13-07-2007, 12:13 PM
|
#12 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Esımden bosanmayı yanlız kalırım dıyemı ıstemıyorum? İllaki Lalezar ıcımdeki bu duygular yüzünden çelişki yaşıyorum zaten ya. Bosanma vaktı henüz gelmemis diyorsun dusun
nezamandır bosanma vaktı nedır bosanma sebebı henuz tam bılmıorum ama ılerde omrunum hep bole tartısmalarla bagırıs cagırıslarla gececegını dusunmekten sanırım bıranonce bu ısı sonlandırmayı dusundumuzden ıkımızde bole kararlar alıyoruz esımle. Ama sevgı aşkı sorgularsak o hala aynı alevınde yanıyor şaşkın
Aysenın dedıgı gibi mutluluk gorecelı bi kavram , esimin yanımda olusundan mutlu olan bı ınsanım ben , ki ne insanlar tanıyorum beklentileri daha farklı ve davaları cokdaha değişik, onca seye sahıp olmalarına ragmen hala mutsuz olduklarından sıkayetcıdırler, daha cok sey umurlar ılıskılerınden ve hep mutsuzdurlar , kımılerı vardır dayak ıskence acı ıhanet bunları yasar ve gercekten mutsuzdurlar ..oysakı ben daha sanslıyım sanırım, sadece kavgalarımızdakı solenen laflara sınırlenıyorum, yada yapılan davranıslara ıstınaden bosanmaya kalkıyoruz . Elimizden geleni yada son yapılması gerekenleri yeterince yapmadık daha bence. Bosanmaya gıttıgımiz zaman hakıme acık yüreklilikle BEN ÜSTUME DUSENI YAPTIM dıyebılıyorsak bence ozaman burayakadarmış demenın vaktı ancak ozamandır.
Ama hala üstüne düşen şeylerin yapılcağına yada yaşanması gereken seylerin olduguna inanıyorsa yürek ...daha bıtmemiştir
__________________ Red Kid yaptıgı her iyilikten sonra, kendisine tam teşekkür edileceği anda, o kasabadan çoktan ayrılmıştır... |
| |