24-10-2009, 02:16 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Acı Feryat - Grup Vitamin Acı Feryat - Grup Vitamin
Merhaba sevgilim
Sana söylemek istediğim
Çok önemli şeyler var
Şimdi nizninle bunları söyleyiciim
Seninle ben kardeş olabilirdik
Seninle ben sırdaş olabilirdik
Seninle ben dost olabilirdik
Ama seninle ben stres olduk
Ellere inandın da bir bana inanmadın
Ellerin ağzı poşet değil ki büzesin
Neler neler söylediler
Hiçbiri calgonit kadar etkili değil
Öhö, pardon
İnanmadın len bana, inanma
Ben sana şiirler, şarkılar yazdım
Birgün nali topu at yazdın mı
Seni gidi fındık kıran
Seni gidi kuğu gölü
Seni gidi saraydan kız kaçıran
Yakalarsam
Sana niçme demiyciim
Bari az iç labunya derdin bana
Artık ölçülü içiyorum
Gecede bir yetmiş lik
62Den tavşan yapmayı senden öğrendim
Vestiyere paltoyu nasıl kaptırmıycağımı da
Decodersiz şifre çözmeyi de sen öğrettin bana
Pişti de hile yapmayı da
İnternete beleş nasıl girilir
Sade kahve istediğinde sütlü kahve getiren garsona ne denir
Muhtardan ilm-u haber kağıdı alırken
Dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir
Hepsini ama hepsini senden öğrendim
Aslında ben senın bana borç verebilme ihtimalini sevdim
Hay allah
İnanmadın len bana, inanma
Ben sana şarkılar yaptım
Sen bir ıslık çaldın mı
Eski bir fotoğrafımız var elimde
Sen, gayet egzü otuzüç çıkmışsın
Bense dörtyüzyetmişbeş
O sayı bende cok seksi duruyor biliyor musun
Önümüzde kadehler
Sen objektife bakıyorsun, ben sana bakıyorum
Konuşucak birşeyimiz kalmadı
Ben sana nasılsın dıyorum
Sen bana yeni kaset yokmu diyorsun
Al, var . almadavar
Haydaa
Ortaköyü bilirsin
Hani beşiktaştan dümdüz gidiyorsun ya
Sağda kokoreççiler var
Tekrar sağdan
Soldan
Estarabim
4Lüyü yak beni bekle
Kızımız olacaktı, gittin küçüğüm
Lüzumsuz yollardayım
Bekleme beni dönmeyeceğim
2 Elle dönüyorum da noluyo ki
Hem kafanda o ıstakayla
Ne kadar değişik durduğunu biliyor musun
Gidiyor musun
Güle güle
Ha aklımdayken
Resimleri paylaşalım
Çocukları da yak
Ya da
Herneyse
Söyleyen : Grup Vitamin Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |