Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

ŞÖYLE SÖYLESEM KIRILIR MI ACABA PSİKOLOJİSİ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları ŞÖYLE SÖYLESEM KIRILIR MI ACABA PSİKOLOJİSİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar Ben çok çektiğim ama telkinler sayesinde büyük oranda yendiğim çoğu kişi için çekilmez olan şu meşhur şöyle söylesm ne düşünür acaba psikolojisi ile ilgili bişeyler yazmak istedim.Kendim de bunu çok yaşadığım için bu psikolojiyi çok iyi biliyorum.Öncelikle şunu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

ŞÖYLE SÖYLESEM KIRILIR MI ACABA PSİKOLOJİSİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2008, 07:13 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kürşad is an unknown quantity at this point
Standart ŞÖYLE SÖYLESEM KIRILIR MI ACABA PSİKOLOJİSİ

Merhaba arkadaşlar
Ben çok çektiğim ama telkinler sayesinde büyük oranda yendiğim çoğu kişi için çekilmez olan şu meşhur şöyle söylesm ne düşünür acaba psikolojisi ile ilgili bişeyler yazmak istedim.Kendim de bunu çok yaşadığım için bu psikolojiyi çok iyi biliyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim ki dünya da 6 milyara yakın insan yaşamaktadır ve hiçbir insan bütün bu insanları mutlu edecek bişey yapamaz mümkün değildir.Daha da önemlisi bırakın 6 milyarı etrafımızda ki 40-50 kişiyi bile kırmamak için harcadığımız çaba enerji inanın kendimizden başka hiç kimseye zarar vermiyor tabiki insanları kırmamak güzel bişey ama bazen bunu o kadar hak edenler oluyor ki işte bu aşama da bırakın acaba kırılır mı üzülür mü diye düşünüp kendinizi bitirmeyi,hak edene hak ettiği cevbı verin eğer düşünecek birisi varsa karşınızda ki düşünsün acaba ben ne dedim de böyle bir tepki verdi diye.Öyle değil mi ama? Hiçbir insanın sizi sebepsiz yere üzmemesi ümidiyle kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun saygı ve sevgilerle.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-04-2008, 07:27 PM   #2 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ŞÖYLE SÖYLESEM KIRILIR MI ACABA PSİKOLOJİSİ

Bu duyguyu çok merak etmişimdir.Bende hiç bir zaman barınmadı.Çoğu zaman kıskanırım bin düşünüp bir söyleyen insanları.Ama iyiside kötüsüde olsa ilk aklıma gelen oluyor söylediklerim.Önemli olan art niyetli olmamak.Birde kırmamak adına sahte davranan insanlar var ki aman cümlemizden uzak olsunlar.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2008, 07:36 PM   #3 (permalink)
Teğmen

30 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

merhaba redflowers
Ben de bin düşünüp bir söyleme konusunda sana katılıyorum ama benim kastettiğim hakaret vari sözler karşısında bile acaba kırılır mı psikolojisi yani insanları kırmamak elbette ki güzel bişy ama hak eden de hak ettiği cevabı almalıdır öyle değil mi saygı ve sevgiler............
Alt 17-04-2008, 09:45 PM   #4 (permalink)

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
benibeklerken is an unknown quantity at this point

benim yaşadığım sorunlardan biri; etrafımdaki insanları kırma kaygısı. bu yüzden kimseye kırıcı bi söz etmemeye çalışıyor ve kendim fazlasıyla kırılıyorum. bu sorunun temelinde ne vardır bilmiyorum, belki sevilmemekten korkuyorum, belki yalnız kalmaktan belki de başka türlü bi iletişim biçimi bilmiyorum. Benim annem mesela böyledir, belki de ondan bu şekilde gördüğüm için bu şekilde davranıyorum. ama artık yetti canıma doğrusu. kimseyi kırmamak adına, psikolojim alt - üst oldu. tamam insanları kırmamak güzel bişey de, ya bana da yazık demi? birinin bana da acıması lazım. ağla artık herşeyi içimde tuta tuta patlama noktasına ulaştım bu aşamadan sonra istemesemde insanları kırıyorum. Üstelik bu aşamaya ulaştıktan sonra karşımdaki insanlar da anlamıyo sorunun ne olduğunu, neye kırıldığımı, çünkü söylemiyorum. bu davranış hem benim için hem de karşımdaki insan için hiç sağlıklı bir şey değil biliyorum. sorun bilmeme rağmen hala aynı şeye devam etmek. siteye yeni üye oldum. hemen egoyla ve suçluluk duygusuyla ilgili parçaları indirdim. dinlemeye başladım bakalım gelişme olacak mı? Daha bi kaç kere dinledim ama çok sakinleştim ya sanki hipnoz oldum :)
Alt 17-04-2008, 11:54 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar ..

pozitif egomuzun gelişmesi kendimize güvenimizin artması
gereksiz yere duyduğumuz suçluluk duygularından özgürleşmek
bu konuyla ilgili olarak olumlu yönde sağlam adımlar atmamızı sağlar...

rehber bölümde önerdiğimiz gibi bu temeli oluşturucu telkinleri düzenli olarak dinlemeye devam edelim..

en kısa sürede hedeflerinize mutlulukla huzurla ulaştığınızın haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..
Alt 18-04-2008, 12:10 AM   #6 (permalink)
Teğmen

kusura bakma benibeklerken
biraz geç yazıyorum senin de söylediğin gibi ailenin yetiştirme tarzının bunda çok büyük etkisi var ayrıca biraz da sevilmeme reddedilme korkusu ama şunu bilmek gerekir ki her tanıdığımız insana kendimizi sevdiremeyiz sen telkinlere devam et Atakan Bey'e çok duacı olacaksın buna eminim çünkü telkinler diğer kişisel gelişim yöntemlerinden çok farklı inşallah değişimleri yazarsan bu hem yeni üyeler için sevindirici olur hem de senin adına seninle birlikte bizde çok mutlu oluruz tekrar aramıza hoşgeldin sevgi ve saygılar

Bookmarks