| ||||||||||
|
Konu Dışı Kategoriler ve Yerli Müzik Ali Kavak Kesiyor - Hüseyin Karatürk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ali Kavak Kesiyor - Hüseyin Karatürk (TRT kaydı) Ali kavak kesiyor (ey mavi donlu) Efil efil esiyor (sil gözü ganlı) Efil efil esiyor (sil gözü ganlı) Ben Ali'ye ne dedim (ey mavi donlu) Durup durup küsüyor (sil gözü ganlı) Cici ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yerli Müzik telkin cd indir izle İstanbul Yerli Müzik nerededir kimdir Yerli Müzik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yerli Müzik hipnoz Yerli Müzik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yerli Müzik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yerli Müzik kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ali Kavak Kesiyor - Hüseyin Karatürk (TRT kaydı) Ali kavak kesiyor (ey mavi donlu) Efil efil esiyor (sil gözü ganlı) Efil efil esiyor (sil gözü ganlı) Ben Ali'ye ne dedim (ey mavi donlu) Durup durup küsüyor (sil gözü ganlı) Cici potinim cici (ey mavi donlu) Gezdiğim çimen içi (sil gözü ganlı) Gezdiğim çimen içi (sil gözü ganlı) Bizim aldığımız gız (ey mavi donlu) Gavrulmuş badem içi (sil gözü ganlı) Davlumbazım dat gibi (ey mavi donlu) Gomşularım yat gibi (sil gözü ganlı) Gomşularım yat gibi (sil gözü ganlı) Bizi yeren komşular (ey mavi donlu) Dondu galdı mat gibi (sil gözü ganlı) (Farklı kaynak) Ali gavak kesiyo hey mavi donlu Efil efil esiyo sil gözü ganlı Ben Ali'ye ne dedim hey mavi donlu Durup durup küsüyo sil gözü ganlı Ekmek eddim terledim hey mavi donlu Dama çıktım parladım sil gözü ganlı Ben gızın yoluna hey mavi donlu Goç guzu gurban bağladım sil gözü ganlı Ekmek eddim bişirdim hey mavi donlu Sağ yanma düşürdüm sil gözü ganlı Düşmanların gamını hey mavi donlu Davul gibi şişirdim sil gözü ganlı Gergefde sırma mısın hey mavi donlu Mekke'de firma mısın sil gözü ganlı Ben burada ah çekiyom hey mavi donlu Sen orda duyma mısın sil gözü ganlı Bahça kapısı açılmaz hey mavi donlu Maydanozdan geçilmez sil gözü ganlı Bize oğlan tarağı derler hey mavi donlu Bize paha piçilmez sil gözü ganlı Yemeni gapladırız hey mavi donlu Desteyi atlatırız sil gözü ganlı Bize Sengetli derler hey mavi donlu Biz düşmanı çatlatırız sil gözü ganlı Maşrabamızın galayı hey mavi donlu Alayımız aslan alayı sil gözü ganlı Dünür gızını vermezse hey mavi donlu Beş beşibirlik golayı sil gözü ganlı Tüngüldüm endim çaya hey mavi donlu Doğruldum baktım aya sil gözü ganlı Dünür ana golümüz yoruldu hey mavi donlu Beşibirlik saya saya sil gözü ganlı Gökte yıldız şah gider hey mavi donlu Kâh eylenir kah gider sil gözü ganlı Yoldan damat gidiyo hey mavi donlu Sanki padişah gider sil gözü ganlı Davlumbazımız tat gibi hey mavi donlu Gomşularımız yat gibi sil gözü ganlı Bizi yeren gomşular hey mavi donlu Yığıldı kaldı bok gibi sil gözü ganlı Ay doğar zini gibi hey mavi donlu Gün doğar mini gibi sil gözü ganlı Bizim aldığımız gız hey mavi donlu Isparta gülü gibi sil gözü ganlı Gökte yıldız biricik hey mavi donlu Suya düştü sığırcık sil gözü ganlı Bizim aldığımız gız hey mavi donlu Açılmadık domurcuk sil gözü ganlı Cici potinim cici hey mavi donlu Bastığım çimen içi sil gözü ganlı Bizim aldığımız gız hey mavi donlu Gavrulmuş badem içi sil gözü ganlı Yüksek gurarız talvan hey mavi donlu Çuha giyeriz şalvarı sil gözü ganlı Bize Sengetli derler hey mavi donlu Alem bize yal varı içi sil gözü ganlı Uzun uzun çarşıla hey mavi donlu Dost düşmanı garşıla sil gözü ganlı Ayşe giz bizim oldu hey mavi donlu Eşşek kessin gomşula sil gözü ganlı Kaynak: Hüseyin Karatürk Yöre: Isparta Söyleyen : Hüseyin Karatürk
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Konu Dışı Kategoriler ve Yerli Müzik Ali Kavak Kesiyor - Hüseyin Karatürk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ali Kavak Kesiyor - Hüseyin Karatürk (TRT kaydı) Ali kavak kesiyor (ey mavi donlu) Efil efil esiyor (sil gözü ganlı) Efil efil esiyor (sil gözü ganlı) Ben Ali'ye ne dedim (ey mavi donlu) Durup durup küsüyor (sil gözü ganlı) Cici ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yerli Müzik telkin cd indir izle İstanbul Yerli Müzik nerededir kimdir Yerli Müzik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yerli Müzik hipnoz Yerli Müzik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yerli Müzik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yerli Müzik kuantum düşünce kitap haberi