Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri

Uyarılar

İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi

antalya dekor

Serbest Kürsü ve İş Yerleri antalya dekor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız antalya dekor NEDİR ? İş ve yaşam mekanlarının mükemmelleştirilmesi adına gerçekleştirilmiş, en kapsamlı ve en etkin portaldır. Çağımızın en önemli değerleri olan zaman ve bilginin, kullanıcıları tarafından etkin biçimde yönetilmesini sağlayan ANTALYA DEKOR, hayatımızın her alanında yeri olan dekor kavramını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi

antalya dekor

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2009, 02:41 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart antalya dekor

antalya dekor



NEDİR ?



İş ve yaşam mekanlarının mükemmelleştirilmesi adına gerçekleştirilmiş, en kapsamlı ve en etkin portaldır.



Çağımızın en önemli değerleri olan zaman ve bilginin, kullanıcıları tarafından etkin biçimde yönetilmesini sağlayan ANTALYA DEKOR, hayatımızın her alanında yeri olan dekor kavramını daha kaliteli şekilde gerçekleştirmek isteyen her kesime eşi olmayan bir hizmeti mümkün kılmıştır.



Tasarımdan imalata, üründen firmaya, kullanıcıdan üreticiye, her kitleden her tarzın yer bulduğu, birbirine kolayca ulaştığı ve düşüncelerin paylaşıldığı, dekorasyon kavramının bir parçası olan herkesin doğru çözüm ortağını bulabileceği lider bir platformdur.



Firma veri-bankası salt fonksiyonunu aşmış, estetik kaygılara duyarlı ve netice odaklı hizmet sağlayan ANTALYA DEKOR, sizi anladığı kadar, sizi anlayanları da bulmanızı sağlayan çözüm ortağınızdır.



ANTALYANIN EN DEKORATİF PORTALI…



KİMİN İÇİN ?



Mekanı yaşayan, tasarlayan, gerçekleştiren her reel veya tüzel kişi içindir.



ANTALYA DEKOR, dekoru, kavramdan gerçeğe en hızlı biçimde, en uyumlu çözüm ortağı ve en doğru ürün ile dönüştürme niyetinde olan her kişi ve kuruma hizmet etmektedir.



Hem kendisini anlayacak, amacına en uygun ürün seçenekleri ve çözümleri arayanlara hem de söz konusu ürün seçeneklerini ve çözümleri en kolay ve etkin biçimde sunacak olanlara hitap eden ANTALYA DEKOR, her iki kesim içinde doğru adrestir.



Ürünlerini ve hizmetlerini hızlı ve netice sağlayacak biçimde duyurmak, interaktif pazarlama ve iletişim çağında yerini almak ve potansiyel müşterilerinin sürekli olarak uğradığı bu platformda yerini alacak her kesime olduğu kadar, aradığı ürün ve hizmet için en uygun çözümü sunacak sağlayıcılara en çabuk biçimde ulaşmak isteyen kesim için de ANTALYA DEKOR aranan çözüm ortağıdır.



NEREDE ?



Özgün içeriğini ve farklı çizgisini en kolay biçimde iletebileceği ortam olan internettedir.



Öyle ki hayatımızın her alanında yeri olan dekorasyon, başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi bir o kadar seçicilik ve estetik isteyen, etkili bir iletişim platformunun desteği olmadığı takdirde ürün ve çözüm ortağı bulunması konusunda ciddi zaman ve emek alan zor bir çalışmadır.



Bu noktada, alanında en kaliteli hizmeti, en geniş seçenekler ve en hızlı iletişim imkanları eşliğinde sunan ANTALYA DEKOR, dekorasyon düşüncesinin gerçekleştirilmesi sürecinde, kendisinden faydalanan her kesime benzersiz bir çözüm sunmaktadır.



Size, sadece bir TIK uzaklıkta olan ANTALYA DEKOR, aradığınız tüm çözümlere sizi düşünce hızında taşıyabilecek, zamanınızı, aramak yerine doğru seçeneği ürüne dönüştürmek için kullanmanıza imkan verecektir. NE ZAMAN ?



Güzel bir düşüncenin fikre dönüştüğü, güzel bir fikrin maddeye uyarlanacağı her an ANTALYA DEKOR elinizin altındadır.



Seçmek için öncelikle seçeneklere sahip olunması gerekmektedir. Seçenekleri oluşturmak için bir arayış içinde olmak gerektiğınde, oluşturulmuş seçenekler artık yetmediğinde, alanındaki en geniş ve fonksiyonel seçenek ve cözüm birikimine kolayca ulaşmak, doğru kararı en kısa zamanda ve en rahat biçimde vermek için ANTALYA DEKORa uğramanın zamanıdır. Diğer yandan, sağlanan ürün ve hizmetlerin hedef kişi ve kuruluşlara yeterince hızlı ve doğru biçimde ulaştırılamadığı düşünüldüğünde, pazarlama ve kendini ilan etme konusunda yetersizlik hissedildiğinde, gerçekleştirilen eserlerin başarılı biçimde göz önune koyulamadığına karar verildiğinde de artık ANTALYA DEKOR da yer almanın zamanıdır.



NASIL ?



ANTALYA DEKOR bir eserin parçası olacak kişi ve kurumların birbirine ihtiyaç duyduğu anda biraraya gelebilecekleri ortamı etkin bir iletişim ve zengin seçenekler sunarak sağlar.



Dekorasyon dünyasının bir parçası olan tüm kişi ve kurumlara, son derece ayrıntılı ve zengin veri tabanı, açık ve kolay yönlendirme sistemi ile, ürün ve firma bilgilerine en kolay biçimde ulaşabilme, en geniş seçenekler içerisinde kendisi için en uygun olanı seçme ve aradığını en kısa zamanda elde etme imkanını sunan ANTALYA DEKOR, konsept geliştirme konusunda doğru çözüm ortağının bulunması için en uygun hizmeti vermektedir. İnternet kullanımının en verimli biçimde gerçekleştirilebileceği biçimde projelendirilmiş olan ANTALYA DEKOR, spesifik ürün ve hizmet arayışlarından, özgün tasarım ve uygulama hizmetlerinin sunulmasına kadar, geniş bir yelpazede basit ve etkili bir dolaşımı kullanıcılarına temin etmektedir.NEDEN ?



Kişi ve kurumların sadece ürüne veya bilgiye değil, birbirine de cok hızlı bir şekilde ulaşıp, bir defada doğru kapının çalınması sağlamak ANTALYA DEKOR un varolma sebebidir.



ANTALYA DEKOR var oldu, dekorasyon, seçeneklerin uyumlu bütünü olduğu için, zevkler doğru ya da yanlış değil özgün olduğu için, renklerin her biri bir başka güzel olduğu için, estetik kavramı evren kadar geniş olduğu için, ANTALYA DEKOR sizi anladığı, sizi anlayan kişi ve kurumlara en kolay biçimde ulaşmanızı sağlamak istediği ve daha güzel olanı gerçekleştirmekte üzerine duşeni yapmaktan mutluluk duyacağı için.

Genel Bilgiler





1999 tarihinde kurulan antalya dekor DEKORASYON VE İÇ DEKORASYON sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.antalyadekor.com

ANTALYADEKOR.COM || Antalya`nın en dekoratif portalı

Site içi arama ürünler firmalar haberler tarih: 08 . 08 . 2008 Ürünlerden seçmeler Haber Kategorileri 2 2 1 1 1 1 Köse Yazisi İÇ MİMAR, DIŞ MİMAR ???04 . 09 . 2008 Mimarlara sorulabilecek en kötü sorudur, bu nedenle son söz olması gereken cümleyi, girişte kullanmakta bir sakınca görmüyorum: Dış mimar diye bir şey yoktur! Genellikle mimarlıkla ilgisi olmayan, veya yüzeysel bilgi biriki ... Son eklenen ürünler (Duvar Kağıtları) (Duvar Kağıtları) (Duvar Kağıtları) (Duvar Kağıtları) Son eklenen firmalar Karakoçlar Alternatif Aydınlatma Sistemleri Yaldız Endüstriyel LTD STİ stil dekor ayanoglu halı tic ltd şti | | reklam | | | Meydankavağı Mah. Perge Bulv. Süleyman Ekim Sit. B4 Blok Kat:1 Daire:4 | 07200 ANTALYA Tel:0 242 322 66 92 | ...

- ` slideHTML+=`` if (this.theimages[picindex][1]!="") //if associated link exists for image slideHTML+=` - MODEX 2008 - Sektör Antalya da Buluşuyor... - Bosch beyaz eşya alanlara Bosch Car Serviceten ücretsiz check-up kampanyası devam ediyor... - Etkinlikler - Fuarlar - Kampanyalar - Manşetler - Yenilikler - Şirketler - devamı için tıklayın - sidem - sidem - sidem - SUPROFİL VLIES 2010 - hakkımızda - kayıt - haberler - köşe yazıları - online destek -@antalyadekor - Firmalar Rehberi

28.07.2008

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


antalya dekor

Serbest Kürsü ve İş Yerleri antalya dekor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız antalya dekor NEDİR ? İş ve yaşam mekanlarının mükemmelleştirilmesi adına gerçekleştirilmiş, en kapsamlı ve en etkin portaldır. Çağımızın en önemli değerleri olan zaman ve bilginin, kullanıcıları tarafından etkin biçimde yönetilmesini sağlayan ANTALYA DEKOR, hayatımızın her alanında yeri olan dekor kavramını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.