Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri

Uyarılar

İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi

İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine

Serbest Kürsü ve İş Yerleri İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine [/b] 20 Eylül 2003 Netsis Yazılım Pazarlama Müdürü İpek Aşkın ile Netsis ve pazarlama alanında kariyeri konuştuk. İpek Hanım kariyeriniz hakkında bilgi verir misiniz ? 1991 yılında Hacettepe Üniveristesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi

İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2009, 04:30 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine

İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine [/b]



20 Eylül 2003

Netsis Yazılım Pazarlama Müdürü İpek Aşkın ile Netsis ve pazarlama alanında kariyeri konuştuk. İpek Hanım kariyeriniz hakkında bilgi verir misiniz ?



1991 yılında Hacettepe Üniveristesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına ilk adımımı 1992 yılında Conrad İstanbul otelinde Müşteri İlişkileri sorumlusu olarak attım. Kısa bir süre sonra pazarlama iletişimi alanında uzmanlaşmaya karar vermem üzerine LSPR 'da (London School of Public Relations) Pazarlama İletişimi üzerine eğitim aldım. 1997 yılına kadar Güney Afrika Ticaret Ateşeliği pazarlama bölümünde uzman olarak görev yaptıktan sonra 1997 yılında SAP Bilgi İşlem Sistemleri A.Ş'de Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladım. SAP'de geçen ilk üç senenin ardından Pazarlama Müdürlüğüne getirildim. 2001 senesine kadar çalıştığım SAP'den sonra Nisan 2002'den itibaren de Netsis Yazılım'da Pazarlama Müdürü olarak başladığım görevime halen devam ediyorum.





Netsis ve pazarlama organizasyonu hakkında bilgi verir misiniz ?



Netsis'in pazarlama iletişimi faaliyetleri marka yönetimi ile ürün bazlı pazarlama faaliyetleri olmak üzere başlıca iki gupta toplanabilir. Marka yönetimine bağlı çalışmalarımız öncelikle kendi içimizde şekilleniyor. Türkiye'nin en iyi ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) üreticisi olma misyonunu taşıyan Netsis'in marka yönetimi; yazılım üretiminden, satışa, satış sonrası destek ve müşteri ilişkilerinden çağrı merkezi departmanına kadar herkesin "Ortak ses, ortak duruş" olarak adlandırdığımız firma duruşunu yansıtmasıyla başlıyor. Bizce markamızın pazarda ve sektördeki konumlandırma çalışmalarının temeli, firmayı oluşturan bireylerin kurum kimliği ile ne kadar örtüştüğü ile bire bir ilgili.



Ürün bazlı pazarlama çalışmalarımızı ise satış organizasyonumuz ile ortak belirlediğimiz stratejiler üzerine kuruyoruz. Ürünü, pazarın dinamiklerini müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve rakiplerimizin durumunu iyi bilmek kadar, müşteri ile hergün bire bir iletişim içinde olan satış organizasyonumuzun ve müşteri ilişkileri departmanımızın geri bildirimlerini doğru değerlendirmek de çok önemli. Pazarlama departmanı olarak ortak hedefler doğrultusunda belirlediğimiz pazarlama planını uygulamak üzere doğru araçları doğru zamanda ve yerde kullanarak istenen sonuçlara ulaşmak için istikrarlı ve sürekli bir iletişim planı uyguluyoruz.





Kariyeriniz ile ilgili kararlarınızı ve seçimlerinizi etkileyen faktörler nelerdir ?



Pazarlama içinde; halkla ilişkiler, reklam, marka yönetimi, vb birçok alanı içerdiğinden benim için her zaman çok cazip ve vazgeçilmez oldu. Ayrıca sürekli hareketin ve değişimin yaşandığı bir alan olması da seçim kararımı etkileyen başlıca faktörler.





İşinizde başarılı olmak için gereken minimum eğitim, tecrübe, bilgi ve beceri düzeyi nedir ?



Üniversite eğitiminden başlamak üzere Pazarlama ve Halkla İlişkiler alanında eğitim almanın yanısıra bu alanda başarılı olmak için öncelikle işini severek yapmak, gelişmeleri takip etmeye açık olmak ve yeni pazarlama trendleri konusunda mümkün olduğunca çok okumak ve eğitim konferanslarına katılmak bence en önemli faktörler.





Pazarlama alanında gelecek öngörüleriniz nelerdir e-ticaret, mobil satış gibi yeni teknolojilerin pazarlama alanında getireceği yenilikler nelerdir ?



Yeni teknolojiler elbette firmaların tüketici olarak hepimizin hayatlarına pazarlama amaçlı girişlerini kolaylaştırıyor. Bir tüketici olarak farkında olarak veya olmayarak her akşam TV'nin karşısında, maç izlerken ekranın altında-üstünde, otobüste, vapurda, cep telefonumuzda, elektronik postalarımızda ve hatta artık tuvaletlerde bile firmaların pazarlama bombardımanına maruz kalıyoruz. Bununla birlikte web pazarlama, promoworld uygulaması, dijital pazarlama platformları (Örn: Paro sistemi) gibi yeni yöntemler kullanılıyor, izinli pazarlama (permission marketing) gibi kavramlar üzerinde konuşuluyor.



Bugün ülkemizde de uygulaması başlatılan ve sadece Mart ayında İstanbul'da 50bin kişiye ulaştırılan Promoworld zarfları (Kaynak: Marketing Türkiye, Eylül 2003) şirketlerin uyguladığı promosyon ve indirim türü avantajlarını, isterlerse ürün örnekleri ile beraber tek bir zarf içerisinde müşterilerine ulaştırabilecekleri yeni bir pazarlama mecrası olarak tanımlanıyor. Promoworld A.B.D'de 50 milyar dolarlık bir pazara sahip.



Dijital pazarlama platformu olarak tanımlanan ve Koç Bilgi Grubu şirketi Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri tarafından geliştirilen Paro sistemi ise sahip olduğu ParoPOD ekranları sayesinde alışveriş anında tüketiciyi kasaya ödeme yaparken tanıyan ve üzerinden duyuruların yapıldığı yeni bir mecra. Alışveriş bedelinin ödendiği anda tüketiciye ait bilgiler ile aldığı ürün bilgileri ParoPOD'ler aracılığıyla sistemin merkezine aktarılıyor. Verilerin analiz edilmesiyle oluşmuş "kişiye özel " kazanç fırsatları, ParoPOD ekranına yansıyor, böylelikle tüketici kampanya, indirim ve promosyonlara anında sahip olabiliyor.



Sonuçta tüm pazarlama stratejilerinin müşteri sadakatini kazanmak üzerine kurulduğunu varsayarak insan faktörünün önemine inanıyorum. Yeni pazarlama platformları pazarlamanın 4P'sinin güncelliğini yavaş yavaş yitirme sürecini nasıl etkileyeceğini net bir şekilde öngörememekle birlikte, bence gelecekte pazarlama faaliyetleri değişimi yönetmek, bilgi akışını ve ürün yelpazesini yönetmek üzerine odaklanacak. Müşterisine en yakın olmayı, sosyal sorumluluk faaliyetlerine gereken önemi vererek markasını hedef kitlesinin kalbine yerleştirmeyi başaran firmaların rekabette kalacağına inanıyorum.





Pazarlama alanında kariyer yapmak isteyen kişilere önerileriniz nelerdir ?



Çok kısa ve klasik bir cevap olabilir ama bu işe gönül vermek ve disiplinli çalışmak diyeceğim.





Sorularımızı cevapladığınız için teşekkür ederiz.





Bu Kategorideki Son 5 Yazı





İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine



Manolya Küçükkınacı ile Bilişim ve İnsan Kaynakları Üzerine



Buket Besen ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine



Ebru Çalım ile Halkla İlişkiler Alanında Kariyer Üzerine



Gül Yücel ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine





İnsan Kaynakları Kategorisindeki Tüm Yazılar »»

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine

Serbest Kürsü ve İş Yerleri İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine [/b] 20 Eylül 2003 Netsis Yazılım Pazarlama Müdürü İpek Aşkın ile Netsis ve pazarlama alanında kariyeri konuştuk. İpek Hanım kariyeriniz hakkında bilgi verir misiniz ? 1991 yılında Hacettepe Üniveristesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.