Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Süpersin Echoo... sonuna kadar devammm devammm.. Ellerine Yüreğine Sağlıkkkk... Teşekkürlerrrr... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-12-2009, 11:30 PM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 7
21 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) Süpersin Echoo... sonuna kadar devammm devammm.. Ellerine Yüreğine Sağlıkkkk... Teşekkürlerrrr Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
29-12-2009, 01:19 AM
|
#12 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 11
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) önce üzüldüm sonra sanki hastanede sizinle birlikte sevinç çığlıkları attım...Allah hayırlı ömür versin hayırlı evlatlardan olur ınsallah... sabahtan beri okuyorum yazılarınızı sankı benım bı arkadasım yaşamış gıbı okudum...
ama ben birşeyi merak ediyorum umut arkadasınıza her konuda destek olduktan sonra olumlu düşünce, çekim yasası vs. evli olmadığınızı da belirtmişsiniz bi kaç yerde siz yapmıyormusunuz acaba çünkü bu arkadaş gerçektende umut veriyor insana inanması için bir ışık yakıyor sanki...
her neyse yazılarınız ne kadar uzun olursa olsun çok güzel yazıyorsunuz ve hep güzel yaşanmışlıklar paylaşmanız dileğiyle...(belki bigün sizin eşinizi bulma hikayenizide okuruz buradan) | Offline
| |
29-12-2009, 08:44 AM
|
#13 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı: gülpor Nickli Üyeden Alıntı
Echoo yazını çok sevdim...bir okadarda eğlenceli yazmışsın...arkadaşın keşke oyun hamurundan bebek yapsaydı öncee...sevgiylee... | Ya bir dakika,bu iyi bir fikir
ay ben gidip oyun hamuru alsam ve bunu denesem mi acaba acaba Gül:):) | Offline
| |
29-12-2009, 08:56 AM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı: ask_ne_demek Nickli Üyeden Alıntı
önce üzüldüm sonra sanki hastanede sizinle birlikte sevinç çığlıkları attım...Allah hayırlı ömür versin hayırlı evlatlardan olur ınsallah... sabahtan beri okuyorum yazılarınızı sankı benım bı arkadasım yaşamış gıbı okudum...
ama ben birşeyi merak ediyorum umut arkadasınıza her konuda destek olduktan sonra olumlu düşünce, çekim yasası vs. evli olmadığınızı da belirtmişsiniz bi kaç yerde siz yapmıyormusunuz acaba çünkü bu arkadaş gerçektende umut veriyor insana inanması için bir ışık yakıyor sanki...
her neyse yazılarınız ne kadar uzun olursa olsun çok güzel yazıyorsunuz ve hep güzel yaşanmışlıklar paylaşmanız dileğiyle...(belki bigün sizin eşinizi bulma hikayenizide okuruz buradan) | Tüm başarıların ya da sahip olmaların ya da ulaşmaların(nasıl tanımlarsanız tanımlayın) önce onu İSTEMEK den geçiyor.Doyma noktasına gelmek,sonra yürekten istemek,beyinden istemek,düşünce de istemek.Korkmadan,tereddüte düşmeden,yılmadan,pes etmeden istemek.''Gerçekleşeceği inancını'' doğurmaktan geçiyor.Önce ''siz''den geçiyor yollar..
Ay daha çokk küçüğüm,ne evliliğiii kii dermişim şimdi: Şaka bir yana,ben evlilik konusunda henüz o noktaya gelmedim,benim ki sadece çene bazında bir talep,bu yüzden de olmuyor:)
Aaa,dururmuyum hiç?Bulduğum anda yazmaya başlayacam.Hemde böyle deneme filan değil,direk roman yazacam romann:):) | Offline
| |
29-12-2009, 09:15 AM
|
#15 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) ya çok güzel ne diyim ki tesekkürler...
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
29-12-2009, 02:11 PM
|
#16 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) iyi ki varsın "echooooo" yine mükemmelsin, yine döktürmüşsün. yaşadıgın herşey hayırlısı ile sonuçlansın diliyorum "echooo" bize hep böyle güzel haberlerini iletmeni, seninle birlikte mutlu olmayı, bunlardan pay çıkartabilmeyi diliyoruz.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
29-12-2009, 07:56 PM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 28
49 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) echoo ben sana ne diyim bilmiyorumkii.
bu nasıl bir üslub nasıl bir yazış şekli.okumaya nazlana nazlana başlıyorum uzun diye ama sonra da devamı varmı diye bakıyorum.
çok şekersin yaa.. | Offline
| |
05-02-2010, 08:53 PM
|
#18 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) Nerde bu Echoo ? O güzel yazılarını çok özledik pe Echoo nerdesinn???? Elma dersem çıkkkk,elmaaa,elmaaa,elmaa!!!!! | Offline
| |
15-12-2010, 09:45 PM
|
#19 (permalink)
| Guest
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) çok güzel ve motive edici, insan okuduktan sonra hiç tanımadığı bir insana ancak böyle yazdıkları için hayranlık ve yakınlık duyabilir, yaklaşık 1 senedir hiç siteyi ziyaret etmemiş İşallah en yakın zamanda yazılarıyla tekrar şenlendirir burayı. | Offline
| |
15-12-2010, 09:51 PM
|
#20 (permalink)
| Guest
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) ayrıca geçen bir tv programında izledim peygamber efendimizin sağlıkla ilgili şuanda net olarak hatırlayamadığım bir takım hadislerinden söz ediliyordu, işte suyu açık bırakmayın 3 harfliler gelir ağzınız açık kalmasın gibi(tam olarak hatırlamıyorum buna benzer bişeylerdi) habertürkteki din adamının demesine göre ozaman mikrop denen mevzu bilinmediği ve insanlara anlatamayacağı için 3 harflilerle anlatmaya çalışmış peygamberimiz (S.A.)
şurya getireceğim KURANda birçok yerde geçer hadislerde geçer sürekli Allahtan isteyin umutsuzluğa kapılmayın isteyin, siz isteyinki ben vereyim der, alın size çekim yasası ne isterseniz ne düşürseniz o olursunuz, varmı daha ötesi.. | Offline
| | | |