Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2010, 10:27 AM   #5 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: aynı anda ıkı telkini dinliyebilirmiyiz?

Alıntı:
scouter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki bende bu konu ile ilgili bir şeyler sormak istiyorum... Ben tüm telkinleri sırasıyla mp3player'e yükledim ve arka arkaya hepsini dinliyorum... Bunun bir mahsuru var mı peki???
Başlangıçta sadece ego ve suçluluk telkinlerinin dinlenmesini öneriyoruz. 2 hafta kadar ego suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenize başka telkinleri de ekleyebilirsiniz. Ancak hepsi derken şuan kaç telkin dinliyorsunuz bilmiyorum. Sadece şunu söyleyeyim. Depresyon, sigara bırakma gibi telkinleri sürekli dinlememenizi öneririm. Yine ayrıntılı bilgi almak için yukarı da verdiğim linki inceleyebilirsiniz. Sorularınıza çok daha ayrıntılı yanıtlar bulacaksınızdır.

Sevgilerimle.