| ||||||||||
|
İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi |
Serbest Kürsü ve İş Yerleri Arif Sankul ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arif Sankul ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine 1 Eylül 2003 Vestel Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arif Sankul ile kariyeri ve Vestel'in pazarlama organizasyonu hakkında konuştuk. Arif Bey, kariyeriniz hakkında bilgi verir misiniz ? ODTÜ Endüstri Mühendisliği eğitimi sonrası, 1986 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arif Sankul ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine 1 Eylül 2003 Vestel Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arif Sankul ile kariyeri ve Vestel'in pazarlama organizasyonu hakkında konuştuk. Arif Bey, kariyeriniz hakkında bilgi verir misiniz ? ODTÜ Endüstri Mühendisliği eğitimi sonrası, 1986 dan itibaren 6 yıl otomotivde, Mercedes-Benz Türk A.Ş. de son 4 yılı Pazarlama'da geçti. İş gereği pazarlama yapısının ağırlığı kanal üzerineydi. Buradaki son görevim Bayi Yönetimi ve Geliştirme Kısım Müdürlüğü idi. Daha sonra 5 yılı aşkın bir dönemde Koç Grubu Dayanıksız Tüketim Malları konusunda satış ve pazarlama faaliyeti gösteren Düzey Pazarlama'da Projeler Müdürü olarak > örev yaptım. Burada da ağırlık stratejik pazarlama, kanal pazarlaması üzerineydi. Tedarik zinciri yönetimi ve insan kaynakları da üzerinde çalıştığım diğer iki önemli konuydu. Düzey'de çalışırken Koç Üniversitesi executive MBA lisansüstü programını tamamladım. 1997 yılında Dayanaklı Tüketim Mallari sektöründe beyaz ve elektronik eşya konusunda faaliyet gösteren BSH Profilo Ev Gereçleri Sanayi A.Ş. de pazarlama konusunda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. Burada hem kanal hem de tüketici pazarlaması konularının tümünde çalıştım. 2003 yılının Nisan ayından itibaren ise Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. de Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürüyorum. Vestel'in pazarlama organizasyonu hakkında bilgi verir misiniz ? Vestel'de pazarlama bütünleşik ve entegre olarak ele alınır. Pazarlama şirketin kritik birkaç ana prosesinden biridir. Ürün Yönetimi, İletişim, Pazarlama Hizmetleri aynı önemde ve birbirine entegre olarak paralel şekilde çalışır. Tüketicinin mevcut ve olası ihtiyaç ve beklentileri ana prosesin başlangıç noktasıdır. İş - segment analizi ve stratejik karar sonrasında, büyüyen ürün pazarların detaylı tetkiki ile ürünleri şekillendirmek ikinci adımdır. Bunun yanında sürekli marka gelişimi üzerine tüketici odaklı çalışılır. Vestel Pazarlama'da sektörümüz bazlı tüketici ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek adına marka pörtföyü oluşturulmuştur. Vestel, JVC, Zanussi, Regal ve diğer markaları ayrı tüketici ihtiyaçlarına göre ve ayrı dağıtım konseptlerine göre konumlandırdığımızdan, birbirine zarar vermek yerine, toplamda Vestel Pazarlama'ya birlikte güç katarlar. Genel marka stratejileri yanında, pazarlama stratejileri, İletişim stratejilerini yönlendirir ve pazarlamanın çeşitli birimleri olabildiğince uyumlu şekilde bunları icra eder. Beyaz eşya sektöründeki mevcut dağıtım kanalının yapısı hakkında görüşünüz nedir ? Beyaz ve elektronik eşya sektöründe dağıtım kanalının yapısı oldukça ağırlıklı (%90) bayilik sistemi üzerinedir. Tüketici gözünde kolay ulaşılır olmak, marka algısını her satış noktasında aynı standarda oturtmak, verilen hizmet kalitesini ve tüketici odaklı çözümlerini daha da ileri taşımak için bu yapı çok avantajlı gözükmektedir. Tüketicilerin mahallelerinde onlarla birlikte orada yaşayan, böylece onları anlayan, tanıyan perakende mağazacılığını desteklemek ve çeşitli iletişim kanalları yoluyla ulaştığımız tüketicilere, lokal bazda söylemimizi pekiştiren, ürünler ve kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi veren, ürünleri sergileyen ve marka söylemimizi lokal noktalarda taşıyan bu yapının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Pazarlama alanında kariyer yapmak isteyen kişilere önerileriniz nelerdir ? Hangi sektörde olursa olsun pazarlamanın, alt fonksiyonlarıyla ve satış, tedarik zinciri yönetimi, üretim planlama gibi diğer fonksiyonlarla entergre bir süreç olduğunu anlamak için yoğun gözlem gerekir. Bir parametrenin değişimi ile toplam sistemdeki değişimleri anlayarak yaşamak önemli. Araştırmalar ve müşteri ziyaretleri ile müşterileri dinlemek, pazar dinamiklerini yakından takip etmek ve rakipleri izlemek iş başarısı için kaçınılmaz ögeler. Ayrıca ilk 7-8 yıl içinde herhangi iki pazarlama alt fonksiyonunda deneyim kazanmayı tavsiye ederim. Pazarlama alanında gelecek öngörüleriniz nelerdir e-ticaret, mobil satış gibi yeni teknolojilerin pazarlama alanında getireceği yenilikler nelerdir ? e-ticaret, mobil satış gibi yenilikler sadece teknolojik araçlardır. Müşteriyi, pazarı ve rakipleri dinler ve anlar isek, bu teknolojileri amaç değil sadece birer araç olarak daha da verimli kullanmayı bilebiliriz. Tipik bir işgününüzden bahseder misiniz ? Özetle, müşteriyi, tüketicileri, pazarı, rakipleri izlemek, değerlendirmek ve pazarlama disiplini çerçevesinde katkılarımı iş stratejilerine vermeye çalışmak. Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkür ederiz. Bu Kategorideki Son 5 Yazı İpek Aşkın ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine Manolya Küçükkınacı ile Bilişim ve İnsan Kaynakları Üzerine Buket Besen ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine Ebru Çalım ile Halkla İlişkiler Alanında Kariyer Üzerine Gül Yücel ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine İnsan Kaynakları Kategorisindeki Tüm Yazılar »»
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve İş Yerleri Arif Sankul ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arif Sankul ile Pazarlama Alanında Kariyer Üzerine 1 Eylül 2003 Vestel Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arif Sankul ile kariyeri ve Vestel'in pazarlama organizasyonu hakkında konuştuk. Arif Bey, kariyeriniz hakkında bilgi verir misiniz ? ODTÜ Endüstri Mühendisliği eğitimi sonrası, 1986 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi