Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 01:00 AM   #1459 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

İyi geceler arkadaşlar

Gergin bir işgünü daha bitti. Oğlum kaçgündür hastaydı bugün iyice tıkanmış . Kortizon tedavisine başlattı yine doktor. Yani bütün gece uyumadan saat başı ilacını vericem makinesiyle yavruma. Yarın sabah 6 da yine yollara düşüp işime gidicem.
Neden böyle oldu neden herşey tepetaklak oldu bilmiyorum.

Bu arada hayal ablam imgeleme zayıflama üzerineyse ben son bir haftadır 3 kilo aldım 70 i geçti yine kilom. Beni unutma emi?

Bide dün gece bir rüya gördüm. Gerçi biraz pis bi rüya zaten sabaha silerim rüyayı bu mesajın içerisinden sadece rüya bana ne demek istiyor onu anlamaya çalışıyorum. Anlımda İki kaşımın ortasında saç dibine yakın olan alanda koskocaman bir sivilce çıkmış içi irin dolu. Sivilceyi sıkmaya başlıyorum. İçinden birdürü küçük küçük kurtçuklar dökülmeye başlıyor. Elim kolum yerler hep kurtçuk doldu. Rüya tabirlerini araştırdım. (Allah korusun )Çocuğunuz hastalanabilir yada ölebilir. Kötü bir haber alabilirsiniz falan yazıyordu. Sinirlerim bozuldu bıraktım araştırmayı cevabı içimde arıyorum sanki o rüya başka bişey anlatmaya çalıştı bana ama ne ? ne anlatmaya çalıştı ? ne ne ne ..................

__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla