Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri Diğer

Uyarılar

İş Yerleri Diğer Nedir,Nerededir,Telefonu,Adresi,İşyerleri Rehberi

HIZTAŞ OTOMOTİV

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Diğer HIZTAŞ OTOMOTİV Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HIZTAŞ OTOMOTİV 1984 yılında yedek parça ithalat ve toptan satış amacı ile Yeni Yalova yolunda kurularak faaliyetine başlamıştır. SCANIA, VOLVO, DAF, TIR araçlarının diferansiyel dişli aksamlarının ithalatını yaparak Türkiyede pazarlamıştır. 1985 yılında Orhaneli yolu eski Misi köyü girişinde 7000 m2 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri Diğer telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri Diğer nerededir kimdir İş Yerleri Diğer çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri Diğer hipnoz İş Yerleri Diğer olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri Diğer hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri Diğer kuantum düşünce kitap haberi

HIZTAŞ OTOMOTİV

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-04-2009, 10:48 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart HIZTAŞ OTOMOTİV

HIZTAŞ OTOMOTİV





1984 yılında yedek parça ithalat ve toptan satış amacı ile Yeni Yalova yolunda kurularak faaliyetine başlamıştır. SCANIA, VOLVO, DAF, TIR araçlarının diferansiyel dişli aksamlarının ithalatını yaparak Türkiyede pazarlamıştır. 1985 yılında Orhaneli yolu eski Misi köyü girişinde 7000 m2 alanın 5000 m2 kapalı üretim ve yönetim bölümleri ile VOLDO, DAF, SCANIA, MERCEDES TIR araçlarının çamurlukları, ön tamponları, far çerçeveleri, akü kapakları, cam siperliği ve üst rüzgarlıkları gibi muhtelif 200 çeşit kaporta aksamı parçalarının üretimi için kalıpları yapılarak üretilmiş ulusal ve uluslar arası pazarlara sunulmuş ve geliştirilmiş ürün kalitesi ile artan talepler doğrultusunda ürün sunmaya devam etmektedir. 1990 senesinden itibaren çift ve tek katlı otobüslerin çalışmaları ile yapılan kalıp imalatları ile VOLVO, DAF, SCANIA, NEOPLAN, IVECO otobüslerinin ve MB 800 minübüslerinin iç torpido, göğüs, ön tampon, far çerçeveleri, ön üst bombeleri, üst tavanlar, arka sırt ve arka tamponlar v.b. muhtelif parçalar üretilerek yedek parça olarak ulusal ve uluslar arası pazarlara sunulduğu gibi : TEZELLER Karoseri Otomotiv Ticareti



GÜLERYÜZ Karoseri Otomotiv A.Ş.



BORONKAY Karoseri Otomotiv A.Ş. firmalarına verilerek otobüs imalat ve montaj üretimlerinde kullanmaktadır.



1996 yılından itibaren :



OTOYOL A.Ş. ne Space cap / Top Sleeper (Şöför üst yatağı)



TOFAŞ A.Ş. ne şöför balistik koruma paneli gibi firmalara özel parçalar imal edilerek bu firmaların ürettikleri ticari araçlara monte edilerek kullanılmaktadır.



Hıztaş üretim şirketi haricinde 1996 yılında TIR, kamyon parçaları pazarlama şirketi olarak HIZLITÜRK San. ve Tic. Ltd. Şti. kurulmuş, 1997 yılında da otobüs parçaları pazarlama şirketi olarak da HIZTEZ San. ve Tic. Ltd. Şti. kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedirler. 1998 yılında MERCEDES Has Otomotiv A.Ş. ‘ne MB 800 5 tonluk kamyonun şöför mahalli, üst tavan, sağ / sol ön çamurluk, ön panjur, ön tampon, sağ / sol sinyal yuvaları, iç torpido döşemesi gibi parçalarda değişiklik tasarımı yapılarak üretilen parçalar kamyonun montajında kullanılmaktadır.



2000 yılında Türkiyenin büyük kuruluşlarından B.M.C. Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile yapılan görüşmelerden sonra anlaşmalı yan sanayicisi konumuna gelerek, dünyaya otobüs, minibüs, kamyon grupları ile satış konusunda uzman olmuş B.M.C. firmasında kendi üretim uzmanlığımızla yedek parça endüstrisinde çalışmaya başlamış ve halen en üst seviyede devam etmektedir.



2004 yılı içerisinde yine B.M.C. / Çukurova grubundan ÇUMİTAŞ – Çukurova Makine İmalat ve Ticaret A.Ş. ile iş makinaları iç trim polyester yedek parça üretimi ve PVC thermoform kaplaması konusunda anlaşılarak anlaşmalı yan sanayicisi konumuna gelmiş ve halen çalışmalarımız üst düzeyde olmaktadır.



2005 yılı itibari ile Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. ile yapılan ikili görüşmeler sonucunda T.C.D.D. ‘na bağlı TÜLOMSAŞ A.Ş. ile lokomotif ve Vagonların yenileme revizyon işlerine başlanmış olup halen bir şubemiz 45 personeliyle çalışmalarına devam etmektedir.



Ayrıca firmamız ihracat konusunda da kendisini önceki yıllarda kanıtlamış olup halen araştırmalarına devam etmektedir. Önceki yılları özetlersek :



1997 yılından 2002 yılı Aralık ayı sonuna kadar Suriyeden Transtour firması ile otobüs karoseri yedek parça satışı ile ihracatta hız almıştır. 2000 yılında ihracat hedefini arttırarak B.A.E. / Dubai ile görüşmelerini sonuçlandırarak TIR kaporta yedek parçalarını da ihracat yelpazesine eklemiştir. Yine aynı yıllarda Rusya, Yunanistan, İran ve Mısır ülkeleri ile ilişkilerini devam ettirmiş ve arz-talep dengesini yakalamaya çalışmıştır.



Şirketimiz Hıztaş Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve diğer kuruluşların kaynağı şirketimizin kurucusu ve eski Yönetim Kurulu Başkanı merhum Sn.Şükrü Hızlıtürk ün 1969 yılında kurduğu HIZLITÜRK Otomotiv Kaporta Oto Boya ve Montaj Servisinin tecrübe ve dinamizmi ile gelişmişlerdir. Bu gelişme ile bizlerin amacı devir aldığı bu bayrağı daha da yukarılara taşımak olacaktır. Dolayısı ile 2006 Ocak ayından itibaren yeniden yapılanarak ISO 9001 : 2000 Kalite Sistem Yönetimi programı doğrultusunda hedeflerini bulmayı ve arttırmayı amaçlamıştır.









Genel Bilgiler





1984 tarihinde kurulan HIZTAŞ OTOMOTİV OTO YEDEK PARÇA İMALAT VE İTHALATI sektöründe faaliyet göstermektedir. 15 Yönetici, 3 Memur, 5 İşçi olmak üzere firmanın toplam 168 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.hiztas.com.tr

**HIZTAŞ



elabebek, ela, bebek



Lorem ipsum dolor sit amet 35 yılı aşkın deneyim ve ‘koşulsuz müşteri memnuniyeti’ felsefesi ile otomotiv sanayinde garantili hizmet veren firmamız, tüm faaliyetlerini sürekli daha iyi yapmayı hedeflemektedir. Müşterilerimizin yeni tasarımlarında iş ortağı olarak yer almak ve özel üretim kabiliyetimizi müşterilerimize sunmak, Hedeflerimize ulaşmak için bilinçli ve verimli personel ile çalışmak, personel gelişimini desteklemek, ‘’Zorim için kolaydır, imkansız biraz zaman alır’’ düşüncesiyle müşterilerimize sürekli ve kesintisiz hizmet vermek, Firmamızın kalite politikasını oluşturur. 18.04.2008Firmamız Faaliyet alanlarına tren sektörünü de eklemiş olması şirket Logosunda da güncellemelere yol açmış bulunmaktadır... Çalışmalar sürmekte 8215 kullanıcı ziyaret etmiştir. ADRES : GÜMÜŞTEPE MAH. NİLÜFER CAD. NO : 103 (ESKİ MİSİ KÖYÜ) / BURSA / TÜRKİYE TELEFON : +90 224 486 6...

- http://hiztas.tr - hiztas@hiztas.tr

17.03.2008

Etiketler: Otomotiv Sanayi Lokomotif Bakım onarım Vagon bakım onarım Otomotiv yan sanayi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HIZTAŞ OTOMOTİV

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Diğer HIZTAŞ OTOMOTİV Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HIZTAŞ OTOMOTİV 1984 yılında yedek parça ithalat ve toptan satış amacı ile Yeni Yalova yolunda kurularak faaliyetine başlamıştır. SCANIA, VOLVO, DAF, TIR araçlarının diferansiyel dişli aksamlarının ithalatını yaparak Türkiyede pazarlamıştır. 1985 yılında Orhaneli yolu eski Misi köyü girişinde 7000 m2 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri Diğer telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri Diğer nerededir kimdir İş Yerleri Diğer çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri Diğer hipnoz İş Yerleri Diğer olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri Diğer hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri Diğer kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.