Burdur Bilgisayar
Burdurun ilk ve tek online alışveriş sitesi
Genel Bilgiler
2005 tarihinde kurulan Burdur Bilgisayar Bilgisayar ve Teknoloji sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 10 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:
Web Sayfası: www.bgsbil.com
BGS Bilgisayar : Burdur Online Bilgisayar Teknoloji Pazarı
Burdur Online Bilgisayar Teknoloji Pazarı
alışveriş,bilgisayar,güvenlik,burdur,mağaza,shoppi ng,store
| | | | | | | Ara Pc Sihirbazı Ürün Grupları Bilgisayar / Dizüstü - - - - - - Bilgisayar Çevre Birimleri - - - - - - - - - - - - Bilgisayar Parçaları - - - - - - - - - - - - - - - - Elektronik Ürünler - - - - - - - - - - - - Foto / Kamera - - - - - - - Güvenlik Ürünleri - - - - - - Küçük Ev Aletleri - - - - Serbest Pazar - - - Telefonlar - - - - - - - - - Tüketim Malzemeleri - - - - - - - - Yazıcılar - - - - - - - - Link Sepeti AnaSayfa Sıralama Ucuzdan Pahalıya Pahalıdan Ucuza 2 GB USB 2.0 KINGSTON FİYAT : 6.12 USD+kdv 11.02 YTL+kdv A4 TECH PK-835 WEBCAM MİNİ NOTEBOOK FİYAT : 18.36 USD+kdv 33.05 YTL+kdv SAMSUNG SHS202J 20XDVDRW SUPER MULTI PATA SIYAH FİYAT : 22.49 USD+kdv 40.48 YTL+kdv CREATIVE INSPIRE M
29W RMS 2+1 HOPARLÖR SİYAH FİYAT : 43.84 USD+kdv 78.91 YTL+kdv SAMSUNG ML-1610 LAZER YAZICI USB-A4 FİYAT : 75.48 USD+kdv 135.86 YTL+kdv PHILIPS DVP3260 DVD OYNATICI FİYAT : 85.68 YTL+kdv HP CB656B DESKJET F4280 YAZ/ TAR/ FOT-A4 FİYAT : 85.68 USD+kdv 154.22 YTL+kdv INFORM GUARD 10...
- Anasayfa - Hazır Pc - Notebook - PDA Avuçiçi - Yazıcı - Kamera - Monitör - Telefon - Televizyon - Ana sayfa - Sizin İçin Özel - İndirimli Ürünler - Yeni Eklenenler - İletişim Bilgileri - Sistem Oluştur - Alışveriş Sepetim - Avuçici Aksesuarları - Avuçiçi Bilgisayarlar - Masaüstü Bilgisayarlar - Sunucular - Taşınabilir Aksesuarları - Taşınabilir Bilgisayarlar - ADSL Modemler - Barkot Okuyucular - Bilgisayar Yan Ürünleri - Data Swicler - Monitör Kabloları - USB Kabloları - USB Ürünleri - Yazıcı Kabloları - Güç Kaynakları - Hobi ve Oyun Ürünleri - Hoperlörler - Kulaklıklar ve Mikrofonlar - Navigasyon Cihazları - Ses Kayıt Cihazları - Tarayıcılar - USB Bellekler - Web Kameralar - Anakartlar - AMD Destekli - INTEL Destekli - Bellekler - DDR Bellekler - DDR2 Bellekler - DDR3 Bellekler - Notebook Bellekler - SDRAM Bellekler - Ekran Kartları - AGP 8X Destekli - PCI-EX 16X Destekli - Flopy ve Kart Okuyu. - Harddiskler - Dahili Harddiskler - Harddisk Kutuları - Harici Harddiskler (USB) - Notebook Harddiskleri - İşlemciler - AMD İşlemciler - İntel İşlemciler - Kasalar / Güç Kaynağı - Klavyeler - Monitörler - CRT - LCD - LCD Dokunmatik - Mouselar - Network Ağ Ürünleri - Ethe - Firewaal - Firewaal Yazılım - Kablosuz Ethe - Kablosuz Switch - Network Ağ Aksesuarları - Print Server - Switch - Oem Aksesuarları - Optik Sürücüler - CD RW Sürücüler - CD-DVD Sürücüler - DVD RW Sürücüler - Overclok Ürünleri - TV ve Ses Kartları - Yazılım - Antivirusler - Bireysel İşletim Sistemi - Eğitim Setleri - Ofis Programları - Sunucu İşletim Sistemi - Ticari Programlar - Dvd Oynatıcı / Kaydedici - Ev Sinema Sistemleri - Faks Makinaları - Fotokopi Makinaları - Hafıza Kartları - Lcd / Plazma TV - Çalarlar - Müzik Sistemleri - Otomobil Aksesuarları - Oto Kolonları - Oto Teybleri - Projeksiyon Aksesuarları - Projeksiyon Cihazları - Uydu Sistemleri - Digital Çerceveler - Digital Fot. Makinaları - Fotoğraf Yazıcılar - Kamera Aksesuarları - Pil / Pil Şarj Cihazları - SD/MMC/CF Kartlar - Video Kameralar - Alarm - Güvenlik Aksesuarları - Güvenlik Kamera Lensleri - Güvenlik Kameraları - Güvenlik Kartları - Güvenlik Kayıt Cihazları - Ev Bakım Ürünleri - Kişisel Bakım Ürünleri - Mutfak Ürünleri - Sağlık Ürünleri - İkinci El Ürünler - Oem Ürünleri - Yazılım - Bluetooht - Cep Telefonları - El Telsizi - Kablolu Telefonlar - Kart Bellekler - Skaype Santralleri - Telefon Kulaklıkları - Telefon Santralleri - Telsiz Telefonlar - CD / DVD - Drum - Lazer Tonerler - Matris Yazıcı Şeritleri - Mürekkep Kartuşları - Temizlik Maddeleri - Tüketim Aksesuarlar - Tüketim Kağıtlar - Barkot Yazıcıları - Çiziciler - Çok fonksiyonlu inkjet - Çok fonksiyonlu Lazer - Mürekkep Püskürtmeli - Nokta Vuruşlu - Renkli Lazer - Siyah Beyaz Lazer - Üyelik Hakkında - Garanti & İade - Kargo ve Teslimat - Satış Sözleşmesi - Gizlilik ve Güvenlik - Şifremi Unuttum - Üye Olmak İstiyorum - Firmalar Rehberi - Burdur Ticaret Platformu - Burdur Otomobil Galeri
27.06.2008