Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ikinci el eşya alım satım ikinci el eşya alım satım
İKİNCİ EL EŞYA PAZARI
HER TÜRLÜ KULLANILMIŞ İKİNCİ EL EV EŞYALARINIZI,
BÜRO MOBİLYALARINIZI İSTANBUL`UN HER YERİNDEN ANINDA NAKİT DEĞERİNDE ALIYORUZ.
KOMPLE EV EŞYALARI,İKİNCİ EL KULLANILMIŞ VE KULLANILMAMIŞ EV VE BÜRO MOBİLALARI ALIM SATIM... MERKEZ
MSN = ikincielim@hotmail.com
MSN = ikinci_elim@hotmail.com
TEL-İŞ = 212 466 02 01
CEP = 535 202 92 75
ŞUBE İŞ = 212 583 34 15
CEP = 535 218 31 00
MSN = esya_pazari@hotmail.com
MSN = spotcunuz@hotmail.com NOT = ÜRÜNLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ
WWW.İKİNCİELMOBİLYA.COM EŞYALARINIZI ANINDA NAKİT PARAYA ÇEVİREBİLİRSİNİZ WWW.İKİNCİELMOBİLYA.COM
WWW.İKİNCİEL.ORG
ÇOK YAKINDA WWW.İKİNCİELİM.NET
YERİNDE NAKİT ALINIR SATILIRDİLERSENİZ MSN ADRESİMİZE EŞYALARINIZIN RESİMLERİNİ GÖNDERİN HEMEN FİYAT ALIN EŞYALARINIZ DİLEDİNİZ GÜN DİLEDİNİZ SAAT`TE YERİNDE NAKİT ALINIR GÜN İÇİNDE ÇEŞİTLİ BÖLGELERDE EXPER ARAÇLARIMIZ MEVCUTTUR
Genel Bilgiler
1985 tarihinde kurulan ikinci el eşya alım satım Mobilya ve Dekorasyon sektöründe faaliyet göstermektedir. 3 Yönetici, 0 Memur, 7 İşçi olmak üzere firmanın toplam 7 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:
Web Sayfası: www.ikincielmobilya.com
Spot ve İkinci El Ev Eşyası Alım Satım, 2.El Eşya,İkinci El Eşya Alanlar,İkinci El Eşya Satanlar, - Spot ve İkinci El Ev Eşyası Alım Satım ~ 2.El Eşya,İkinci El Eşya Alanlar,İkinci El Eşya Satanlar,Avrupa yakası spotçu, BAKIRKÖY
Spot ve İkinci El Ev Eşyası Alım Satım ~ 2.El Eşya,İkinci El Eşya Alanlar,İkinci El Eşya Satanlar,Avrupa yakası spotçu, BAKIRKÖY » » » » » » » » » » » » » Site içi Arama Duyurular 14/12/2008 İKİCİ EL.İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR.2.EL EŞYA ALANLAR 13/12/2008 İKİNCİ EL EŞYA .İKİNCİ EL MOBİLYA Anket BİZE NASIL NASIL ULAŞTINIZ ARKADAŞIM SÖYLEDİ GOOGLE `DEN İLAN SİTELERİNDEN ZATEN BİLİYORDUM [ ] Ziyaretçi Sayısı : 2612 Spot ve İkinci El Ev Eşyası Alım Satım, 2.El Eşya,İkinci El Eşya Alanlar,İkinci El Eşya Satanlar, 2.EL EŞYALARINIZI ANINDA DEĞERİNDE NAKİT ALIYORUZ 0535 218 31 00 EŞYALARINIZI ANINDA NAKİTE PARAYA ÇEVİREBİLİRSİNİZ HER TÜRLÜ KULLANILMIŞ VEYA KULLANILMAMIŞ İKİNCİ EL EV EŞYALARINIZI, BÜRO MOBİLYALARINIZI İSTANBUL`UN HER YERİNDEN ANINDA NAKİT DEĞERİNDE ALIYORUZ. KOMPLE EV EŞYALARI,İKİNCİ EL KULLANILMIŞ VE KULLANILMAMIŞ EV.CAFE VE BÜRO EŞYALARI ALIM SATIM... EV.CAFE.BÜRO KULLANILMIŞ VEYA KULLANILMAMIŞ EŞYALAR...
- Spot ve İkinci El Ev Eşyası Alım Satım, 2.El Eşya,İkinci El Eşya Alanlar,İkinci El Eşya Satanlar, - DUYURULAR - ÜYELİK İŞLEMLERİ - HABERLER - EŞYALARIMIZ - ONLINE SİPARİŞ - REFERANSLARIMIZ - ZİYARETÇİ DEFTERİ - ANKET - İLETİŞİM - FAYDALI LİNKLER - SIKÇA SORULAN SORULAR - DETAYLI ARAMA - 2.EL EŞYA ALANLAR.AVURUPA YAKASI İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR.SPOTÇULAR.İKİNCİ EL EŞYA SATANLAR.İKİNCİ EL ÇAMAŞIR MAKİNASI.İKİNCİ EL KOLTUK TAKIMI.İKİNCİ EL YATAK ODASI.İKİNCİ ELBUZDOLABI.İKİNCİL.2.EL ÇAMAŞIRMAKİNASI.ALANLAR.İKİNCİ EL ÇAMAŞIR MAKİNASI SATANLARKULLANILMIŞ EŞYALARINIZ ADRESİNİZDEN DEĞERİNDE NAKİT ALINIR SATILIR İKİNCİ EL EŞYALARINIZI ANINDA NAKİT ALIYORUZ İKİNCİ EL YATAK ODASI ESKİ EŞYA ALANLAR. İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR ESKİ EŞYA ALIM SATIM YAPANLAR EŞYA ARAYANLAR KULLANILMIŞ ŞÇAMAŞIR MAKİNASI ALANLAR KULLANILMIŞ ÇAMAŞIR MAKİNASI SATANLAR BAZA SATANLAR İKİNCİ EL BAZA SATANLAR İKİNCİ EL PC SATANLAR İKİNCİ EL GENÇ ODASI SATANLAR İKİNCİ EL BEYAZ EŞYA ALANLAR İKİNCİ EL ÇAMAŞIR MAKİNASI İKİCİ ELCİLER EŞYA ARAYANLAR KULLANILMIŞ EŞYA ARAYANLAR SPOTÇULAR KULLANILMIŞ EŞYA SATANLAR KULLANILMIŞ EŞYA ALANLAR 2.EL EŞYA SATANLAR 2.EL EŞYA ALANLAR AVRUPA YAKASI 2.EL EŞYA SATANLAR AVRUPA YAKASI 2.EL EŞYA ALANLAR AVRUPA YAKASI İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR AVRUPA YAKASI İKİNCİ EL EŞYA SATANLAR ikinci el mobilya ikinci el eşya 2.el kullanılmış eşya. eski eşya. 2. el eşya. ikinciel eşya. kullanılmış beyaz eşya. eski beyaz eşya. ikinciel beyaz eşya. 2.eleşya , eskieşya , spoteşya , eşyaalanlar , eskieşyaalanlar. 2. el beyaz eşya. eski mobilya. kullanılmış mobilya. ikinciel mobilya. 2. el mobilya. eşya arayanlar. eşya satın almak isteyenler. kullanılmış ev eşyası. eski ev eşyası. ikinciel ev eşyası. 2. el ev eşyası. kullanılmış büro eşyası. eski büro eşyası. kullanılmış çamaşır makinası. eski çamaşır makinası. 2. el çamaşır makinası. kullanılmış bulaşık makinası. eski bulaşık makinası. 2. el bulaşık makinası. eski buzdolabı. kullanılmış buzdolabı. 2.el buzdolabı. ikinciel buzdolabı. eski yatakodası. kullanılmış yatak odası eski koltuk takımı kullanılmış koltuk takımı ikinci el çamaşır makinası ikinci el buzdolabı 2.el çamaşır makinası ikinci el bulaşık makinası kullanılmış yemek odası ikinci el yemek odası 2.el yemek odası ikici el pc 2.el pc kullanılmış pc 2.el büro eşyaları ikinci el büro eşyaları kullanılmış büro eşyaları eşya satanlar ikinci el eşya satanlar 2.el eşya satanlar ikinci el büro eşyası spot mobilya spotçu spot ikinci el mobilya ikinci el eşya 2.el eşya 2.el mobilya 0212 466 0 201 -- 0535 202 92 75 BAKIRKÖYLÜ ikincielmobilya ikinciel ikincielim 2.eleşya , eskieşya , spoteşya , eşyaalanlar , eskieşyaalanlar , ikincieleşya , kullanılmışeşya , ikincieleşyaalanlar, kullanılmışeşyaalanlar , 2.el eşya , eski eşya , spot eşya , eşya alanlar , eski eşya alanlar , ikinci el eşya , kullanılmış eşya , ikinci el eşya alanlar , kullanılmış eşya alanlar , ev eşyası alanlar , istabul eşya alanlar , istanbul eşya alım satım , 2.el eşya alım satım , eski eşya alım satım , antika , el halıları . 2.eleşya , eskieşya , spoteşya , eşyaalanlar , eskieşyaalanlar , ikincieleşya , kullanılmışeşya , ikincieleşyaalanlar, kullanılmışeşyaalanlar , 2.el eşya , eski eşya , spot eşya , eşya alanlar , eski eşya alanlar , ikinci el eşya , kullanılmış eşya , ikinci el eşya alanlar , kullanılmış eşya alanlar , ev eşyası alanlar , istabul eşya alanlar , istanbul eşya alım satım , 2.el eşya alım satım , eski eşya alım satım , antika , el halıları . ikinci el televizyon ikinci el lcd ikinci el plazma - KULLANILMIŞ EŞYALARINIZ ADRESİNİZDEN DEĞERİNDE NAKİT ALINIR SATILIR İKİNCİ EL EŞYALARINIZI ANINDA NAKİT ALIYORUZ İKİNCİ EL YATAK ODASI ESKİ EŞYA ALANLAR. İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR ESKİ EŞYA ALIM SATIM YAPANLAR EŞYA ARAYANLAR KULLANILMIŞ ŞÇAMAŞIR MAKİNASI ALANLAR KULLANILMIŞ ÇAMAŞIR MAKİNASI SATANLAR BAZA SATANLAR İKİNCİ EL BAZA SATANLAR İKİNCİ EL PC SATANLAR İKİNCİ EL GENÇ ODASI SATANLAR İKİNCİ EL BEYAZ EŞYA ALANLAR İKİNCİ EL ÇAMAŞIR MAKİNASI İKİCİ ELCİLER EŞYA ARAYANLAR KULLANILMIŞ EŞYA ARAYANLAR SPOTÇULAR KULLANILMIŞ EŞYA SATANLAR KULLANILMIŞ EŞYA ALANLAR 2.EL EŞYA SATANLAR 2.EL EŞYA ALANLAR AVRUPA YAKASI 2.EL EŞYA SATANLAR AVRUPA YAKASI 2.EL EŞYA ALANLAR AVRUPA YAKASI İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR AVRUPA YAKASI İKİNCİ EL EŞYA SATANLAR ikinci el mobilya ikinci el eşya 2.el kullanılmış eşya. eski eşya. 2. el eşya. ikinciel eşya. kullanılmış beyaz eşya. eski beyaz eşya. ikinciel beyaz eşya. 2.eleşya , eskieşya , spoteşya , eşyaalanlar , eskieşyaalanlar. 2. el beyaz eşya. eski mobilya. kullanılmış mobilya. ikinciel mobilya. 2. el mobilya. eşya arayanlar. eşya satın almak isteyenler. kullanılmış ev eşyası. eski ev eşyası. ikinciel ev eşyası. 2. el ev eşyası. kullanılmış büro eşyası. eski büro eşyası. kullanılmış çamaşır makinası. eski çamaşır makinası. 2. el çamaşır makinası. kullanılmış bulaşık makinası. eski bulaşık makinası. 2. el bulaşık makinası. eski buzdolabı. kullanılmış buzdolabı. 2.el buzdolabı. ikinciel buzdolabı. eski yatakodası. kullanılmış yatak odası eski koltuk takımı kullanılmış koltuk takımı ikinci el çamaşır makinası ikinci el buzdolabı 2.el çamaşır makinası ikinci el bulaşık makinası kullanılmış yemek odası ikinci el yemek odası 2.el yemek odası ikici el pc 2.el pc kullanılmış pc 2.el büro eşyaları ikinci el büro eşyaları kullanılmış büro eşyaları eşya satanlar ikinci el eşya satanlar 2.el eşya satanlar ikinci el büro eşyası spot mobilya spotçu spot ikinci el mobilya ikinci el eşya 2.el eşya 2.el mobilya 0212 466 0 201 -- 0535 202 92 75 BAKIRKÖYLÜ ikincielmobilya ikinciel ikincielim 2.eleşya , eskieşya , spoteşya , eşyaalanlar , eskieşyaalanlar , ikincieleşya , kullanılmışeşya , ikincieleşyaalanlar, kullanılmışeşyaalanlar , 2.el eşya , eski eşya , spot eşya , eşya alanlar , eski eşya alanlar , ikinci el eşya , kullanılmış eşya , ikinci el eşya alanlar , kullanılmış eşya alanlar , ev eşyası alanlar , istabul eşya alanlar , istanbul eşya alım satım , 2.el eşya alım satım , eski eşya alım satım , antika , el halıları . 2.eleşya , eskieşya , spoteşya , eşyaalanlar , eskieşyaalanlar , ikincieleşya , kullanılmışeşya , ikincieleşyaalanlar, kullanılmışeşyaalanlar , 2.el eşya , eski eşya , spot eşya , eşya alanlar , eski eşya alanlar , ikinci el eşya , kullanılmış eşya , ikinci el eşya alanlar , kullanılmış eşya alanlar , ev eşyası alanlar , istabul eşya alanlar , istanbul eşya alım satım , 2.el eşya alım satım , eski eşya alım satım , antika , el halıları . ikinci el televizyon ikinci el lcd ikinci el plazma - Sonuçlar - TURKTICARET
02.01.2009
Etiketler: ikinci el eşya alanlar,spot eşya alım satım, spot eşya alanlar,eski eşya alanlar ikinci el komple eşya alanlar, avrupa yakası spotçular ikinci el beyaz eşya alanlar satanlar, Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |