Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2010, 11:10 AM   #8 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR

Ben teşekkür ederim ;)
otomatik yazmayı ben otomatik düşünme diye algılıyorum sanırım :D yazamadım hala. Gece yatmadan önce uykuyla uyanıklık arasına gelene kadar kendime soru sordum. Yanıtım mantıklı değildi.Bazen de hiç ses gelmedi içimden. Rüyamda alırım dedim inşallah yanıtımı. Rüyamda yanıtı aldım gibi;ama emin de değilim soru cevap şeklinde değildi yanıtım rüyamda. Gelişen olaylarla bağlantılıydı;ama net birşey elde edebilmiş değilim.


"Gizli Bilgileri Ortaya Çıkarma/Kurtarma"
Talimatlar: Bu egzersizi okuyun, sonra gözlerinizi kapatın ve söylenenleri yapın.

Kendinizi rahat bir sandalyede hayal edin. Arkanızda bir projeksiyon makinesi, elinizde ise bir uzaktan kumanda var. Önünüzde bir ekran duruyor. Bu projeksiyon makinesi, birbirleriyle ilişkili düşünceler, görüntüler, duygular ve resimler içeriyor. Slaytların nasıl düzelendiğini önceden bilmiyorsunuz. Birazdan bu slaytlar izleyeceksiniz;ama kaç tane slayt olduğunu da bilmiyorsunuz.
Şimdi birşey düşünün, belki olmak istediğiniz birşey fikri, zengin ya da popüler olabilir. Ya da bir korkunuzu ele alabilirsiniz;ama eğer bunu tercih ederseniz, uzaktan kumandanızın siz istediğiniz anda projektörü kapatacağını unutmayın.
Korku ya da hırsı, aklınızdaki resmin içine oturtun. Bu ilk slayt. Projektör otomatik olarak bu slaydı, şu anda uygun olan diğer tüm slaytlarla ilişkilendirecek ve onları anlamlı bir şekilde organize edecek. Anlamayabilirsiniz, o yüzden sadece anlamlı olduğuna güvenin.
İlk slaydı ekranda görerek onu oraya yerleştirin.. Resmi iyice görmek için biraz bekleyin. Eğer sahnede sesler varsa, onları duyun;aromalar varsa, koklayın; diğer dokunsal ipuçları varsa onları hayal edin ya da hatırlayın. Bu görüntüyü, dilediğiniz gibi zenginleştirebilirsiniz. Sevinç çığlıkları ya da ürperti hissi ekleyebilirsiniz. Bu ilk slayda hayat vermek için neyin gerektiğine inanıyorsanız, bunu aklınızın ekranında yapın.
Bunu başardığınızda, uzaktan kumandaya basarak görüntüyü değiştirin. Size imgeleme sırasında yardımcı olmaları için başparmağınızı işaret parmağınıza bastırabilirsiniz. Başparmağınızı hafifçe işaret parmağınıza bastırın ve slayt değişsin. Elinizi sıkıca kapatın ve projektör kapansın.
Bir sonraki slaydın ne olacağını merak etmekte özgürsünüz;ama kendiliğinden olmasına izin verin. Şaşırabilirsiniz.


Bu egzersiz, arzularımız, hırslarımız ve korkularımız için bir pencere açar. Artık unutmak istemiyor olabileceğimiz, bizikısıtlayan inançlarımızı ortaya çıkarabilir. Uyuşturmak isteyebileceğimiz görüntüler oluşturabilir. Bunları yapmak için bir sonraki egzersizi kullanın.
Bir sonraki "kişisel başarının farkına varmak"
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla