12-07-2007, 05:40 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Esımden bosanmayı yanlız kalırım dıyemı ıstemıyorum? Evlilik bi kapalı kutu. kimsenin dört duvarı içinde ne kadar mutlu yada ne kadar mutsuz olduğunu dışarıdan kestirmeye imkan yok.keza kaldıki mutluluk göreceli bi kavram..
seni mutlu eden şey, beni etmeyebilir...
ne beklediğin ve nasıl olmasını istediğinle ilgili bişey...Karşılıklı özveri ile aşılabilir sorunları beraberinde getiren bi kavram ayrıcana.
Evlilikde bir taraf olayı sırtlandıysa, diğeri bu durumun farkında değil yada görmezden geliosa , yüklenen taraf bi zman sonra yorulur.Önemli olan karşılıklı beklentileri anlayabilme becerisi. Buda zamanla oluyor bazı çiftlerde, belki senin için bu zaman henüz gelmemişdir yaso.bazı çiftlerde de hiç bi zmaan olamıyor ve sonucunda cesareti olan ayrılıyor, idare derim, cesaretim yok yada buda böle napim dien oturuyor oturduğu yerde.
bunun toplumla çokda fazla ilgisi yok bence bu kişiyle ilgili..
ama dedimya çok severim bu cümleyi ayrıca, küçük karralar mantıkla, büyük kararlar yürekle alınmalı die.
bi evlilikden gidebilirken insan yüreğinin sesine iyice bi kulak vermeli. as olan yürekdir ve bu sonraki zamanlarda kişiyi pişman olmakdan da koruyandır bence..
yoksa bişileri yıkmak, kolay yapmak zordur. bunuda boşanmış biri olarak sölüyorum , tikkatinizi şeyederim. wave
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... |
| |