Geri git   Hayatimdegisti.com kiþisel geliþim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatým Deðiþti Klubü > Serbest Kürsü > Yurtdýþý Firmalar

Uyarýlar

Yurtdýþý Firmalar Yurtdýþý firmalarýn telefonlarý adresleri rehber

Onlarsız Hollywood, Basit Bir Şehir...

Serbest Kürsü ve Yurtdýþý Firmalar Onlarsız Hollywood, Basit Bir Åžehir... Konusunu hayatimdegisti.com Konuðumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaþamýnýzý hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanýz mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD týklayýnýz Sinema dünyasını yakından takip edenler, vizyona girecek olan filmi aylar öncesinden beklemeye baÅŸlar; kimileri baÅŸrollerdeki oyuncuların hayranıdır, kimileri adından etkilenir, kimileri de yönetmeniyle, senaristiyle veya film bir kitap uyarlaması ise yazarı ile. Ancak göz ardı edilen büyük bir ayrıntı vardır, ...

ayrýca bu konularda arama yapan konuklarýmýz var Yurtdýþý Firmalar telkin cd indir izle Ýstanbul Yurtdýþý Firmalar nerededir kimdir Yurtdýþý Firmalar çekirdek inanç temizliði Ýzmir bursa Yurtdýþý Firmalar hipnoz Yurtdýþý Firmalar olumlama seminerleri eðitimi çaresi tedavisi Yurtdýþý Firmalar hakkýnda bilgi bilinçaltý telkin cd telkin mp3 Yurtdýþý Firmalar kuantum düþünce kitap haberi

Onlarsız Hollywood, Basit Bir Şehir...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-04-2010, 06:51 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinýza toplam 143 kez Ýyi ki varsýn demiþler.Ýyi ki varsýnýz iyi ki varýz.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Onlarsız Hollywood, Basit Bir Şehir...

Sinema dünyasını yakından takip edenler, vizyona girecek olan filmi aylar öncesinden beklemeye başlar; kimileri başrollerdeki oyuncuların hayranıdır, kimileri adından etkilenir, kimileri de yönetmeniyle, senaristiyle veya film bir kitap uyarlaması ise yazarı ile. Ancak göz ardı edilen büyük bir ayrıntı vardır, oda filmin yapımcılığını üstlenen şirkettir.



Oysa onlar filmlerden hemen önce sinemaseverin ilgisini çekmeye çalışır veya çoğu zaman logolarıyla yaptıkları ufak şovun hemen ardından filme bağlamıştır izleyiciyi. İşte örneklerden sadece birkaçı ;



Universal firmasının, Geleceğe Dönüş 2 filminden hemen önce ilk logosundan başlamak üzere son şekline gelene kadar uğradığı evreleri arka arkaya göstermiş, Hızlı ve Öfkeli serisinde logosunu ufak bir efektle arabanın jant kapağı yaparak sinemaseverleri filme bağlamıştır.

Düş Kapanı (Dreamcatcher) filminden hemen önce Warner Bros’un filmle ilgili bir ipucu sürprizi vardır, filmin bol kar yağışı olan bir mekanda çekileceÄŸini filmin ilk saniyelerinde logosuna yaÄŸdırdığı kar ve iÅŸi daha da abartıp alt kuruluÅŸu olan Village Roadshow Pictures’in ambleminde sarkıtlar oluÅŸturmasıyla ipucunu ve ÅŸovunu sonlandırmıştır.

Amerikan Rüyası filminden önce de Paramount firması dağın etrafına yıldızlar yerleştirdikten sonra yakın plan yaparak dağın arkasına geçmiş ve filmin çekildiği mekanla gerçek görüntüye geçip mekanın hemen arkasında dağ olduğu izlenimini film boyu sürdürmeyi başarmıştır.

Animasyon sektöründe lider olan Pixar stüdyoları bu açıdan ÅŸovunu ilk kısa filmi olan “Luxo Jr.” un çok sevilmesi ile birlikte Oyuncak Hikayesi 2 (Toy Story 2) animasyonundan önce sesli ve yazılı olarak ta Pixar kelimesinin içindeki “I” harfinin bir masa lambası tarafından neden ezildiÄŸi sorusunun cevabını açıklayarak bir ilke imza atmıştır.

20 Th. Century Fox firmasının ise görsel şovundan daha çok müziği benimsenmiştir ki günümüzde müziğini değişik cep telefonu melodisi versiyonlarıyla duyuran sektörde tek firmadır.

Ses konusunda bir örnekte Metro Goldwyn Mayer (MGM) firmasının aslanıdır. 80li yıllarda ülkemizde tv devri henüz ilk çağlarındayken bu aslanın görülmesi ve sesinin duyulması, filmin kaliteli olduğu düşüncesinin altına atılan imza şeklini almaktaydı. Tabiî ki yılların geçmesi ile birlikte MGM firması da logosunu güzel bir şova alet edip filmin başrol oyuncusunu aslanın yerine seyircinin karşısına çıkartıp, şaşırtarak gerçekleştirdi.



Peki ama izleyici beğendiği filmin yapımcı şirketini hatırlıyor mu? Veya izlemeyi düşündüğü bir filmin yapımcısını öğrenme gereği? Hatta son 15 yılın En İyi Film dalında Oscar kazanmış filmlerin yapımcı şirketlerini hiç merak edeniniz var mı? 3. soruya aşağıdaki verilerle cevap verip bir ve ikinci soruya dikkat çekmek istiyorum.

65.Oscar Ödülleri (1993) Affedilmeyen – Warner Bros

66.Oscar Ödülleri (1994) Schindler in Listesi – Universal

67.Oscar Ödülleri (1995) Forrest Gump – Paramount

68.Oscar Ödülleri (1996) Cesur Yürek – Paramount & 20 Th.

69.Oscar Ödülleri (1997) Ä°ngiliz Hasta – Miramax

70.Oscar Ödülleri (1998) Titanic – Paramount & 20 Th.

71.Oscar Ödülleri (1999) Aşık Shakespeare – Universal & Miramax

72.Oscar Ödülleri (2000) Amerikan Güzeli – Dreamworks

73.Oscar Ödülleri (2001) Gladyatör – Universal & Dreamworks

74.Oscar Ödülleri (2002) Akıl Oyunları – Universal & Dreamworks

75.Oscar Ödülleri (2003) Chicago – Miramax

76.Oscar Ödülleri (2004) Yüzüklerin Efendisi(KD) – New Line

77.Oscar Ödülleri (2005) Milyonluk Bebek – Warner Bros

78.Oscar Ödülleri (2006) Çarpışma – 6 Åžirket Konsorsiyum

79.Oscar Ödülleri (2007) Köstebek – Warner Bros

Oscar seçmelerinde, verilerin çok güçlü desteklediği bir ayrıntı da bir önceki senenin sonbahar aylarında vizyona giren filmlerin genellikle Oscar ödülüne layık görülmesi. Bu açıdan bakılırsa şirketlerin kendilerini buna göre hazırladıkları teoriler arasında, Miramax firmasının pek ortalarda görülmemesine rağmen yukarıdaki listede 3 imzası olması ilginç bir detay teori için.

Åžirketlerin ve stratejilerinin hakkında gelen bazı duyumlara göre; Miramax firmasının Akademi üyeleriyle çok yakın iliÅŸkiler içinde olduÄŸu, Warner Bros’un Oscar ödülüne çok önem vermesinin aksine, Universal firmasının baÅŸarıyı giÅŸede araması ve Dreamworks’un sahiplerinin A.B.D. nde saygın ve ünlü kiÅŸiler olduÄŸu için Akademi üyelerinin üzerinde bir baskı oluÅŸması yönünde.

Bu veriler ışığında yapılması gereken 2007 yılı sonbaharında gösterime girmeye hazırlanan filmlerin yapımcı şirketlerinin web sitesinden araştırıp şimdiden fikir sahibi olmak, ilginç bir ayrıntı A.B.D. nde Eylül-Ekim-Kasım ve Aralık aylarında gösterime girecek olan filmlerin kalitesi ile ilgili, yukarıda adı geçen film şirketlerinin 2008 Oscar ödülleri için çok sıkı bir hazırlık döneminden geçtikleri vizyon tarihleri ile filmlerin oyuncu ve senaryo kalitesinin karşılaştırılmasıyla ortaya çıkıyor ve anlaşılan o ki onlar bu olayı çok profesyonelce yapıyor.



Her ne kadar en son planda gözüküyor olsalar da, stüdyoları, riskli yatırımları, görsel şovları, gişe rekorları ile farklı bir dünyaya açılan kapı olan ve bu yazıda ismi geçen geçmeyen film şirketleri olmadan Hollywood basit bir şehirden ibaret olacaktı. Bu su götürmez bir gerçek ve biz tüm sinemaseverlerin onlara bir teşekkür borcu var.



DesteÄŸi için Serkan Murat KIRIKÇI ’ ya TeÅŸekkürler.





Devami...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanýz ismim Atakan Sönmez ve burasý hayatimdegisti.com.Boðaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanýyým.týklayýn

Bir site olsa onu bulanlarýn uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatlarý deðiþse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarýný deðiþtirseler. Bu fikir 1995 yýlýnda yani 25 yýl önce çýkmýþtý. 15 yýl önce ise bu mp3 lerin kiþiye engel olan çekirdek inançlara göre hazýrlanmasý yani cekirdekinanc.com fikri oluþtu

Hipnoz gibi bir þey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak deðil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaþ arasý oluþan bilinçaltý kayýtlarýnýz yani çekirdek inançlarýnýz bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarýnýzýn pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziðin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanýkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alýrsýnýz. Çocukluðunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediðiniz kayýtlarla binlerce kez bilinçaltýnýza yerleþtirmiþ oluruz.

Çekirdek inançlarýn hayatýmda engellere neden olduðunu nasýl anlarým?

Hayatýnýzda hep ayný þeyler tekrar ediyorsa. Ýliþkilerde hep ayný þeyleri yaþýyorsanýz... Aþýrý fedakar bir yapýnýz varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalýþýyorsanýz. Paranýzýn bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çýkýyorsa birikim yapamýyorsanýz. Hayýr demekte zorlanýyorsanýz. Odaklanmakta bir þeyleri devam ettirmekte sorun yaþýyorsanýz. Ýliþkilerde mýknatýs gibi sorunlu kiþileri çekiyorsanýz. Ýþ hayatýnda iniþ çýkýþlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aþýrý kontrolcü ve garantici bir yapýnýz varsa kaygý düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düþünüyorsanýz ve þanssýzlýklarý sorunlu olaylarý ve sorunlu kiþileri hayatýnýza çekiyorsanýz çocuk yaþta oluþan çekirdek inançlar hayatýnýzý yönetiyor olabilir.

25. yýla özel þimdi arayanlara 5 dakikalýk çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneði verilir. Atakan Sönmez tarafýndan yapýlýr ve bilgi amaçlýdýr. +90 5424475050 Türkiye dýþýndakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Onlarsız Hollywood, Basit Bir Şehir...

Serbest Kürsü ve Yurtdýþý Firmalar Onlarsız Hollywood, Basit Bir Åžehir... Konusunu hayatimdegisti.com Konuðumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaþamýnýzý hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanýz mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD týklayýnýz Sinema dünyasını yakından takip edenler, vizyona girecek olan filmi aylar öncesinden beklemeye baÅŸlar; kimileri baÅŸrollerdeki oyuncuların hayranıdır, kimileri adından etkilenir, kimileri de yönetmeniyle, senaristiyle veya film bir kitap uyarlaması ise yazarı ile. Ancak göz ardı edilen büyük bir ayrıntı vardır, ...

ayrýca bu konularda arama yapan konuklarýmýz var Yurtdýþý Firmalar telkin cd indir izle Ýstanbul Yurtdýþý Firmalar nerededir kimdir Yurtdýþý Firmalar çekirdek inanç temizliði Ýzmir bursa Yurtdýþý Firmalar hipnoz Yurtdýþý Firmalar olumlama seminerleri eðitimi çaresi tedavisi Yurtdýþý Firmalar hakkýnda bilgi bilinçaltý telkin cd telkin mp3 Yurtdýþý Firmalar kuantum düþünce kitap haberi


WEZ Format +3. Þuan Saat: 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.