Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

Sanal Aşkımı nasıl Çektim:)) ( çekim yasası)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Sanal Aşkımı nasıl Çektim:)) ( çekim yasası) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşkın sanalı olmaz tabiki..ama adı üstünde anacığım monitörden yazışıyorsun ,adımızı sanala çıkardılar biz ne yapalım ) Efenim hikayem uzun aslında..yani birden fazla hikayem var elbete hepsi sanal değil ) Sadece hani oluyor işte buna inanın diye paylaşmak istedim..Uzun ve sıkıntılı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

Sanal Aşkımı nasıl Çektim:)) ( çekim yasası)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2009, 06:14 PM   #1 (permalink)
Teğmen

sanrıca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
35 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanrıca will become famous soon enoughsanrıca will become famous soon enough
Standart Sanal Aşkımı nasıl Çektim:)) ( çekim yasası)

Aşkın sanalı olmaz tabiki..ama adı üstünde anacığım monitörden yazışıyorsun ,adımızı sanala çıkardılar biz ne yapalım)
Efenim hikayem uzun aslında..yani birden fazla hikayem var elbete hepsi sanal değil) Sadece hani oluyor işte buna inanın diye paylaşmak istedim..Uzun ve sıkıntılı bir zaman geçirmiştim..istifa edip anacığımla babamın yanına döndüm..onlarda bir sahil kasabasına yerleşmişlerdi..yani emekli olup, sakin sessiz bir hayat seçtiler ee hayat yoruyor tabi..Neyse ben onlarla yaşamaya başladım tabii hiç arkadaşım yok! varlar da hepsi sahil kasabasına yakın daha önce yaşadığımız il sınırları içindeler..yalnızım..işsizim..mutsuzum..Böle sürekli anka kuşu gibi dirilip dirilip yeniden ölüyorum)
Bilgisayar uzun zamandır zaten hep en yakınım oldu..( hayatımın en büyük hatasıdır..Araç zamanla amaç haline geliyor..bu konuda çok dikattli olmak gerekiyor)
Ayy sanal adamı anlatacaktık nerelere gittik:P
Neyse bilgisayar başındayım..Daha önce sohbet ettiğim ve hoşlandığım ama 1 yıldan uzun zamandır görüşmediğim kişiyle yeniden yazıştım..Yakınlaşmıştık ama o zaman bir sevgilisi vardı..sevgilisi de süper zengin işte evli( o zaman kadının evli olduğunu bilmiyordum) biri..ayrılmışlar..alahım sevisem mi) her şey çok tatlı sohbetimiz..birgün yeni sevglisinden bahsetti..kalakaldım..adamın yine sevgilisi varmış) ama iş işten geçmişti ben aşık olmuştum,Fakat uzaklaştım..uzaklaştım uzaklaşmasına da içim el vermiyorki..sürekli hayaller kuruyorum..yani o bana'na ait diyorum yani biz aynıyız öyle garip bir his işte..sanki bizim yaşayacaklarımızı başka biri çalıyor..Sevgilisi falanda umrumda değil,hissediyorum ters bişiler var)
tam 1 yıl hayal kurdum..işte beni görmeye gelmiş..beraber tatile çıkmışız..annemle tanışmış...sabah kahvaltı yapmışız..gece sahilde dolaşmışız..öyle çok oturuyo ki hayallerime..Ama diyorum olmaz..şimdi olmaz..işsizim hem beni ne yapsın..işim olmadan, ekonomik bağımsızlığım olmadan bunları yaşayamam ki..1 yıl hiç ama hiç yazışmadık..Sildi beni msn den..hatta telefonla aradım açmadı..birdaha da aramadım..ölece hayal kurdum..( -se-sa lı hayaller ama..işe girersem olacağına inandığım hayaller..fazla gerçekçiyim:P)..Sonra efenim ben işe girdim..Yok böyle bi adam ama ben aşığım..adamın beni sevip sevmediğini..hatta hatırlayıp hatırlamadığını bilmiyorum...ama inanıyorumda..Beni seviyor-özlüyor-bana kıyamıyor-üzülmeyeyim diye benden uzaklaştı-çünkü sevgilisinede yazık..:P
Bu arada kadın özelime gelip--hamile olduğunu falan söylemişti..arkadaşı olduğumu söylemiş benimki..o da güya benden yardım bekliyo..nasıl ağladım alahım) evlenin falan dedim..ayy çocuk için evlenilir mi diyor..25 yaşındayım daha dedi..ben iyice hönkk:P
Neyse aradan 1 yıl geçti..kadının evli ve 45 yaşında olduğunu öğrendim) sürekli dilekler-hayaller( bu hayallere yürekten inandım ama)
İşe girdim efenim) Böle bilgisayar başında bir arkadaşıma anlatırken..hadi git özeline dedi..gittim
Beni çağırdın geldim işte dedim) Bi duraksama oldu..yazmıyo yazmıyo..hı? dedi..seni özledim dedim
ben de dedi)
Sonrası rüya gibiydi..hayalimde kurduğum her şey ama her şey oldu..çağırdım innadım..ha..o da bana gelecekmiş zaten o gün..şok olma nedeni buymuş)
inanın geliyolar:PP
( kurduğum tüm hayaller gerçekleşti--ama şarta bağlamıştım işe girersem..ondan gecikti..bi de süper pozitif değildim.işe girince auram değişti..enerjim arttı falan filan:P)
ay hikayem burada bitmiyor tabi..devamı da var..hele bi bunu okuyun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sanrıca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2009, 05:41 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Sanal Aşkımı nasıl Çektim:)) ( çekim yasası)

O kadar çok düşündün ki oldu sonunda kızzz ne kadar güzelllll. bende sürekli düşünsem düşünsem düşünsem olur mu acaba diycem ama??? beni aşan bir durum istedimm. belki de olur yaa. niye olmasın demi???
Alt 14-12-2009, 05:47 PM   #3 (permalink)
Teğmen

35 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Olur hayatım..sen seç adamı biz olduralım:)) Olmaz diye bir şey yok hayatta..
Alt 14-12-2009, 05:52 PM   #4 (permalink)
Elektra
Guest

VAAAAOOOVVV süpersin şekerrr....ben çoktan seçtimm. Pikachu seçmiş gibi oldum sanki ama olsun :D:D:D bu iş olursa :D nikah şahidimi sen yapıcam
Alt 14-12-2009, 06:10 PM   #5 (permalink)
Teğmen

ayyyy pokemon gibi adam seççek değilsin heralde:)) Düşünsene evde böle bağıran " anneee babamı sen mi seçtinnn" 40 cm boylarında bebeler olduunu:))
Tmm ben büyükbaş seviorumda..sen de pek bi ufak sevdin şekerim..hadi seçtiin amca da seni sevioo düşün..
ve siz 2010 yılında nişanlanacaksınız:))
Alt 14-12-2009, 06:14 PM   #6 (permalink)
Elektra
Guest

Alıntı:
sanrıca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayyyy pokemon gibi adam seççek değilsin heralde:)) Düşünsene evde böle bağıran " anneee babamı sen mi seçtinnn" 40 cm boylarında bebeler olduunu:))
Tmm ben büyükbaş seviorumda..sen de pek bi ufak sevdin şekerim..hadi seçtiin amca da seni sevioo düşün..
ve siz 2010 yılında nişanlanacaksınız:))
2010 çok erken yaaa tanışalım bari en azından :D:D daha 19 yaşımdayımmm. O yaşta nişanlanırsam babam askeriyede ki askerleri bırakıp bana komutanlık yapar o zaman öleyim daha iyi :D:D:D bu arada pokemon dedik ama pikachu da sevimli canımmm ufak olsun ama yeterki pikachu gibi sevimli olsun :D
Alt 14-12-2009, 06:24 PM   #7 (permalink)
Teğmen

ayyyy yannış çekim..Otur oturduun yerde sen..Üniversite varsa onu bitir..yoksa kpss var..ayy böle şeylerlen uraş:))
Alt 14-12-2009, 06:31 PM   #8 (permalink)
Elektra
Guest

Alıntı:
ayyyy yannış çekim..Otur oturduun yerde sen..Üniversite varsa onu bitir..yoksa kpss var..ayy böle şeylerlen uraş:))
Neden ama? şimdiden başlamalı ki hayatıma 4 yıl sonra gelsin yoksa hemen gelmezzz 4 yıl sonra karşımda olmazsaaa ilk tayinimi doğuya yazcam. Vallaha operasyonlara çıkarım. Şehit olursam cenazeme gelmeyin :D
Alt 14-12-2009, 06:34 PM   #9 (permalink)
Teğmen

yolcam seni o olucak..aaaaaaaaaa! o nasıl laflar öyle..Tmm güzel bir aşk istiyoruz..Bölee kariyerli bir iş..:)) başka..pokemonlardan bir bebe:)) Sen seç..doğa da alsın emri uygulasın
Alt 14-12-2009, 06:36 PM   #10 (permalink)
Elektra
Guest

Alıntı:
yolcam seni o olucak..aaaaaaaaaa! o nasıl laflar öyle..Tmm güzel bir aşk istiyoruz..Bölee kariyerli bir iş..:)) başka..pokemonlardan bir bebe:)) Sen seç..doğa da alsın emri uygulasın
valla ben anlamam 4 yıl içinde karşıma çıktı çıktı. çıkmadı Allaha emanet :D artık haberlerde şehit haberimi alırsınız

Bookmarks