“Musallat”da doÄŸum sahnesinin kendisini çok endiÅŸelendirdiÄŸini belirten Karavus, “Ä°nternette doÄŸum görüntüleri izleyecektim, bilgisayarım kilitlendi. Bunun bir iÅŸaret olduÄŸunu düşündüm. Annemden kendi doÄŸumumu dinledim ve kafamdaki doÄŸumu oynadım” dedi.
Kasım ayında vizyona girecek filmler arasında en çok dikkat çeken ve ses getiren yapımlar arasında gösterilen “MUSALLAT”ın baÅŸrol oyuncusu BiÄŸkem Karavus, filmde en çok doÄŸum sahnesinden etkilendiÄŸini söyledi… Burak Özçivit’le oynadığı ilk sinema filminin kendisini çok heyecanlandırdığını ve oyunculuk kariyeri açısından da önemli olduÄŸunu vurgulayan güzel yıldız şöyle konuÅŸtu:
“Musallat’ta özellikle doÄŸum sahnesi beni biraz endiÅŸelendirdi. Çekimden bir gün önce doÄŸumla ilgili görüntüleri izlemek için internete girmek istedim ancak aksilik bilgisayarım kilitlendi, izleyemedim. Bunun belki de bir iÅŸaret olduÄŸunu düşünerek kendi kafamdaki doÄŸumu oynamak istedim. Bu konuda deneyimli olan annemden yardım isteyerek kendi doÄŸumumu dinledim. Yönetmenimiz ve setteki arkadaÅŸlarım, doÄŸum sahnesinde çok baÅŸarılı olduÄŸumu söylediler. Ben henüz izlemedim ve gala gecesine kadar da izlemeyi düşünmüyorum, sürpriz olsun istiyorum.”
“Musallat”daki partneri BiÄŸkem Karavus’un tüm sahnelerde son derece baÅŸarılı performans sergilediÄŸini belirten Burak Özçivit ise, “BiÄŸkem’i doÄŸum sahnesinden sonra tebrik ettim, monitöre bile bakamadım ve çok etkilendim. Onunla birlikte oynadığım için çok mutluyum” dedi.
“Musallat”ın aksesuar ve makyajlarını Hollywood stüdyolarında görev alan bir ekip, Ben Nye yaptı… Film, gerek son teknoloji aksesuar, makyaj, efektleriyle gerekse ilginç konusu ve görselleriyle sinemaseverlerin ilgi odağı olacak…
Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiÄŸi, yönetmenliÄŸini Alper Mestçi’nin yaptığı “Musallat” 16 Kasım’da tüm Türkiye’de vizyona girecek…
Senaryosunu Alper Mestçi’nin kaleme aldığı filmin, yapım ortağı ise Dada Film-Murat ToktamışoÄŸlu…
ÖZEL SÄ°LÄ°KONLA HAMÄ°LE OLDU…
BaÅŸrolü, Burak Özçivit’le paylaÅŸtığı Musallat’ta özellikle doÄŸum sahnesinde son derece baÅŸarılı bir performans sergileyen BiÄŸkem Karavus’un karnına özel silikon uygulandı…
Devami...