![]() |
Uyku Problemine Çözüm burda Öncelikle herkese merhaba; Uzun süredir uyku problemi yaşıyordum daha doğrusu uyku düzensizliği diyelim çün ki ciddi travmatik durumlar yoksa kımse oyle kolay kolay uyku problemı yaşayamaz,burada birinci olarak uyku düzensizliği ile uyku problemini ayırt etmekle işe başlayalım. ...ben genelde geceleri uyuyamadıgımdan şikayet ederdim ama gündüzleri uyudugumu hep atlayarak.Muhtemelen uyku problemı yasayan bır cok kısının temel problemı uyku zamanlamasını ayarlamda yasadıgı sıkıntı dıye dusunuyorum.Ben uyku hapı da dahıl olmak üzer bır cok yol denedım ama saat gece 3-4 olmadan uyuyamamam kronik hale gelmişti.Uyku düzensizliği insanın yaşam kalitesini muazzam derecede olumsuz etkıledıgını,bu problemı yasayanların zihinlerinin her daim yorgun oldugunu,iştah-istahsızlık gibi problemler yarattıgını vs vs sıralayabılırım cekenler bilir... Çözüm:bir hafta boyunca gece hıc uyumadım (bu arada işe de devam edıyordum) aksam ustu saat 4-5 gibi bittigimi hissediyorudum aksam eve gelir gelmez yemekten sonra dayanamayıp uyuyordum ama gece saat 12 de uyanıyordum ve gece yine uykusuz .....bu kez aksam ustu eve geldıgımde ne yapı edıp kendımı uyumamak için zorladım .Kaca kadar dayanabıldım saat 8 kadar ...bu kez gece saat 1 de kalkkıyordum....velhasıl kelam bır gunluk uykusuztan sonra kendımı aksam saat 10-11 kadar tutabıldıkten sonra geclerı 4-5 gibi kalakmaya basladım...bunu rutın halıne getırdım 5 de kalkıyor kahvaltımı hazılıyor netten gazete okuyor sabah olması beklıyordum. Bu rutin den sonra biyolojik yapınız artık dengeye ulasmaya calıyor ve sızın ıcın en yeter uyku saatını o ayarlıyor ...........Sİmdiki uyku durumum ayne söyle=Aksam 10-11 gıbı uykum gelır sabah 6 da muthıs dınlenmıs olarak kalkıyorum,Yaşam kalitemi nasıl etkiledi burda iki sayfa yazmam gerekir heral de......(haftada bır ıkı kez 6 degılde 4-5 arası kalkkıyorum bundandan mıuthıs keyıf alıyorum) |
Cevap: Uyku Problemine Çözüm burda herkes uykusuzluktan yakınıyor ama ben yine de sormak istiyorum benim de problemin bu çünkü azzz uyumak için ne yapmalı...ben de uyanmak istiyorum sürekli uyku halaimdeyim önceden bu kadar degildi ama alışkanlık oldu herhalde..yardımcı olursanız çok çok sevinirimm.... |
Cevap: Uyku Problemine Çözüm burda Benimde uyanınca yataktan kalkamama problemim var.kalkamayınca bi daha uyuyorum.uyudukça uyuyorum:( |
Cevap: Uyku Problemine Çözüm burda Alıntı:
|
Cevap: Uyku Problemine Çözüm burda sabaha kadar uyuyamıyorum :( öğleden sonra uyuyorummm,hem de ne uyumak ya... stres ve düşünce halindeyim sürekli..tüm düzenim bozuluyor,ne yapmalıyım acaba ?? |
Cevap: Uyku Problemine Çözüm burda Ben de istiyorum ya sabah 5.30 da çook dinamik uyanayım; Ne yapsak acaba yaa ? :S |
|
|
Cevap: Uyku Problemine Çözüm burda O hap benim midemi bozuyor neden acaba almadım bir daha da zaten. Alıntı:
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 AM. |