Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2008, 11:23 AM   #80 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: suzzy'nin günlüğü

canlarım içim o kadar dolu ki ...
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bunun sebebi dün işimden 10 yıllık evim gibi sevdiğim işimden ayrıldım..

bitti ensonunda...bugün kimse yok artık orda....eşyalarımı toplarken eşim içerde beni bekliyordu utandım vedalaşamadım çok sevdiğim iş yerimle...

doya doya ağlayamadım... anılarımı son kez yaad edemedim...bu içimde kocaman bir top gibi duruyor şimdi...

hani ben size diyordum ya iş bulunca parti isterim diye... olmuyor içimden gelmiyor...

çok iyi bir merkez hemen başlamam konusunda çağırdı...gittim görüştüm izmirin en büyük merkezlerinden biri 15 gün kadar deniycez...karşılıklı olumlu düşünürsek devam ....ama nedense parti yapmak gelmiyor içimden...

iş bulmak bu kadar zorken bir kaç yerden olumlu teklif geldi şansım açık çok şükür...burayı tercih etmemin sebebi bildiğim yer disiplinli köklü....ve bana çok şey katacak mesleğimde beni ilerleticek bir yer...

birazda yeni bir yere başlıyor olmanın tedirginliği var sanırım...şimdiye kadar o kadar alışmışımki yeni başlayan arkadaşları karşılamaya..bu defa karşılanan ben olmak....sanırım buna alışık değilim...