Sevgili arkadaşlar benim pek fazla bir bilgim yok ama Avrupa Birliği Hibe Programı var. Geçenlerde bu programa 4 proje yollayıp 2 ' sini kazanmış bir öğretmen arkadaştan öğrendiğim kadarıyla bu projeden yararlanmak aslında çokda zor değil...
-Düşündümde sitemiz içinde böyle bir faaliyet gerçekleştirsek hiçde fena olmaz...
-Projelere çok yüksek miktarda hibe yardımı yapıyorlar...
-Sadece bir projeden 250.000 Euro Aldı arkadaşım ve Avrupada 4 ülke gezdi...
Ben bu konuda pek fazla bişey bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla istihdama ve eğitime yönelik projelerin yardım alma ihtimali çok yüksek...
İstihdamda Arz veya Talep tarafı olarak müraccat edilebiliyoruz ve öncelikli olanlar Kadınlara ve Gençlere yönelik projeler...
Bilgisi olan veya araştırıp paylaşacak arkadaşların dikkatine...
Benim aklıma site olarak bir eğitim projesi hazırlamak geldi ama bu veya başka bir projenin bu site içinde beraberce etraflıca araştırılıp, kararlaştırılıp uygulanmasını istiyorum...
Site yönetiminin de konuya ilgi göstermesini ve gerekli girişimin (araştırma, anket, planlama, organizasyon bazında)gösterilmesini diliyorum...
Konu ile ilgili belge ve bilgilerin tamamına bu adresten ulaşabilirsiniz...
çok yer kaplayacağını düşünerek bunları siteye eklemedim... ama istenirse ekleyebilirim... saygılar...
http://www.iskur.gov.tr/LoadExternal...abprojesiindex
Bir fikir daha...
hatta bu site içindeki yayınlanmakta olan mp3'lerden faydalanan kişilerden kurulacak bir grup kurulabilir...