Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

ANLATILANLARIN ANLAŞILMASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları ANLATILANLARIN ANLAŞILMASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bundan birkaç yüzyıl önce Papa, bütün Yahudilerin Roma'yı terk etmelerine karar vermiş. Doğal olarak da Yahudi toplumundan büyük tepki almış... Bunun üzerine, papa ile Yahudi toplumunun önde gelen bir isminin konuyu karşılıklı müzakere etmelri, hatta tartışmaları istenmiş.tartışmaya Yahudilerim önderi kazanırsa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

ANLATILANLARIN ANLAŞILMASI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-02-2007, 09:32 PM   #1 (permalink)
etf
Üsteğmen

Tesekkür: 0
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etf is an unknown quantity at this point
Standart ANLATILANLARIN ANLAŞILMASI

Bundan birkaç yüzyıl önce Papa, bütün Yahudilerin Roma'yı terk etmelerine karar vermiş. Doğal olarak da Yahudi toplumundan büyük tepki almış...

Bunun üzerine, papa ile Yahudi toplumunun önde gelen bir isminin konuyu karşılıklı müzakere etmelri, hatta tartışmaları istenmiş.tartışmaya Yahudilerim önderi kazanırsa Yahudiler bölgede kalacak, Papa kazanırsa dediği olacakmış...

Yahudiler kendilerini temsil etmek üzere Moiz'i seçmişler. Ancak Moiz'in bir kusuru varmış: Papanın dilini bilmiyormuş.Bunada bir çözüm bulunmuş.İşaret dilini kullanıp konuşmaya kara vermişler.

Taraflar günlerce hazırlanmışlar. Nihayet tartışma günü gelmiş.Papa ile Moiz karşılıklı oturmuşlar. Seyirciler nefeslerini bile tutup izlemeye başlamışlar.

Papa avucunu havaya kaldırıp parmakları ile üç işareti yapmak suretiyle, işaret dilini kullanarak, ilk sözü söylemiş.. Buna karşılık Moiz, tek parmağını göstermiş.

Papa parmaklarını sallayarak başının etrafında çevirmiş.. Moiz parmağıyla toprağı işaret ederek oturduğu yeri göstermiş.

Papa yanındaki çantadan bir parça ekmek çıkarınca, Moiz de çantasından bir elma çıkarmış.
Bunun üzerine Papa ayağa kalkarak, "Ben pes ediyorum" diye bağırmış, "Yahudiler bölgede kalabilirler."

Tartışmala böylece sonuçlanmış. Olup bitenden bir şey anlamayan kardinaller hemen Papanın etrafını almışlar.
Ne olup bittiğini, niçin pes ettiğini sormuşlar. Papa bitkin bir tavırla başını sallayarak cevap vermiş:

"Bu Moiz çok yaman çıktı. Neden derseniz, ben önce üç parmağını gösterip kutsal üçlüyü, yani teslisi anlatmaya çalıştım; buna karşılık olarak bana tek parmağını gösterip her iki dinin de tek tanrısı olduğunu belirtti. O zaman ben parmaklarımı sallayıp başımın etrafında çevirmek sureti ile tanrının bizim etrafımızda olduğunu anlattım; o ise oturduğu yeri işaret edip tanrının onların durduğu yer dahil her yerde olduğunu belirtti.

Ben kutsal ekmek çıkarıp tanrının bizim günahlarımızı bağışladığını belirtmeye çalışınca, o hemen çantasından bir elma çıkararak ilk günahı hatırlattı.

Anladım ki, adamın her şeye bir cevabı var.Son derece bilge ve hazırcevap bir rakip karşısında pes etmekten başka bir şey yapamazdım."

Aynı anda kendi yandaşları da Moiz'in etrafını sarmış, ne söyleyip de Papaya pes ettirdiğini soruyorlardı...
Moiz son derece şaşkın bir vaziyette, kendi anladığını anlatmaya başladı:

"Efendi, Papa önce üç parmağını gösterip üç gün içinde bölgeyi terk etmemiz istedi. Bende tek parmağımı göstererek tek bir Yahudinin bile bölgeden çıkmayacağını anlatmaya çalıştım... Papa, tüm bölgeyi Yahudilerden temizleyeceklerini anlatmak için parmağını sallayıp başının üzerinde döndürdü; buna karşılık ben oturduğum yeri işaret edip, hiç bir yere gitmeyeceğimizi, bölgede oturmaya devam edeceğimizi ifade ettim..."

"Peki sonra...? Sonra?" diye bağırdı kalabalık, merakla...

Moiz omuzlarını silkti: "Valla, sonrasını ben de pek anlayamadım.Papa galiba biraz kızdı.Kızınca acıkmış olmalı ki çantasından bir ekmek parçası çıkardı. Ben de fırsattan istifade karnımı doyurayım dedim. Çantamdaki elmayı çıkardım. Hepsi bu! Papanın niçin pes ettiğini anlamış değilim."

Söyledikleriniz, anlaşıldığınız kadardır. İnsan çok iyi bildiği bir konuyu ancak yüzde otuz-kırk seviyesinde başkasına aktarabilirmiş. Gerisi anlatım eksiklikleri ile, kelimelerin yetersizliğine ve anlayış kıtlığına takılıyor...

Yani doğru anlatılanı doğru anlamak da bir maharet...

----Alıntı----

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

etf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2008, 10:24 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
31 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ferfecir is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: insanların anlaşması bir mucize:))

"INSANLARIN NE KONUSTUGU DEGIL NE ANLADIGI ONEMLIDIR. "
sanırım yazının özünü anlatan en güzel cümleydi bana göre , güzel bir paylaşımdı teşekürler

Bookmarks