04-03-2011, 04:42 PM
|
#14 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Minik bir patiyle kadife gibi bir aşk yaşamak Alıntı: house Nickli Üyeden Alıntı
harika bir yazı :) bayıldım bende kedilerime böyle aşığım... artık canımdan bir parça hepsi, onlara birşey olsa benim ciğerim yanıyor ve sizin gibi kedileri hayvanları seven onlara değer veren ve adeta onlardan birey gibi bahseden insanları tanıdıkça şükrediyorum, pisikaya sevgilerrrrrr, harikasınız :) | Pisikam'ın da size selamları var House, Bambaşka bir sevgi değil mi? Böylesi bir sewgi insanı ne kadar mutlu ediyor. Kedilerin öyle enteresan karakterleri ve öyle kendine has zevkleri var ki onları birey olarak kabul etmemek imkansız. Sanki bambaşka bir dünyaya geçiyorsun kedileri tanıdıkça. Dillerinden bir kere anlayınca sevdalanıyor insan elinde olmadan. Bazen yüzlerine bakınca bile karakterlerini ayırt edebiliyorum artık. Uzmanlık alanım haline geldiler :)) Biz kedisewerler direk birbirimizi buluruz zaten. Aynı zamanda pek çok kedi tanımaz arkadaşımı kedi sewdalısı yaptım. Pek çoğu ewine bile aldı. Allahım bazen kendimin de eski hayatımda bir kedi olduğuma inanasım geliyor:)) Hihohohayt!!!!!! Siz de harikasınız Kedilerinize de benden selamlarrrrrrr Sevgiler:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |