Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri

Uyarılar

İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi

Özkan Erener İle VeriPark Üzerine

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Özkan Erener İle VeriPark Üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Özkan Erener İle VeriPark Üzerine [/b] VeriPark Genel Müdürü Özkan Erener ile Veripark'ın faaliyetleri, elektronik ticaretin firmalara ve çalışanlara sunduğu fırsatlar hakkında konuştuk. VeriPark'ı kısaca tanıtır mısınız ? VeriPark, kısaca, teknolojinin insanların hayatlarını kolaylaştırmak için kullanılmasını sağlayan bir şirket. Kurulduğumuzdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi

Özkan Erener İle VeriPark Üzerine

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2009, 04:27 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Özkan Erener İle VeriPark Üzerine

Özkan Erener İle VeriPark Üzerine [/b] VeriPark Genel Müdürü Özkan Erener ile Veripark'ın faaliyetleri, elektronik ticaretin firmalara ve çalışanlara sunduğu fırsatlar hakkında konuştuk. VeriPark'ı kısaca tanıtır mısınız ?



VeriPark, kısaca, teknolojinin insanların hayatlarını kolaylaştırmak için kullanılmasını sağlayan bir şirket. Kurulduğumuzdan beri Türkiye'nin en büyük ve en çok adı geçen Internet tabanlı ve mobil iş projelerini hayata geçirdik. Bizim geliştirdiğimiz projeler sayesinde pek çok kişi bankaya gitmeden kirasını ödeyebiliyor, evinden çıkmadan market alışverişini yapabiliyor, hatta akşam televizyonunun karşısında cep telefonlarıyla eğlenerek zaman geçiriyor. Hedefimiz, Türkiye'nin e-dönüşümünün temel mimarlarından olmak.

VeriPark hangi kuruluşlarla işbirliği yapmaktadır ?



İş ortaklarımız arasında Microsoft, IBM, Oracle, HP gibi dünyanın önde gelen bilişim firmaları bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda Microsoft Gold Certified Partner for e-Commerce Solutions belgesini almaya hak kazandık. Daha önce de iki kez Microsoft'un Yılın e-Business Çözümü ödülünü almıştık. Türkiye'de yalnızca VeriPark'ın almaya hak kazandığı Microsoft Gold Certified Partner for e-Commerce Solutions belgesinin dünya çapında geçerliliği bulunuyor.

VeriPark'ın hizmetleri ve temsilcisi olduğu ürünler nelerdir ?



Müşterilerimize, onlara özel ve onların ihtiyaçlarına odaklanan, B2B, B2C ve B2E alanlarına yönelik, e-ticaret ve mobil çözümler sunuyoruz. Bu çözümleri, geliştirmiş olduğumuz ürünlerin üzerinde sunduğumuzdan, denenmiş, güvenilir ve hızlı çözümler üretebiliyoruz. Geliştirmiş olduğumuz ürünler arasında, VeriBranch isimli online finans çözümümüzü,

e-ticaret siteleri geliştirmeyi hedefleyen Veritical ve bir mobil uygulama platformu olarak geliştirdiğimiz mTalk Server sayılabilir.



Türkiye'nin en çok tercih edilen online finans ve Internet bankacılığı ürünü VeriBranch, alternatif dağıtım kanallarını destekleyen bankacılık uygulamaları için kanıtlanmış, sağlam ve ölçeklenebilir bir middleware platformu. Finansal kuruluşların her yerde, her an kolaylıkla ulaşılabilecek hizmetler vermelerini sağlayan VeriBranch; Demirbank, DenizBank, Yapı Kredi Bankası, İhlasFinans, DHB Bank, Pamukbank, Yapı Kredi Yatırım, advantage, ve DenizYatırım tarafından kullanılıyor. Bunlardan DenizBank için geliştirilen proje Microsoft'un Yılın

e-Business Çözümü ödülünü aldı. VeriPark'ın elektronik ticaret çözümü Veritical, kuruluşların B2B ve B2C elektronik iş uygulamalarını dijital ortama taşıyor. Veritical sayesinde şirketler sağlıklı bir arz-talep yönetim sistemine kavuşuyor ve finans kuruluşları e-pazaryerlerinde yerlerini alabiliyorlar. Mevcut ERP sistemleri ve finans kuruluşlarının bankacılık sistemleriyle entegre olan Veritical, Internet, Çağrı Merkezi ve mobil kanallar için entegre çözümler sunuyor ve çoklu teslimat kanalları kullanarak iş hacminin artmasını sağlıyor. Mobil teknolojiler alanında sunduğumuz Text and The City ise mobil pazarlama kampanyaları için güvenli ve ölçeklenebilir bir altyapı sunuyor. Text and The City, her ölçekten kuruluşun mobil pazarlama kampanyaları düzenlemesini sağlıyor, müşteri memnuniyeti ve marka bilinirliğini artırmaya katkıda bulunuyor.

Elektronik ve mobil ticaret çözümleri firmalara hangi fırsatları sunuyor ?



Internet ve mobil teknolojiler gün geçtikçe birbirine yaklaşarak dev bir iletişim platformuna altyapı oluşturuyorlar. Bu yakınlaşmanın tetiklediği elektronik ticaret ve mobil ticaret, kuruluşlara düşük maliyetli etkin bir pazarlama kanalı sunuyor. Kuruluşlar B2B ve B2C elektronik ticaret aracılığıyla dünyanın her tarafından alıcıya ulaşabiliyor, onlara ürün ve hizmetlerini sunabiliyorlar. Bu sayede son derece uygun bir maliyetle dünya çapında rekabet etmenin önü açılıyor. Günümüzde yüz milyonlarca insanın Interneti kullandığını düşündüğümüzde elektronik ticaret önemli bir potansiyele işaret ediyor. Zaten yapılan araştırmalar da elektronik ticaretin, toplam ticaret içerisindeki payını hızla artırdığını teyid ediyor. Öte yandan daha kısa bir geçmişe sahip olan mobil ticaret de hızla yaygınlaşıyor. Bu gelişmenin altında yatan en önemli faktör ise cep telefonlarının hızla yaygınlaşması. Örneğin Türkiye'de cep telefon abone sayısı kısa sürede 20 milyonu aşmış durumda. Mobil haber almak, e-posta göndermek veya ürün-hizmet satın almak cep telefonu kullanıcılarına cazip geliyor. VeriPark, Internet ve mobil teknolojilerin sunduğu tüm avantajları iş hayatına yansıtmayı hedefliyor. Kurumlar arası (B2B), son tüketici (B2C) ve çalışanlara (B2E) yönelik e-ticaret ve mobil uygulamaları sunan VeriPark, müşterilerinin iş gereksinimlerine odaklanan çözümler geliştiriyor. VeriPark'ın oluşturduğu e-ticaret siteleri üzerinde her gün binlerce ticari işlem gerçekleştiriliyor.

VeriPark olarak pek çok projeye imza attınız. Kısaca bu projelerinizden ve hazırlık aşamasında olanlardan söz eder misiniz ?



Gerçekleştirdiğimiz önemli projeler arasında Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığı sitesi Teleweb, Türkiye'nin internetteki en büyük süpermarketi Gima Sen-al Market, Procter&Gamble'ın Orkid ve Febreze internet siteleri, ShowTV'nin "Size Milyarlar Sunuyoruz" bilgi yarışmasının SMS altyapısı bulunuyor. Oluşturduğumuz e-ticaret siteleri üzerinde her gün binlerce ticari işlem gerçekleştiriliyor. Online bankacılık işlemlerinden, SMS mesajlarına, sanal mağazaların alışveriş listelerinden, Türkiye çapında bayi tedarik zincirlerine pek çok işlem sunduğumuz güvenli altyapı üzerinde tamamlanıyor.Önümüzdeki döneme yönelik birçok projemiz bulunuyor. Bunlar arasında finans sektörüne yönelik Yapı Kredi ve otomotiv sektörüne yönelik Nissan projelerimiz yer alıyor.

Internet ve mobil ortamda başarılı bir proje yaratabilmek ve iş süreçlerini taşıyabilmek için kurumlara önerileriniz nelerdir ?



Öncelikle, planlı bir strateji izlenmesi gerekiyor. Elektronik ticarette, gelecekteki başarıyı belirleyen en önemli faktörleri uygun bir yönetim yapılanması ve kontrol süreçlerinin varlığı oluşturuyor. Birinci adım olarak iş süreçleri ve bilgi teknolojisine ilişkin koşulları belirleyen ön raporun tamamlanması gerekiyor. Kuruluş böylece gereksinimlerinin güncel bir haritasını elde ediyor. Diğer yandan donanım, yazılım, uygulama ve süreçler için gerekli yönetim desteğinin sağlanmış olması önem taşıyor. Dijital ortama geçiş sonrasında planlanmamış büyüme ve gelişmelerle baş edebilmek amacıyla alternatif senaryolar geliştirilmesi de önemli. Biz VeriPark olarak tüm bu süreçlere aktif olarak katılmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerde, kendimizi her zaman bir iş ortağı ve e-iş danışmanı olarak konumlandırıyoruz.

VeriPark geçtiğimiz yıl içinde Microsoft'un Gold Partner sertifikalı ilk iş ortağı oldu. Bu iş ortaklığının sunduğu fırsatlar nelerdir. ?



Belgenin dünya çapında geçerliliği bulunuyor ve bu açıdan yurtdışında VeriPark'a önemli fırsatlar sunuyor. Microsoft'un dünya çapında 35 bin Certified Partner'ından yalnızca 1,000 civarında iş ortağı Gold Partner statüsüne sahip. Microsoft Gold Certified Partner for e-Commerce Solutions belgesini almamız, çözümlerimizi oluştururken yazılımın ötesine geçerek e-iş danışmanı rolünü üstlenmemizin takdir edilmesi anlamına geliyor. Önümüzdeki dönemde e-iş danışmanlığına gittikçe daha fazla odaklanacağız.

Elektronik ve mobil ticaret uygulamaları firmalar kadar çalışanlara da yeni fırsatlar ortaya çıkarıyor. Çalışanların bu fırsatları iyi değerlendirebilmeleri için önerileriniz nedir?



Bilgi ekonomisinde doğal olarak bilgi çalışanları ön plana çıkıyor. Dolayısıyla bilgi, bu dönemin en önemli aktifini oluşturuyor. Çalışanlara tavsiyem, kendilerini bilgi donanımı açısından geliştirmeleri ve bu sayede bilgi çalışanı olarak konumlanmaları. Diğer yandan günümüz ofis ortamında bilişim teknolojileri vazgeçilmez bir nitelik kazanmış durumda. Bu teknolojilere hakim olmak çalışanların kariyeri açısından büyük önem taşıyor.

Sorularımızı cevaplandırdığınız için teşekkür ederiz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Özkan Erener İle VeriPark Üzerine

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Özkan Erener İle VeriPark Üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Özkan Erener İle VeriPark Üzerine [/b] VeriPark Genel Müdürü Özkan Erener ile Veripark'ın faaliyetleri, elektronik ticaretin firmalara ve çalışanlara sunduğu fırsatlar hakkında konuştuk. VeriPark'ı kısaca tanıtır mısınız ? VeriPark, kısaca, teknolojinin insanların hayatlarını kolaylaştırmak için kullanılmasını sağlayan bir şirket. Kurulduğumuzdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.