19-11-2008, 11:58 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 41
66 Mesajinıza toplam 439 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SİGARAYLA CİĞERLERİMİZİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖSTEREN BİR DENEY Arkadaslar sadece sigarami tonlarca uyusturucu sagdan sola, soldan saga dolasip dururken sigara icin bazi ülkeler güzel seyler yapiyorlar, fakat bu benim karnimi doyurmuyor malesef. Ben isvicrede yasiyorum, bir bucuk yil pizza dagittim evlere ve inanin cocuklu, cocuksuz bir sürü insan uyusturucu cesitleri iciyor. Hic bilmedigim seylerdi ve bu zaman zarfinda uyusturucularin ( Sarilip icilen türden ) kokularindan bile ne kadar cok cesidin buralarda pazarlandigini anladim. Neredeyse her sehirde devletin kontrolu altinda bu bagimlilik yapan maddeler verilmektedir, bunu su sekilde dusunuyorum belkide disaridaki uyusturucu saticilarinin islerini azaltmak ve insanlarin bu tarz satici almalarini azaltmak olabilir. Yemen de cemen otu diye birsey var ve halkin yüzde doksani öglen saatlerinde isi gücü birakip bu otu agizda saatlerce cigneyip kafayi buluyorlar, daha sonra bir kac saatlik uykuda uyuyorlar. Bu insanlardan insanliga ve kendi ülkelerine ne gibi faydalari olabilir. Üzülerek söylüyorum ayrica müslüman bir toplum olarak buna nasil izin veriyorlar? Saygilar hapinize. |
| |