Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 11:47 AM   #243 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
SeLam...


Bu Yöntemi Uygulayan Arkadaşlara Birşey Sormak İstiyorum Gece Çok Kafama TakıLdı.. dusun Sizce 2 Noktanın Sınırı Nereye Kadar ? Yani Bunun Bir Sınırı Varmı ? Nereye Kadar İsteklerimizi Realiteye Çevirebiliriz ? Bunu Cevaplayabilirseniz Çok Memnun OLurum Kendi AÇımdan...


SevgiLer...
2 noktanın sınırının, kendi sınırlarımız kadar olduğunu düşünüyorum..bu neyi etik bulduğumuz ve neyi bulmadığımızla ilgili, örneğin bir kişi, sayısal lotodan para kazanıp, kolay bir kazançla rahat yaşamayı etik bulurken, bir diğeri çalışarak kazanmayı..etik bulur...dolayısıyla..neyi nasıl düşündüğümüz kendi sınırlarımızı belirler..2 noktayı uygularkende bu sınırlara göre hareket ederiz..bu tartışma, çekim yasasını uygulamaya başladığımız zamanda ortaya atıldı.( kendi çevremden örneklerle devam etmek istiyorum) bazı arkadaşlarım sayısal lotodan servet çekmeyi, ve hayatları boyunca rahat yaşamayı gerçekleştirmek için çalışırken, işlerinin gelişmesi için çekim yasasını çalıştıranlar onları eleştirdiler..insan alınteri olmadan para kazanmayı nasıl isteyebilir diye sorguladılar..hatta çekim yasasının insanları tembelliğe sevkettiğini savundular...bir malikane isteyen birinede, kazandğı üç kuruşa, yeteklerine , eğitimine, vs. bakmadan. çekim yasasını malikane sahibi olmak için çalıştırmak istiyor diye burun kıvırdılar..SINIRLAR KENDİ İÇİMİZDE, BİLGİNİN,, DÜŞÜNCENİN KISACASI ENERJİNİN SINIRI YOK..istemeye hakkımız olduğuna inandığımız her şeye..bu çalışmaları uygulayabiliriz.zaten dikkat edin bakın..sadece iki nokta değil..hangi çalışmayı yaparsanız, yapın, eğer gerçekleşmiyorsa.bu konu hakkında mutlaka derinlerde bir yerde..olumsuz inanç kalıbı vardır..

ben kendi adıma bir düşüncemin gerçekleşmediğini gördüğümde, konu hakkında cevap alıncaya kadar meditasyon yaparım..eninde sonunda cevabı aldığımda gerçekleştiremediğim her şey için bir bilinçaltı kalıbım olduğunu fark ederim..ve yaptığım çalışmayı bırakır önceliği bu bilinçaltı kalıbımı yok etmeye/ dengelemeye veririm.

benim hayatımı güzelleştirmek adına yaptığım her şey, iyidir, yaşamımda gerçekleştirdiğim her şey sadece benim için faydalı olsa bile, onu yaparım..her anımı önüme çıkan her fırsatı, önce sınırlarımı kaldırmak için kullanırım..çünkü eğer ben iyi isem,bu iyilik çevremede yansır...etik anlayış kişiye göre değişir..yine bir örnekle..bir insan diğerini öldürür ve kendine bir yığın özürler ve müdafa aracı bulabilir..ama ile başlayan bir yığın cümle kurabilir..ben bir insan hakkında kötü düşündüğüm zaman bile..bu benim günlerce üzerine düşeneceğim , ve bu konuyla ilgili nedenleri araştıracağım bir durumdur..

biraz öncede söylediğim gibi, enerjetik çalışmalarda, sınır yoktur..sınırlarımızı kendimiz belirleriz.şimdi bir başka arkadaşımız ın: peki ölümcül bir hastaya 2 nokta uygularsak iyileşirmi dediğini duyar gibiyim..bu yaradanla ölümcül hastalığı olan kişinin arasında olan bir şey..zaten şifacıların/ enerji çalışanlarının kimseyi iyileştirme gibi bir sorumluluğu yoktur..şifa çalışanı kişinin kendi kendini iyileştirme yeteniğini ortaya çıkaran enerjiyi aktarır..iyileşmek hasta olan insanın sorumluluğundadır, işte bu yüzdende bazı insanlar iyileşir, bazı insanlar hasta olmaya devam eder..
benim 2 nokta ( matrix) ve başka çalışmaların sınırları hakkındaki düşüncelerim bunlar..soruna cevap olabileceğini umarım saygılı sevgiler


  Alıntı ile Cevapla