06-04-2009, 01:14 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ARES YANGIN GÜVENLİK EĞİTİM VE DANIŞMANLIK ARES YANGIN GÜVENLİK EĞİTİM VE DANIŞMANLIK
1955 yılında denizaltılarda çıkabilecek yangınlara karşı Japonlar "BONPET" adlı bir ürünü geliştirdiler. Öyle ki, yaklaşık 30 cm. uzunluğunda 9 santim çapında 1 mm. kalınlığında cam bir tüpe yerleştirdikleri 600 gramlık özel formüllü sıvıyla yangını daha başlangıç aşamasındayken söndürebiliyorlardı. Ortaya çıkan gazlar da insana, çevreye, ozon tabakasına ve cihazlara zarar vermiyordu. Bu sistemi Japonlar askeri amaçla yıllarca kullandılar ve 80li yılların sonlarına doğru sivil kullanıma hediye ettiler. Yangın söndürme performansı, test değerlendirme numarası ve sınıfları 5A ve 21 B olan "BONPET
Genel Bilgiler
2008 tarihinde kurulan ARES YANGIN GÜVENLİK EĞİTİM VE DANIŞMANLIK GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 2 Memur, 1 İşçi olmak üzere firmanın toplam 2 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:
Web Sayfası: www.aresyangin.com
ARES YANGIN GÜVENLİK
Ares Yangın - Güvenlik Eğitim ve Danışmanlık /
Ares Yangın, Eğitim YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI, YANGIN DOLAPLARI,eğitim,yangın eğitimi,ilk yardım,ilk yardım eğitimi,doğal gaz,araç yangını,vatan şaşmaz,ares,halı,kilim,kılavuz,kılavuz,yangın, BALIKÇILIK, DENİZCİLİK, SU ÜRÜNLERİ
Ana Menü Ürünler Haberler Büyüklerimiz dikkat edin, üç şey ihmale gelmez. Şayet ihmalkâr davranırsanız faturası ağır olabilir diye yıllar önce uyarmışlardır. Bunlar borç, hastalık ve yangındır. Bunları hafife alan insanların akıbetinin genelde üzücü olduğunu hepimiz görmekteyiz. Bilgi eksikliği nedeniyle üzücü olayların yaşanmaması için yangın söndürme cihazlarından bahsetmek yararlı olacaktır. Yeni Web Sitemiz Yayında ANA SAYFAMUTFAK SÖNDÜRME SİSTEMLERİ ELDİVENLER YANGIN ELBİSESİ İTFAİYE MALZEMELERİ HEMŞİRE ÇAĞRI SİSTEMLERİ ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMASIN EN 671-1 Bina içi Yarı Sert Hortumlu Yangın Dolapları İŞ GÜVENLİĞ MALZEMELERİ YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ Ares Yangın - Güvenlik Eğitim ve Danışmanlık © 2007 Her Hakkı Saklıdır ...
- ANA SAYFA - HAKKIMIZDA - FOTO GALERİ - BEN KİMİM - REFERANSLARIMIZ - İNSAN KAYNAKLARI - İLETİŞİM - •ANA SAYFA - •HAKKIMIZDA - •SERTİFİKALI EĞİTİM - •HABERLER - •REFERANSLARIMIZ - •ÜRÜNLERİMİZ - •ARAÇ GÜVENLİK SİSTEMLERİ - •YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI - CCTV Sistemleri - CCTV sistemleri - Ürün Yok - Eğitim - Danışmanlık - ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMASIN - YANGIN DANIŞMANLIĞI - YANGIN ACİL DURUM PLANI - EĞİTİM - Deprem eğitimleri - DOĞAL AFETLERDEN KORUNMA EĞİTİMİ - Depremden korunma eğitimi - Ürün Yok - Doğal Afetler ve kurtarma eğitimi - Ürün Yok - İleri Yangın Eğitimi - Ürün Yok - İş sağlığı ve güvenliği eğitimi - Ürün Yok - Risk Analizi - RİSK YÖNETİMİNİN AMACI - Temel itfaiye personel Eğitimi - Ürün Yok - Temel Yangın Eğitimi - Ürün Yok - El ve Kapı Detektörleri - Kategori Yok - Hemşire Çağrı Sistemleri - HEMŞİRE ÇAĞRI SİSTEMLERİ - HEMŞİRE ÇAĞRI SİSTEMLERİ - İş Güvenliği ve İşci Sağlığı - Ayak Koruyucular - AYAK KORUYUCULAR - Çevre ve Yol Güvenliği - Ürün Yok - El Koruyucular - Ürün Yok - Göz Koruyucular - Ürün Yok - İş Güvenliği Uyarıcı Yazılar - Ürün Yok - Kafa Koruyucular - KAFA KORUYUCULAR - İŞ GÜVENLİĞ MALZEMELERİ - Vücut Koruyucular - Ürün Yok - Yangın Uyarıcı İkaz Yazıları - Ürün Yok - Yönlendirme levhaları ikaz yazıları - Ürün Yok - Yüz Koruyucular - Ürün Yok - İtfaiye Malzemeleri - Acil Çıkış Ekipmanları - Ürün Yok - Alev Almaz Kurtarma Tulumu - ALEV ALMAZ KURTARMA TULUMU - Aluminize Yangına Yaklaşma Ve Giriş Elbiseleri - ALUMİNİZE YANGINA YAKLAŞMA VE GİRİŞ ELBİSELERİ - Atlama Tüneli - Ürün Yok - Baret - Ürün Yok - Çizme Ve Bot - Ürün Yok - Duman Tahliye Fanları - Ürün Yok - Emici-Üfleyici (Negatif) Fanlar - Ürün Yok - Havalı Atlama Yatağı - Ürün Yok - İş Elbiseleri - ELDİVENLER - İTFAİYE MALZEMELERİ - İTFAİYE MALZEMELERİ - İTFAİYE MALZEMELERİ 2 - İTFAİYE MALZEMELERİ - Kermel® Yangın Elbisesi - YANGIN ELBİSESİ - Nomex® Yangın Elbisesi - YANGIN ELBİSELERİ - Pbı ® Kevlar Yangın Elbiseleri - PBI KEVLAR YANGIN ELBİSESİ - Solunum Sistemleri ve Filtreleri - Ürün Yok - Üfleyici(pozitif) Fanlar - Ürün Yok - Yağmurluk - ALEV TAŞIMAZ İTFAİYECİ YAĞMURLUĞU - Karayolları Malzemeleri - Kategori Yok - MUTFAK SÖNDÜRME SİSTEMLERİ - MUTFAK SÖNDÜRME SİSTEMLERİ - MUTFAK SÖNDÜRME SİSTEMLERİ - Tekne Bakım malzemeleri - Astarlar - Ürün Yok - Dolgu ve Yoklama - Ürün Yok - Son Katlar - Ürün Yok - Tik Koruyucu Ürünler - Ürün Yok - Tinerler - Ürün Yok - Ürün Seçimi - Ürün Yok - Vernikler - Ürün Yok - Yeniden Boyanma - Ürün Yok - Yeniden Boyanma - Ürün Yok - Zehirli Boya Miktarı - Ürün Yok - Zehirli Boya Ürünleri - Ürün Yok - Zehirli Boyalar - Ürün Yok - Turnike ve Bariyer Sistemleri - Kategori Yok - Yangın Algılama Sistemleri - Adresli Buton - Ürün Yok - Adresli Detektörler - Ürün Yok - Adresli Modüller - Ürün Yok - Adresli Sirenler - Ürün Yok - Adresli Yangın Alarm Paneli - Ürün Yok - Anolog adresli Yangın Algılama sistemleri - Ürün Yok - Konvansiyonel Buton - Ürün Yok - Konvansiyonel Detektörler - Ürün Yok - Konvansiyonel Yangın Alarm Panelleri - Ürün Yok - Konvansiyonel Yangın Algılama sirenleri - Ürün Yok - Konvansiyonel Yangın Algılama sistemleri - Kombine Isı + Duman Dedektörü - YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ - Konvansiyonel Yangın Söndürme Sistemleri - Ürün Yok - Yangın Algılama Sistemleri - Ürün Yok - Yangın Telefon Arama Sistemleri - Ürün Yok - Yangın Dolapları - 1’’ Bina İçi Yangın Dolapları - EN 671-1 Bina içi Yarı Sert Hortumlu Yangın Dolapları / Tüp Bölmesiz - BİNA İÇİ YANGIN DOLABI - EN 671-1 Bina içi Yarı Sert Hortumlu Yangın Dolapları - EN 671-1 Bina içi Yarı Sert Hortumlu Yangın Dolapları - EN 671-1 Bina içi Yarı Sert Hortumlu Yangın Dolapları - 2’’ Bina İçi Yangın Dolapları - EN 671-2 Bina içi bez hortumlu yangın dolapları - Köpüklü Söndürme Sistemleri - Köpük Dolapları - Makara Sistemleri - Ürün Yok - Mobil Köpük Üniteleri - Ürün Yok - Sahra (arazi) Tipi Yangın Dolapları - Sahra Tipi Yangın Dolapları - Yangın Söndürme Cihazları - CO2 Gazlı Yangın Söndürme Cihazları - Ürün Yok - Halokarbon Gazlı Yangın Söndürme Cihazları - Ürün Yok - Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Cihazı - 6 Kğ ABC KKT ARES YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI - 1 Kğ KKT ABC ARES YANGIN SÖNDÜRME CİHAZI - 2 kğ ABC KKT ARES YANGIN SÖNDÜRME CİHAZI - Römorklu Gazlı Yangın Söndürme Cihazları - YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI - Yangın Söndürme Sistemleri - Gazlı söndürme sistemi - GAZLI SÖNDÜRME SİSTEMLERİ - Köpüklü söndürme sistemi - Ürün Yok - Sprintler söndürme sistemi - SÖNDÜRME SİSTEMLERİ - •YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARINI NEDEN BULUNDURMALIYIZ? - •ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMASIN - •Yeni Web Sitemiz - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - DETAYLAR - Tasarım 17
19.09.2008
YANGIN,DENİZ BALIK,SÖNDÜRÜCÜ ÇANAKKALE,KASTAMONU HORTUM,LANS Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |