Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 06:31 PM   #1 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR

"İkna etme yeteneği ve beynin düşünce kalıplarını değiştirmekten metafiziği uygulayarak hayatta herşeyi başarabilmeye kadar uzanan Holografik Beyin Teknikleri"


“Çoğumuz için asıl tehlike, çok yüksek hedefler belirleyip onlara yetişmemek değil; çok alçak hedefler belirleyip onlara yetişmektir.”
— Michelangelo

21. yüzyıldayız ve lüks ve fırsatlar bereketi sunan teknolojik bir patlama yaşıyoruz. Bu noktada, görsel olan hemen her şey mümkün görünüyor. Ancak, pozitif gelişmelerle beraber, bizi doğuştan sahip olduğumuz bir hak olan özgür düşüncenin gücünden mahrum bırakmak için tasarlanan işbirlikleri de var.
Bu kitap, sizin her düşüncenizi ve arzunuzu kontrol etmenin yollarını araştırmak için yürütülmüş sayısız çalışmayı gözler önüne seriyor. Öğrenecekleriniz sizi hem şaşırtacak hem de dehşete düşürecek. Bir daha asla gerçeği –sizin düşüncelerinizin sizin olmadığı gerçeğini göz ardı edemeyeceksiniz.
Bu kitap size, kendi zihninizin kontrolünü tekrar elinize alıp onu sizin istediğiniz gibi programlamanıza yardımcı olacak araçlar verecek. Kitapla birlikte verilen CD, içsel dinginliğe erişmeniz ve kişisel gücünüzü korumanız için hazırlanmış çok güçlü bir araçtır. Eldon Taylor, hayallerinizdeki yaşamın farkına varmanız için sizi güçlendirecek görüşler, bilgiler ve kullanımı kolay metotlar sunuyor.

“Çeşitli eğitim ve tecrübelerimde gördüğüm şey, ortak bir paydanın tekrarlandığıdır: zihinsel kontrol. Bir insan ister atlet olsun, ister sorgu müfettişi, düşüncenin duygularla nasıl bütünleştiğini, bunun bedeni nasıl etkilediğini ve tüm bunların arasındaki sirkülasyonu anladığında, bir adım öne geçer.
İnsanlar öyle bir yapıdadırlar ki söyledikleri ya da yaptıkları –hatta söylemedikleri ve yapmadıkları- her şeyde “açıklar” ya da ipuçları verirler. Buna ek olarak, tahmin edilebilir psikolojik mekanikler de, insanları, sizi ve beni, kullanmayı kolaylaştırır.
Siz en azından kendi seçtiğiniz gibi yaşamayı hak ediyorsunuz. Aklınız tamamen size ait! Muhtemelen bu kitabı okumadan önce mümkün olabileceğini bile hayal etmediğiniz şekillerde kullanıldınız.
Ben insanın sevgi ve barış konusundaki potansiyeline ve evrimine inanıyorum. Size inanıyorum. Her birimizin içinde, hiç dokunulmamış, dev bir yetenek rezervi olduğunu düşünüyorum. Bizler bireysel potansiyelimizi fark ettiğimizde, bir bütün olarak gezegenin bilinçli uyanışına öncülük etmiş oluyoruz. Ben bilgiyle gücün geldiğine, kendiniz için yarattığınız her şeyin en iyisini yaşayacağınıza ve bu kitabın size bu yolda yardımcı olacağına inanıyorum...
Neyin mümkün olduğunu, neyin başkaları tarafından yapıldığını ve aklınızın gücünü geri kazanmak için sizin neler yapabileceğinizi bilmenin hakkınız olduğuna inanıyorum.”
—Eldon Taylor

Kitabın sonlarındayım. Bildiklerimiz de var içinde bilmediklerimizde. Gerçekten ilginç bilgiler olduğu kesin. Aldatıcı reklamlardan, frekanslara girilip istenilen bilgilerin -geçmiş zamanlarda- yayılmasından, hatta cep telefonlarında bile olabileceğinden( şimdi de yapılmadığına kim emin olabilir ki?) belli teniklerle kitabın içindeki cd nin , içindeki sözlü kısımların anlaşılabileceğinden, geçmiş zamanda yaşanan, bir şarkının arkasına gizlenen sözcüklerin neden olabileceği r vakasından bahsediliyor.Kitabın bir kısmı böyle. Bu vakalar sonlarında anlatılmış.

Bunun dışında, meditasyonlar da var içinde: " Canlandırmayı öğrenmek, içimizdeki gizli bilgileri ortaya çıkarmak, kişisel başarımızın farkına varmak, arzu,hırs ve korkularımız için bir pencere açmak, dinginlik "
"Hipnoz ve aşamalı rahatlama"

Eğlence amaçlı da bir test var.

"otomatik yazma" diye bir yöntem var bir de içinde. Bunda amaç kendimize sorular sorarak içimizden gelen sesi net olarak duymak.Yazarak tabiki. Sorumuz neyse ona cevap bulmak yani. Bir ara bununla ilgili yazılan yöntemi yazacağım hepimize faydası olsun ;)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.


Konu YESHAPPY tarafından (09-03-2015 Saat 04:07 PM ) değiştirilmiştir.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla