Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi

Fokus Water

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Fokus Water Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fokus Water Fokus Water su arıtma sektöründe faaliyet göstermekte olup, müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Geniş ve tecrübeli personel kadrosuyla, proje, mühendislik, dizayn, taahhüt, imalat, toptan ve perakende satış, yedek parça ve servis konularında müşterilerine hizmet vermektedir. Proje, Mühendislik ve Dizayn ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi

Fokus Water

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-04-2009, 12:46 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Fokus Water

Fokus Water

Fokus Water su arıtma sektöründe faaliyet göstermekte olup, müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Geniş ve tecrübeli personel kadrosuyla, proje, mühendislik, dizayn, taahhüt, imalat, toptan ve perakende satış, yedek parça ve servis konularında müşterilerine hizmet vermektedir. Proje, Mühendislik ve Dizayn Hizmetleri Fokus Water su arıtma hizmetleri ile ilgili proje, dizayn ve mühendislik faaliyetlerini kendi bünyesinde bulunan deneyimli mühendis kadrosuyla ve yurt dışından bir çok firmanın destek ve yardımlarıyla başarıyla sürdürmektedir. Müşterilerimizin su ile ilgili her türlü problemlerinin çözümüne yönelik olan sistem tasarımı, projeksiyon, dizayn, teknik şartname hazırlama, maliyet analizi ve fizibilite çalışmalarını büyük bir özveriyle yürütmektedir. Taahhüt ve İmalat Hizmetleri Müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda taahhüt hizmetlerini büyük bir başarıyla yürütmektedir. Bunun yanında yurt dışında imalatı yapılan birçok malzemenin benzerlerinin atölyemizde imalatını gerçekleştirmesi mümkündür. Kullandığı ithal ekipmanlar ve yüksek kalitede işçilik sayesinde güvenilir ve kaliteli sistemleri ekonomik olarak kısa sürede müşterilerine sunmaktadır. İmalat portföyümüzde yer alan filtre kapları, Ultraviole dezenfeksiyon sistemleri, paslanmaz çok kartuşlu filtreler, paslanmaz torba filtreler, paslanmaz sıcak su filtreleri, paslanmaz otomatik filtreler, endüstriyel REVERSE OSMOSİS sistemleri, membran kapları ve daha bir çok sistem ile imalatta sınır tanımamaktadır. Servis Deneyimli teknik ekip tarafından montaj ve işletmeye alma aşamalarında bizzat kendileri süpervizörlük hizmeti verilmektedir. Bununla beraber her türlü arıtma sistemlerini anahtar teslim olarak taahhüt etmekte ve müşterinin hizmetine sunmaktadır. Yapılan projede mutlaka muhatap firmanın bir teknik elemanı proje ile ilgili bilgilendirilmesi sağlanmaktadır. Satış sonrası hizmetlerini de başarı ile sürdüren ekibimiz, her türlü soruna en kısa zamanda müdahale etmektedir. Ayrıca aylık ve yıllık servis sözleşmeleriyle sistemleri periyodik olarak bakıma almaktadır. Satış Fokus Water ithalat ve imalatını yaptığı su arıtma sistemlerinin satış hizmetlerini de yürütmektedir. İstenilen malzemeleri stoklarından derhal karşılamakta, malzemenin bulunmaması Halide kısa bir sürede temin ederek müşterilerine sunmaktadır. İthalatını yaptığımız ürünler arasında Pentair ve Park composit tank gövdeleri Fleck ve Siata valfler, UV lamlar ve Quarz camlar, her türlü kartuş filtreler, tezgahaltı revers osmos sistemleri ve tüm bu sistemlerin yedek parçaları yer almaktadır. Yedek Parça Fokus Water satışını yaptığı sistemler ve diğer markalar için de, herhangi bir nedenden dolayı arızalanmaları halinde gereksinimi olacak her türlü yedek parçaları stokların temin etmektedir. Faaliyet Alanlarımız Fokus Water içme suyu, kullanma suyu, havuz suyu ve atık su artıma sistemlerini anahtar teslim olarak müşterilerinin hizmetine sunan bi kuruluştur.

Genel Bilgiler

1994 tarihinde kurulan Fokus Water ARITMA TESİSLERİ VE EKİPMANLARI sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 45 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:

Web Sayfası: www.fokuswater.com

su arıtma, su arıtma, su arıtım, arıtma, su arıtım, arıtım,Su, SU ARITIM, SU ARITMA, Atıksu Arıtım Sistemleri

su arıtma, su arıtım, su, filtre, arıtım sistemleri, arıtma sistemleri, arıtma, arıtım, çevre, sistem, su , içme suyu, damacana, filtrasyon, su yumuşatma, ekipman,deiyonizayon, reverse osmosis, Atıksu Arıtım

su arıtma, su arıtım, arıtma, arıtım, sistem, sistemleri,aritma, yumuşatma, ozon, ultraviyole, reverse osmosis, kuyu suyu, su, uv,

deniz suyu, filtre, kartuş, arıtma, arıtım, ozon jeneratörü, su1

Su arıtım / Su arıtma Teknolojileri Su arıtım / Su arıtma SU ARITMA / ARITIM SİSTEMLERİ Turkish İÇME SUYU Konutlar Villalar Oteller Restaurantlar Caterin Srv. İçme Suyu Tes. İlaç ve Tıp End. Hastanaler Gıda End. PROSES SU Tekstil End. Mezbahalar Buhar Kazanları End. Prosesleri Çelik End. Çamaşırhaneler Kağıt End. Alüminyum End. Akü Sanayi. MAJESTY MİRAGE PARK OTEL KEMER / ANTALYA Galatasaray Spor Klübü İnebolu Belediyesi Majest Mirage Park Otel Şen Piliç A.Ş. Gizboy Tekstil Çağdaş Yapı Kooperatifi Erzurum Et Entegre Tesisleri Aytaç Et Ve Gıda Antalya`da bulunan otel için 1000m kapasitede dere suyu arıtımı üzerine projelendirilmiş olan Full Otomatik Merkezi Arıtım ile otelin kullanım suyu arıtılmaktadır. Su Arıtma Nedir ? Su Arıtma Sistemleri bilgi almak Yumuşak Su Avantajları Nelerdir ? Yumuşak su avantajları hakkında Suyumu Nasıl Test Edbilirim ? Suyunuzu testini nasıl yaparsınız İçme suyumda koku.. Öncelikle şunu yapmalısınız... Tesisimin pompası bozuldu.. Pompa arızaları ge...

- Fokus Kale Su Robotu Sitemiz için tıklayınız. - English - - Tüm Liste için tıklayınız. - devamı için tıklayınız. - istermisiniz ? - bilgi almak istermisiniz ? - bilgi almak istermisiniz ? - Dizayn TRIOS

18.09.2008

Etiketler: su arıtma arıtma cihazları su arıtma sistemleri arıtma sistemleri arıtma

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Fokus Yazılım Teknolojisi San.ve.Tic.Ltd.Şti | Fokus Medikal Elektronik Ve Güvenlik Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. »