Koç Bryce Teknoloji Eğitim Hizmetleri A.Ş. Koç Bryce Teknoloji Eğitim Hizmetleri A.Ş.Aydınevler Mah. Dumlupınar Cad. No.: 24
Küçükyalı 81580 İstanbul Tel.:
0 (216) 489 49 59 Faks:
0 (216) 417 36 10 Web:
http://www.kocbryce.com.tr E-Posta:
egitim@kocbryce.com.tr Sektör:
BT Eğitim Merkezi Genel Müdür:
Dilek Günçer Kuruluş Tarihi:
2001 Koç Bryce, 2001 yılı Ocak ayında Koç Grubu ve John Bryce Training'in bilgi teknolojileri (BT) eğitimi alanında güçlerini birleştirme kararı sonucu kurulmuştur.
Koç Grubu, KoçSistem ve İ.d.e.a. bünyesinde 9 yılı aşkın süredir bilgi teknolojileri eğitimi vermekte iken, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'da aynı alanda faaliyet gösteren ve 2000 yılında Microsoft tarafından yılın en büyük ve en başarılı eğitim merkezi seçilen John Bryce Training ile işbirliğine gitmiştir. Bu birleşme ile şirket, yeni eğitim teknolojileri ve genişletilmiş ürün yelpazesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluşlara ve bireylere uzaktan eğitim (e-learning) ve uzaktan eğitim destekli sınıf eğitimi (b-learning) eğitimleri sunarak, Türkiye'ye eğitim teknolojilerinde bir devrim olarak nitelendirilen modeli taşımıştır.
IT sektöründe eğitim veren ve B2B ve B2C eğitim danışmanlığı yapan en iyi "one stop shop" IT eğitim kuruluşu olan Koç Bryce, bugün pazardaki tek kurumsal ve uluslararası şirket olarak faaliyet göstermektedir. Ürün eğitimlerini, kullandığı üstün teknolojiye sahip internet altyapı desteğiyle Türkiye'nin en uzak köşesine taşıyabilen şirket, IT eğitimlerinde fırsat eşitliği sağlamaktadır.
Koç Bryce, gelişmiş 'karma eğitim' teknikleri ile BT eğitimleri alanında Türkiye'de lider olma konumunu sürdürmeyi hedeflemektedir. Koç Bryce, misyonunu üç ana başlıkta toplamaktadır:
- Türkiye'deki BT çalışanlarının bilgi, beceri ve BT yetkinliklerini artırmak
- Yeni BT teknolojilerinin uygulanmasında kaliteli hizmet anlayışıyla kuruluşlara yardımcı olmak, bu suretle kurumların BT alanındaki verimlilik ve etkinliklerinin artırılmasında çözüm ortağı olmak
- Farklı alanlarda çalışan veya yetişen insanları, BT teknolojileri alanında eğiterek bilişim sektöründeki işgücü açığını kapatmak
Ürünler
Geniş ürün portföyü, Koç Bryce'ın BT eğitimleri alanında tek nokta olmasını sağlamaktadır. Bütünüyle BT eğitimlerine odaklanmış olan Koç Bryce'ın ürün yelpazesi arasında; Microsoft, Java, Linux/Unix/Solaris, Cisco, Cabletron, Checkpoint, BMC, Oracle, Compaq, Novell, CA, Tuxedo, Broad Vision, Citrix, PTC, Nortel, Internet, e-commerce ve A+ yer almaktadır.
Hizmetler
- E-learning : Uzaktan eğitim alanında, "karma eğitim" anlamına gelen ve senkron, a-senkron ve standart sınıf eğitimlerinden oluşan B-learning sistemi
- KOS : "Kariyer Odaklı Sertifikasyon" anlamına gelen ve BT alanında hiç deneyimi olmayan insanlara yönelik kariyer edindirme programı
- Tek nokta eğitimleri : Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre dizayn edilen, geniş ürün yelpazemizde bulunan yüksek teknoloji eğitimleri
E-learning hizmetleri
- Organizasyonların kurumsal ihtiyaçlarına uygun uzaktan eğitim stratejileri sağlamak
- Öğrenen organizasyonlar oluşturabilmeye uygulanabilir kısa ve uzun dönemli tavsiyelerle kuruluşlara yardımcı olmak
- Güncel eğitim stratejilerinin, var olan eğitim yöntemlerinin ve teknolojik yeterliliklerinin analizini yapmak
- Uzun süreli eğitim yatırımlarının azaltılması için ölçülebilir hareket adımları sunmak
- Organizasyonların yeterliliklerine, ihtiyaçlarına ve hedeflerine en iyi uyan uzaktan eğitim stratejilerini sunmak
B-learning hizmetleri
- Uzaktan ve sınıf eğitimlerini birleştiren b-learning (karma eğitim) ile öğretmenlerin bulunduğu eğitim sınıfları oluşturmak
- Normal bir sınıf düzeninin internet veya intranet üzerinden canlı simülasyonunu gerçekleştirmek
- Normal bir sınıf düzeni simülasyonunun kaydı veya kendi kendine öğrenme eğitim paketlerinin internet/intranet veya CD üzerinden vermek
Projeler
Koç Bryce olarak gerçekleştirilen e- learning projeleri;
- Finans projesi
- Koç Sanal Kampüs (Microsoft Office paketleri ve finans eğitimi)
- Kobiline
- Fiat Doblo
- Index e-learning çalışması
- Koç Allianz yangın eğitimi
- Yeni bir akademi (www.yenibirakademi.com)
- Seminar in a box ( Microsoft Exchange )
Ödül / Belgeler
- Uluslararası IT şirketlerinin eğitim partneri belgelerine sahip olmak (Microsoft, Cisco, Oracle, Sun, HP, Red Hat, Checkpoint vb.)
- Uluslararası ortağının sahip bulunduğu ISO 9002 ve Microsoft alanında yılın en başarılı teknik eğitim merkezi
- 2001 yılında Oracle Türkiye tarafından "Yılın En İyi Uzaktan Eğitim İş Ortağı" Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |