KÖRFEZ DANIŞMANLIK KÖRFEZ DANIŞMANLIK
KÖRFEZ DANIŞMANLIK;ISO 9001,ISO 22000,ISO 14001,OHSAS 18001,KIRSAL KALKINMA KREDİLERİ,İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI,ÜRETİM İZNİ,GIDA SİCİLİ ... KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR.
Genel Bilgiler
2006 tarihinde kurulan KÖRFEZ DANIŞMANLIK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 3 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:
Web Sayfası: www.korfezdanismanlik.com
Körfez DanıŞmanlık - Körfez DanıŞmanlık Olarak;
Körfez DanıŞmanlık Hizmetleri, tse, iso, haccp gibi belgeler, marka tescili, eurogap, kapasite raporu, gıda sicili üretim izni gibi konularda danıŞmanlık hizmeti vermekteyiz /
körfez danıŞmanlık, danıŞmanlık hizmetleri, marka tescili, iso 14000, ıso belgesi, tse belgesi, biodizel, eurogap, kapasite raporu, iŞyeri açma ve çalıŞtırma ruhsatı, gıda sicili üretim izni, haccp belgesi, kanunlar /
HoŞgeldiniz Faaliyetlerin temel esasını kalite oluŞturmaktadır. Kalite, rekabetin en önemli silahıdır. Kalite kendiliĞinden oluŞmaz, mutlaka yilmelidir. Kaliteli ürün/hizmet, Kalite Yim Sistemi ile saĞlanacaĞı günümüzün bir gerçeĞidir. DanıŞmanlık Alanlarımız Körfez DanıŞmanlık Olarak; MüŞterilerimizin verimliliĞini ve performansını artırmak, planlama zaaflarından kaynaklanan iŞ gücü kaybı ile sistem yaklaŞımı felsefesi eksikliĞinde temellenen hammadde ve enerji israfını engellemek, en önemlisi firma yim sistemini, kurumsallaŞmıŞ, çaĞın ekonomik ve sosyolajik dinamiklerine ayak uydurabilecek,karlılıĞını sürekli maksimize etmek için yöntemler önerebilecek,firma büyüklüĞüne uygun kalite yim sistemleri tasarlamak amacı ile hizmetinizdeyiz. Her alanda kendini gösteren hızlı deĞiŞimin yeniden ŞekillendirdiĞi dünya pazarlarında var olmayı hedefleyen firmaların geliŞmeleri takip etmeleri ve kendilerini uyarmaları için, teŞkil ettikleri dahili ekiplerin çalıŞmaları kadar önem taŞıyan bir katk...
- Ana Sayfa - Hakkımızda - Referanslar - Site Haritası - İletiŞim - İŞyeri Açma ve ÇalıŞtırma Ruhsatı - Gıda Sicili Üretim İzni - Akaryakıt LPG Ruhsat ve Lisansı - ISO 9001:2000 - ISO 22000:2005 - ISO 14001 - OHSAS 18001 - İŞ GüvenliĞi UzmanlıĞı - Globalgap - Marka Tescili - TSE Belgesi - Kapasite Raporu - Sanayi Sicil Belgesi - Web Tasarımı - beŞikler - butik otel - mermer - halı - çömlek - interAnaliz
26.05.2008
Etiketler: KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ ISO 9001,ISO 14001 ISO 22000,OHSAS 18001 ÜRETİM İZNİ,GIDA SİCİ Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |