Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 08:33 AM   #444 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydı herkese ,

Dün ben hiç sevmediğim bir düğüne gittim. Hani şu mahalle düğünleri varya işte öyle .Sevdiğin için çiğ tavuk bile yenirmiş ya ben de o hesap.

Keçiörende artık adım başı bir düğün kimsekimseye saygı duymuyor .Hastamı var ölenmi var hak getire.Dün kandildi ama mahalleye naklen düğün yayını yaptılar .düğünlere eğlenceye karşı değilim ama artık bu mahale düğününden nefret ediyorum helede o havai fişeklere geriden eğlenceli olabilir ama yakından iğrenç insanın üstüne küller yağıyor duman içinde kalıyorsunuz.Hede o silah atmalar korkudan yüreğime iniyordu oldum olası silahları sevmem .Ben bu insanların cesaretlerine şaşıyorum onca çolukçocuk varken birde silah sıkıyorlar.Yani rezillik diz boyu.

Bir saat kaldık ve bu kadar sevmedim birde sonuna kadar kalsaydım ne olurdu.Çevreden çok şikayet oluyormuş sıksık polis geldi .

Neyse bu duygular içinde taksiye bindik .Taksi şöförü çok beyefendi bir gençti bir an bana abla simanız hiç yabancı gelmiyor sanki sizi biryerden tanıyorum diye sordu sohbete başladık .O an çok iyi geldi bir anda için üstümdeki negatif duygulardan sıyrılmama neden oldu .Pozitif enerji yayan insanlar bende hep aynı etkiyi uyandırır.

Gelince Gamze'yle kritik yaptık ve birdaha böyle sevmediğim ortamlarda bulunmamayı diledik.Yolumuz aydınlık ve açık olsun.