Geri git   Hayatimdegisti.com kiþisel geliþim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatým Deðiþti Klubü > Serbest Kürsü > Yurtdýþý Firmalar

Uyarýlar

Yurtdýþý Firmalar Yurtdýþý firmalarýn telefonlarý adresleri rehber

Natalie Portman Röportajı

Serbest Kürsü ve Yurtdýþý Firmalar Natalie Portman Röportajı Konusunu hayatimdegisti.com Konuðumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaþamýnýzý hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanýz mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD týklayýnýz 2004 yılında rol aldığı “Closer”daki baÅŸarısı ile Oscar’a aday gösterilmesinin ardından Warner Bros’un bilimkurgu filmi “V for Vendetta” ve Milos Forman’ın yönettiÄŸi dönem draması “Goya’s Ghosts” gibi iddialı yapımlarda izlediÄŸimiz güzel oyuncu Sihirli Oyuncakçı ” (Mr. Magorium's Wonder Emporium) filmi ...

ayrýca bu konularda arama yapan konuklarýmýz var Yurtdýþý Firmalar telkin cd indir izle Ýstanbul Yurtdýþý Firmalar nerededir kimdir Yurtdýþý Firmalar çekirdek inanç temizliði Ýzmir bursa Yurtdýþý Firmalar hipnoz Yurtdýþý Firmalar olumlama seminerleri eðitimi çaresi tedavisi Yurtdýþý Firmalar hakkýnda bilgi bilinçaltý telkin cd telkin mp3 Yurtdýþý Firmalar kuantum düþünce kitap haberi

Natalie Portman Röportajı

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-04-2010, 06:20 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinýza toplam 143 kez Ýyi ki varsýn demiþler.Ýyi ki varsýnýz iyi ki varýz.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Natalie Portman Röportajı

2004 yılında rol aldığı “Closer”daki baÅŸarısı ile Oscar’a aday gösterilmesinin ardından Warner Bros’un bilimkurgu filmi “V for Vendetta” ve Milos Forman’ın yönettiÄŸi dönem draması “Goya’s Ghosts” gibi iddialı yapımlarda izlediÄŸimiz güzel oyuncu Sihirli Oyuncakçı” (Mr. Magorium's Wonder Emporium) filmi ile yeniden karşımızda…

Henüz 26 yaşında olmasına rağmen, beyazperdede kendini kanıtlamayı başaran Portman ile oyunculuk kariyeri üzerine yapılan bir söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz.

----Harvard’da almış olduÄŸunuz psikoloji eÄŸitimi, sinema kariyerinize yaklaşımınızı etkiledi mi?

----Natalie Portman: Harvard’da aldığım psikoloji eÄŸitiminin, yapmak istediÄŸim ÅŸeyler konusunda çıtayı yükseltmemi saÄŸladığını düşünüyorum. Okulda sürekli harekete geçirici bir ortam vardı. Çevremde zeki ve ilginç insanlar olduÄŸu için bu fırsatı çalışma hayatımda da deÄŸerlendirmek istedim. Okulda edinmiÅŸ olduÄŸum deneyimleri kimi zaman insanlar, kimi zaman bir materyal, kimi zaman mekanlar üzerinde, kısacası her alanda kullanmaya çalışıyorum.

Örneğin, portresini çizeceğim bir karakter söz konusu olduğunda o karakterin kimliğini yapılandırma süreci sırasında beynimin içinde hayal ederken psikolojinin büyük faydasını görüyorum. Oynadığım karakterin mutluluğunu, üzüntüsünü, çılgınlıklarını bu sayede yansıtıyorum. Aynı zamanda da insan davranışları konusunda sorular sorup yanıtlarını bulmama yardımcı olduğunu söyleyebilirim.

----Bu sizi daha iyi bir oyuncu mu yapıyor?

----Natalie Portman: Kesinlikle evet. Ayrıca çok sıkı çalışma kapasitemi artırıyor. Bir karakteri oynamak için 20 kitap okuyabiliyorsanız, derinlemesine araştırma yapabiliyorsanız, sonra da bunları pratiğe dökebiliyorsanız, sıkı çalışma kapasiteniz var demektir. Aynı zamanda doğaçlama konusunda açık kapı bıraktığını, yeni fikirlere açık olmamı sağladığını ve herhangi bir konuya yüzlerce farklı açıdan bakabilme imkanı verdiğini ekleyebilirim.

----“Vendetta” projesinde size ilginç gelen neydi?

----Natalie Portman: Güçlü karakterlere, sağlam öykü çizgisine sahip bir aksiyon filmi yapma düşüncesi karşısında heyecanlandım. İzledikten sonra bir köşeye atmayıp, üzerinde düşünebileceğiniz ve hissedeceğiniz bir filmdi.

----“Goya’s Ghosts” için ne diyorsunuz?

----Natalie Portman: Milos Forman gibi bir yönetmenle ve dünyanın en büyük iki aktörü olarak gördüğüm Javier Bardem ve Stellan Skarsgard ile çalışma fırsatı verdi. Bu filmde iki farklı karakteri oynadım. Bunlardan birisi, hayatının iki farklı aşamasını yaşıyordu. Oynadığım karakterlere bir bütün olarak bakarsak bence son derece zorlayıcı ve harekete geçiriciydi.

----Milos Forman ile çalışırken kendiniz hakkında da birşeyler öğrendiniz mi?

----Natalie Portman: Kesinlikle. O oyuncularına çok güvenen ve yanlış giden birÅŸey olmadığı sürece genel gidiÅŸat hakkında pek fazla konuÅŸmayan bir yönetmendir. Öyle bir çevrenin içerisinde olmak harikaydı. Özellikle de ne yaptığını çok iyi bilen bir yönetmen olduÄŸundan eminseniz… Gereksiz çekim hiç yapmadı. OyunculuÄŸun zirveye çıktığı noktaları çok iyi bildiÄŸi için rolümüzü iyi oynamaktan baÅŸka hiçbir ÅŸey düşünmemize gerek kalmıyordu.

----Sıradaki filminiz “Sihirli Oyuncakçı”. Çocuk filmleri sizin için yeni bir alan… Neden çocuk filmi yapmak istediniz?

----Natalie Portman: Çocuklar için de birÅŸeyler yapmaktan heyecan duydum, çünkü “Star Wars”ın oldukça kalabalık genç izleyici kitlesi vardı. Çocuk filmlerini zaten çok severim. Hayal gücünüzü en üst düzeyde çalıştırarak oynarsınız ve her zaman ciddi olmanız gerekmez.

----Biraz da “Paris, je t’aime”deki rolünüzden söz eder misiniz?

----Natalie Portman: Uzun süre önce Tom Tykwer ile bir kısa film yapmıştım. 2002 yılında dört günde çekmiştik. O kısa filmi çok severim, çünkü çeşitli kısa filmlerin birleşimidir. Hepsini bir araya getirmek oldukça uzun zaman aldı. Büyük yönetmenlerin işbirliği şeklindeki bir filmin yapılmasının oldukça orijinal bir fikir olduğunu düşünüyorum.

----Şu ana kadar yapmadığınız ama yapmak istediğiniz birşey kaldı mı?

----Natalie Portman: Bilemiyorum. Bizim mesleğimiz daima sürprizlere açıktır. Bir oyuncu olarak pasif konumda olduğumuz için birşeylerin yaratılmasını beklemek zorundayız. Ancak iyi bir komedi veya gerilim filminde oynamayı çok isterdim. Bu iki tarza henüz girebilmiş değilim.

----“Vendetta”daki rolünüz için saçlarınızı kazıtmıştınız. Bu konuda verdiÄŸiniz bir söyleÅŸide bunun her zaman için istediÄŸiniz birÅŸey olduÄŸunu söylemiÅŸtiniz.

----Natalie Portman: İki yöne de kayabilen dramatik değişimlerden daima heyecan duyarım. Vücuduma bir dövme yaptıracağımı hiç sanmıyorum, çünkü yıldan yıla değişim geçiriyorum. Ancak iç dünyamda değişiklik getirebilecek nitelikte çok büyük bir fiziksel değişiklik yapmak ilginçtir. Bu yüzdendir ki, saçlarınızı tamamen kazıttığınız zaman artık dış görünümüzle ilgilenmek zorunda kalmıyorsunuz. Bu da kendi iç dünyanıza daha fazla zaman ayırma fırsatı veriyor.

Devami...

Buraya ilk defa geliyorsanýz ismim Atakan Sönmez ve burasý hayatimdegisti.com.Boðaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanýyým.týklayýn

Bir site olsa onu bulanlarýn uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatlarý deðiþse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarýný deðiþtirseler. Bu fikir 1995 yýlýnda yani 25 yýl önce çýkmýþtý. 15 yýl önce ise bu mp3 lerin kiþiye engel olan çekirdek inançlara göre hazýrlanmasý yani cekirdekinanc.com fikri oluþtu

Hipnoz gibi bir þey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak deðil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaþ arasý oluþan bilinçaltý kayýtlarýnýz yani çekirdek inançlarýnýz bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarýnýzýn pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziðin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanýkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alýrsýnýz. Çocukluðunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediðiniz kayýtlarla binlerce kez bilinçaltýnýza yerleþtirmiþ oluruz.

Çekirdek inançlarýn hayatýmda engellere neden olduðunu nasýl anlarým?

Hayatýnýzda hep ayný þeyler tekrar ediyorsa. Ýliþkilerde hep ayný þeyleri yaþýyorsanýz... Aþýrý fedakar bir yapýnýz varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalýþýyorsanýz. Paranýzýn bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çýkýyorsa birikim yapamýyorsanýz. Hayýr demekte zorlanýyorsanýz. Odaklanmakta bir þeyleri devam ettirmekte sorun yaþýyorsanýz. Ýliþkilerde mýknatýs gibi sorunlu kiþileri çekiyorsanýz. Ýþ hayatýnda iniþ çýkýþlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aþýrý kontrolcü ve garantici bir yapýnýz varsa kaygý düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düþünüyorsanýz ve þanssýzlýklarý sorunlu olaylarý ve sorunlu kiþileri hayatýnýza çekiyorsanýz çocuk yaþta oluþan çekirdek inançlar hayatýnýzý yönetiyor olabilir.

25. yýla özel þimdi arayanlara 5 dakikalýk çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneði verilir. Atakan Sönmez tarafýndan yapýlýr ve bilgi amaçlýdýr. +90 5424475050 Türkiye dýþýndakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks