Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2010, 02:04 PM   #9 (permalink)
yüsra
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 188
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: Ya tekrar bir yol daha açacam ya da yoldan çekilicem

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba sevmekgüzeldir :)

Hoşgeldin yanımıza.

Hikayeni okudum, anladığım kadarıyla savaşçı bir yapın var. Demek sen de bir Şövalyesin Bizler aile olarak Şövalyeleri çok severiz, kendine verilenle yetinmeyen ve hep daha ileriye sevgiyle ilerleyen kişilerdir onlar. Seni canı gönülden tebrik ve takdir ediyorum. Varlığını sevgiyle onaylıyorum.

Bugüne kadar hayatında muhteşem açılımlar yaşamışsın, kendini aşabilmek bu olsa gerek. Açtığın yollarda varış noktaların seni hep bir adım daha ileriye götürmüş, götürecek.

Şimdi midemize bir bakalım. Midenin yapısını az çok biliyoruz Kendisi yediklerimizi sindirmekle görevlidir. Peki gerçekte sadece yediklerimizi mi? Hayatı, yaşanılanları, gelecekte yaşanacakları, şu an da yaşadıklarımızı, kısacası tüm duyguları. Duygu demişken mutlaka biliyorsundur, bizlerin yaşadığı 2 duygu var, diğerleri bu ikisinin altındaki kategorilerdir sadece başlı başına duygu değil sınıflandırılmış duygulardır. Bu iki ana duygu:

*Haz ve
*Korku duygusudur.

Senin miden korkudan alıyor kaynağını ama şimdilik. Elindeki güç kılıcınla Şövalyeliğini gösterip onu dönüştürene kadar. Şimdi elimizdeki verilere bir göz atalım:

Mide: Beslenmeyi simgeler. Düşünceleri, fikirleri sindirir.
Gerekli olumlamamız:(ilacımız) Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum.

Mide Bulantısı: Korku. Bir fikri ya da deneyimi kabul edememek.
Gerekli olumlamamız: (ilacımız) Güvendeyim. Yaşamın akışının bana yalnızca iyilikler getireceğine güveniyorum.

Mide Sorunları: Yoğun korku. Yenilikten korkma. Yeniyi kabullenme zorluğu.
Gerekli olumlamamız: (ilacımız) Yaşam benimle barış içinde. Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Her şey yolunda.

Artık yeni bir sen var, işitme problemini çözmüş, konuşma güçlüğünü ortadan bir kalemde kaldırmış bir sen. Şimdi geçmişini salıver, değiştiğini kabul et, yeni kendine bir merhaba de. Geçmiş yüküyle yaşanmıyor güçlü Şövalye. Yeniye hoşgeldin demen gerektiğini anlatıyor sana mideciğin. Yeni kendini sevgiyle kucaklamanı müjdeliyor sana. Başardıkların zaten + hanende yazılı. Şimdi başarman gerekenlere odaklanmalı ve gücünü toplamalısın.

Yolun hep açık olmuş, bundan sonra da hep açık olsun dilerim.

Sevgilerimle..

ya çok net açıklayıp çok güzel olumlama cümlereri vermişsin..vücudumuz bize mesaj vermek için rahatsızlanır fikrine bende katılıyorum.
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla