17-04-2008, 09:45 PM
|
#4 (permalink)
|
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞÖYLE SÖYLESEM KIRILIR MI ACABA PSİKOLOJİSİ benim yaşadığım sorunlardan biri; etrafımdaki insanları kırma kaygısı. bu yüzden kimseye kırıcı bi söz etmemeye çalışıyor ve kendim fazlasıyla kırılıyorum. bu sorunun temelinde ne vardır bilmiyorum, belki sevilmemekten korkuyorum, belki yalnız kalmaktan belki de başka türlü bi iletişim biçimi bilmiyorum. Benim annem mesela böyledir, belki de ondan bu şekilde gördüğüm için bu şekilde davranıyorum. ama artık yetti canıma doğrusu. kimseyi kırmamak adına, psikolojim alt - üst oldu. tamam insanları kırmamak güzel bişey de, ya bana da yazık demi? birinin bana da acıması lazım. ağla artık herşeyi içimde tuta tuta patlama noktasına ulaştım bu aşamadan sonra istemesemde insanları kırıyorum. Üstelik bu aşamaya ulaştıktan sonra karşımdaki insanlar da anlamıyo sorunun ne olduğunu, neye kırıldığımı, çünkü söylemiyorum. bu davranış hem benim için hem de karşımdaki insan için hiç sağlıklı bir şey değil biliyorum. sorun bilmeme rağmen hala aynı şeye devam etmek. siteye yeni üye oldum. hemen egoyla ve suçluluk duygusuyla ilgili parçaları indirdim. dinlemeye başladım bakalım gelişme olacak mı? Daha bi kaç kere dinledim ama çok sakinleştim ya sanki hipnoz oldum :)
__________________ Sana bilmediğin bir şey söyleyemem. |
| |