Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Deloitte & Touche Danışmanlık
Hizmetleri A.Ş. Deloitte & Touche Danışmanlık
Hizmetleri A.Ş. Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza B Blok Kat: 14
Levent 80620 İstanbul Tel.: 0 (212) 339 85 00 Faks: 0 (212) 339 85 85 Web: http://www.deloitte.com.tr E-Posta: info@deloitte.com.tr Genel Müdür: Kuruluş Tarihi:
150 ülkede, 700 ofiste, 120 bin personeli ile Deloitte, denetim, vergi, finansal danışmanlık ve yönetim danışmanlığı hizmeti sunan dünyanın en büyük uluslararası, profesyonel hizmetler sunan danışmanlık kuruluşlarından biridir. 18.2 milyar dolar ciroya sahip kuruluşun müşteri portföyünde, hasılatı veya varlıkları 1 milyar doların üzerinde 740 firma bulunuyor. Deloitte üye şirketleri halen Fortune Global 500 listesinde bulunan şirketlerin yüzde 80inden fazlasına hizmet veriyor.
Deloitte, tüm paydaşları tarafından beğeni ve takdir toplayan, saygınlığı, kültürü, servis kalitesi ve çalıştığı sektörlerdeki derin bilgisi ile, gerek çalışanlar gerekse müşteriler tarafından tercih edilen kurum olmak vizyonu ile tüm dünyada faaliyetlerini sürdürüyor.
Deloitteun sunduğu hizmetler ile lider konumunda bulunduğu sektörler arasında bankacılık, sigortacılık, tüketim malları üretimi ve pazarlaması, üretim, teknoloji, medya, telekomünikasyon gibi sektörler yer alıyor. Dünya Bankası, Procter & Gamble, Microsoft, Vodaphone, Merrill Lynch, General Motors gibi uluslararası firmalar, Deloitteun hizmet verdiği kuruluşlar arasında bulunuyor. Bunlarla birlikte, dünyanın en büyük 20 bankası, dünyanın en büyük 20 sigorta şirketinin 18i, dünyanın önde gelen 10 menkul kıymet firması ve 20 sermaye yönetimi firmasının 19u Deloittetan hizmet alıyor.
Deloitte, çok uluslu şirketlerden büyük firmalara, kamu kurumlarından hızla büyümekte olan iş kollarında faaliyet gösteren onbinlerce firmaya kadar dünya çapındaki tüm müşterilerine aynı yüksek kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor. Uluslararası tecrübeye sahip uzmanlar, hangi ülkede faaliyet gösterdiklerine bağlı olmaksızın tüm müşterilere aynı nitelikte hizmet sunuyor. Deloitteun müşteri portföyündeki ülke, dil, para birimi ve kültür farklılıkları, firmanın gelişmekte olan pazarlardaki liderliğinin bir göstergesidir. Kuruluş, kullandığı ileri teknoloji ile değişik alanlardaki bilgi ve becerilerini bir araya getirerek, farklı ülke ve iş kollarındaki müşterilere sunduğu hizmetlerdeki yüksek kalite standardını koruyor.
Türkiye'de çalışmalarına 1986 yılında başlayan Deloitte, faaliyetlerini İstanbul ve Ankara'da sürdürüyor. Deloitteun Türkiyede, Denetim, Finansal Danışmanlık, Vergi Danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı ve Kurumsal Risk alanlarında hizmet veren beş şirketi bulunuyor. Deloitte Türkiye şirketleri: - Deloitte & Touche Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.
- Denetim Serbest Mali Müşavirlik A.Ş.
- DRT Denetim Revizyon Tasdik Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.
- D-T Kurumsal Risk ve Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.
- DTT Kurumsal Finans Danışmanlık Hizmetleri
Deloitte Türkiye 500ü aşkın çalışanı ile 1000in üzerinde yerli ve yabancı sermayedarın yanında, pek çok kamu kuruluşuna hizmet veriyor. Hizmet verdiği endüstriler arasında; üretim, finans, enerji ve doğal kaynaklar, tüketim, teknoloji, medya ve telekomünikasyon, sağlık ve ilaç, kamu sektörü ile havacılık ve taşımacılık yer alıyor.
Sektörel yeniden yapılanma ve düzenleme, süreç tasarımı, organizasyonel tasarım ile bilgi sistemlerinin tasarlanması ve geliştirilmesi bileşenlerini içeren çalışmaları ile ülkemizde kurumsal gelişim projelerine imza atan ilk firma olmuştur. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |