Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 11:45 AM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: suzzy'nin günlüğü

şimdi seni hipnoz ediyorum .. bu resmin derinliklerine bak bak gevşe rahatla... tüm sorunların çok kolay bir şekilde çözümlenecek ve çok mutlu olacaksın...

canım benim her sıkıntıda mutlaka bir hayır vardır.. pamirmühür ün yaşadıklarını hatırlıyorsun.. ne kadar zor ve sıkıntılı bir süreçti ve çok sevdiği işyerinden çok kötü koşullarda ayrılamk zorunda bırakıldı.. lakin arkasından çok güzel günler yaşamaya başladı...

sizin işyeriniz içinde en hayırlı olan olsun ve tüm çalışanlarınıza mutluluk getirecek sonuçlar çıksın inşallah tatlım...

hbaaerlerini bekliyoruz bize aktarmaya devam et.. bu arda bu yonca sana ve arkadaşlarına uğur getirsin..

hafif gribal durumun için geçmiş olsun tatlım.. bol c vitamini almaya devam et..

dur ben sana bi iksir yapayım da sen hemen iyileş