24-10-2009, 03:50 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Seyit Yakut - O Benim O benim herşeyim o benim canımdı
o benim damarımda akan kanımdı
o benim karımdı o benim her yanımdı
o benim tutunacak tek dalımdı
o dal kırıldı artık dünyam karardı
güneşimi almak rabbimin kararıydı
aşkımın ölümüne de bir sebeb oldu azrail
ama o iyi bir kuldu
neden böyle erken canından oldu
daha çok gençti dopdoluydu
güler yüzlüydü hep neşeliydi c
ana yakındı sevimliydi
o benim o benim sevgilimdi
o benim tek yaşama sebebimdi
o benim hayatım o yarımımdı
o benim bugünüm ve yarımımdı
Sevgilim ağlamaklı gözlerim seni çok özledim
bu yüzden acı sözlerim
gözledim yıllar boyunca yolunu bekledim
ama sen geri gelmedin bana dönmedin
canım ver oğlunu bitirmeden bırakıp gittin
bir tanem sana sesleniyorum oralardan beni
duyuyormusun
bilemiyorum seni seni hala çok seviyorum
tek başımayım olmuyor yapamıyorum
sensizliğe bir türlü alışamadım
şu fani dünyaya tek atılamadım
doğru dürüst hiç kimseye açılamadım
açıklamadım derdimi anlatamadım
korkuyorum galiba içim yanıyor
kalbime açtığın yara sürekli kanıyor
Bir elimde viskim ötekinde sigaram
önümde resmin açıldı yine yaram
saran yok ki yarab tamam bahtım kara olabilir
ama bu acı zor geliyor bana çekemiyorum
artık pes etmek istiyorum kaldıramıyorum bu yükü dayanamıyorum
bu sancıya canım katlanamıyorum
sensiz geçen günlerimi lanetliyorum
lanetme yapma diyorum olmuyor
bu hayat bu can bu kalp sensiz olmuyor
olmuyor işte elimden bir şey gelmiyor
ne yapmalıyım bir yol gösterilmiyor
bunalımdayım sabrım tükenmekte
sana kavuşmamın zamanı geldi bekle
kollarını aç aşkım işte geliyorum affet yarab affet yarab Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |