29-04-2009, 07:39 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ILDIZ DONATIM SAN. VE TİC. A.Ş ILDIZ DONATIM SAN. VE TİC. A.Ş
Çatı kaplamasında büyük avantajlar sağlayan üzeri doğal taş kaplı metal kiremit ilk kez ILDIZ DONATIM tarafından 1991 yılında Türkiye`ye ithal yoluyla getirilmiş daha sonra 2003 yılında tamamen yerli teknoloji ve know how ile ILDIZBOND markası ile üretilmeye başlanmıştır. ILDIZBOND panel kiremitleri hafiftir (6 kg/m2) ,depreme karşı büyük güvence sağlar. Uzun ömürlü(50 yıl garantili) , çatılara güzel bir görünüm kazandırır. ILDIZBOND çatı kaplamaları 12 derece ile 90 derece arasındaki her eğimde döşenebilir. ILDIZBOND metal kiremitleri çatı kaplamasında kullanıldığı gibi cephelerde de kullanılabilmektedir.Çelik kiremitler cephede kullanıldığında binayı bir zırh gibi sarar,cepheye yük bindirmez,bakım onarım gerektirmez. ILDIZOLUK metal esaslı ve dikdörtgen kesitli olup içten takılan kelepçesi ile güvenli su tahliyesi sağlar.Dıştan kepçeleme sistemi ile asılmadığı için oluk zamanla kar ve yağmur yükleriyle açılmaz.Şık görünümlüdür.Gerekli tüm elemanlar(iç dirsek,dış dirsek gibi) oluk un kendisinden şantiye ortamında üretilir.
ILDIZFOIL radyan enerjiyi yansıtarak ısı izolasyonu sağladığı gibi su ve toz yalıtımıda sağlar. ILDIZCLASSIC buhar geçirgen ve su yalıtan bir membrandır. ILDIZVELTA Çatı Çıkış Kapağı ve Işıklığı,kullanılmayan çatı altları için havalandırma ve gün ışığı sağlar.Çatı üzerine çıkış imkanı sağlar.Açma kapama kolu ile üç farklı seviyede kolaylıkla sabitlenebilir.İsteğe bağlı olarak üsten ve yandan açılım mümkündür
Genel Bilgiler
1982 tarihinde kurulan ILDIZ DONATIM SAN. VE TİC. A.Ş İNŞAAT MALZEMELERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 5 Yönetici, 10 Memur, 45 İşçi olmak üzere firmanın toplam 60 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:
Web Sayfası: www.ildiz.com.tr
Ildız
ILDIZ DONATIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
aluzinc buhar classic çatı dere foil gutter ildiz insulation izolasyon kiremit levha mahya metal oluk pencere ridge roof sheet siding tile vadi yalıbaskı yalıtım
| | | | | | | | | ILDIZ`dan yeni bir ürün daha ILDIZBOARD 1. ILDIZBOARD, ILDIZBOND metal kiremitleri ile aynı formda üretilen bir ısı yalıtım panelidir. EPS (Genleştirilmiş Polistren Sert Köpük) den üretilmektedir 2.ILDIZBOND metal kiremitlerinin altında, ILDIZBOARD ısı yalıtım paneli kullanıldığında birçok avantajlar yaratılmaktadır. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz. a. ILDIZBOARD, ILDIZBOND metal kiremitleri ile aynı formda olduğundan, metal kiremit ısı yalıtım paneli üzerine bire bir oturmaktadır. Böylece metal kiremit ile, ısı yalıtım paneli arasında boşluk kalmadığından, kiremidin üzerinde rahatlıkla yürünebilmektedir. b. Isı yalıtım panelinin alt ve üst yüzeyinde ince kanallar olduğundan çatı altı havalanmakta terleme olmamaktadır. c. ILDIZBOARD kullanımı ile ısı yalıtım problemi de çözülmüş olmaktadır. ILDIZBOARD ısı yalıtım ihtiyacına göre 2-8 cm arasındaki kalınl...
- Ana Sayfa - Hakkımızda - ürünler - Referanslar - Basında - Haberler - İnsan Kaynakları - Dokümanlar - İletişim - English - İSTANBUL BOĞAZ KÖPRÜSÜ TURİSTİK GEÇİŞLERE AÇILMALIDIR Sözün Özü: İstanbul Boğaz Kö ... - KADEŞ SAVAŞINI KİM KAZANDI Sözün Özü: Tarih diye yazılan her şeyi ... - ÇATIM ÇATIM GÜZEL ÇATIM Güzel çat ... - BAHÇEŞEHİR VERDE MOLİNO ALIŞ VERİŞ MERKEZİ BAHçEŞEHİRDE YAPILAN VERDE MOLİNO İSİMLİ ALIŞ VERİ ... - KARTEPE VİLLALARI ILDIZBOND METAL KİREMİT KAPLAMA İŞLERİ TAMAMLANDI 21 VİLLADAN OLUŞAN SİTEDE ILDIZBOND METAL KİR ... - PELİKAN HILL PROJESİNDE ILDIZBOND İLE ÇATI KAPLAMA İŞLERİ TAMAMLANDI Hadımköy`de yapılan Pelikan Hill binalar ... - KOBİLİFE DERGİSİNİN EKİM 2008 SAYISINDA ILDIZBOND - ILDIZBON`un bayilerinden CENA inşaat  - Reklamı görmek için buraya tı - ILDIZBOND METAL KİREMİTLERİNİN SATIŞ VE UYGULAMASI - Ana Sayfa - Hakkımızda - ürünler - Referanslar - Basında - Haberler - İnsan Kaynakları - Dokümanlar - İletişim - English -
04.03.2008
Etiketler: METAL KİREMİT ÇELİK KİREMİT RENKLİ KİREMİT OLUK ÇATI KAPLAMA Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |