| |||||||||||||||||||||||||||
Seyit Yakut - O BenimKonu Dışı Kategoriler ve Yerli Müzik Seyit Yakut - O Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız O benim herşeyim o benim canımdı o benim damarımda akan kanımdı o benim karımdı o benim her yanımdı o benim tutunacak tek dalımdı o dal kırıldı artık dünyam karardı güneşimi almak rabbimin kararıydı aşkımın ölümüne de bir sebeb oldu azrail ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yerli Müzik telkin cd indir izle İstanbul Yerli Müzik nerededir kimdir Yerli Müzik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yerli Müzik hipnoz Yerli Müzik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yerli Müzik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yerli Müzik kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() O benim herşeyim o benim canımdı o benim damarımda akan kanımdı o benim karımdı o benim her yanımdı o benim tutunacak tek dalımdı o dal kırıldı artık dünyam karardı güneşimi almak rabbimin kararıydı aşkımın ölümüne de bir sebeb oldu azrail ama o iyi bir kuldu neden böyle erken canından oldu daha çok gençti dopdoluydu güler yüzlüydü hep neşeliydi c ana yakındı sevimliydi o benim o benim sevgilimdi o benim tek yaşama sebebimdi o benim hayatım o yarımımdı o benim bugünüm ve yarımımdı Sevgilim ağlamaklı gözlerim seni çok özledim bu yüzden acı sözlerim gözledim yıllar boyunca yolunu bekledim ama sen geri gelmedin bana dönmedin canım ver oğlunu bitirmeden bırakıp gittin bir tanem sana sesleniyorum oralardan beni duyuyormusun bilemiyorum seni seni hala çok seviyorum tek başımayım olmuyor yapamıyorum sensizliğe bir türlü alışamadım şu fani dünyaya tek atılamadım doğru dürüst hiç kimseye açılamadım açıklamadım derdimi anlatamadım korkuyorum galiba içim yanıyor kalbime açtığın yara sürekli kanıyor Bir elimde viskim ötekinde sigaram önümde resmin açıldı yine yaram saran yok ki yarab tamam bahtım kara olabilir ama bu acı zor geliyor bana çekemiyorum artık pes etmek istiyorum kaldıramıyorum bu yükü dayanamıyorum bu sancıya canım katlanamıyorum sensiz geçen günlerimi lanetliyorum lanetme yapma diyorum olmuyor bu hayat bu can bu kalp sensiz olmuyor olmuyor işte elimden bir şey gelmiyor ne yapmalıyım bir yol gösterilmiyor bunalımdayım sabrım tükenmekte sana kavuşmamın zamanı geldi bekle kollarını aç aşkım işte geliyorum affet yarab affet yarab
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Konu Dışı Kategoriler ve Yerli Müzik Seyit Yakut - O Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız O benim herşeyim o benim canımdı o benim damarımda akan kanımdı o benim karımdı o benim her yanımdı o benim tutunacak tek dalımdı o dal kırıldı artık dünyam karardı güneşimi almak rabbimin kararıydı aşkımın ölümüne de bir sebeb oldu azrail ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yerli Müzik telkin cd indir izle İstanbul Yerli Müzik nerededir kimdir Yerli Müzik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yerli Müzik hipnoz Yerli Müzik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yerli Müzik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yerli Müzik kuantum düşünce kitap haberi