Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 03:23 AM   #36 (permalink)
Jdarc
Teğmen

Jdarc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 31
50 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Jdarc is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın.

Arkadaşlar. Sizden böyle yorumlar okumak açıkçası üzdü beni.
Sakın ama sakın; olumlu düşünmeyi bırakmayın. Öğrenilmiş çaresizlik gerçeği hayatlarımızın her anını istila etmekte. Bunu reddedeceğiz!
Belki de sorun bilinçaltınızda olmayabilir? Bu benim fikrim elbette.
Çok derin ruhların sahipleri olmayabilirsiniz.
Ve belki de asıl problemler, sizi direkt olarak etkileyen problemler gün yüzünde duruyor olabilir. Her zaman bilinçaltımızın rüyalarda ciddi anlamda ortaya çıkacağını iddia edemeyeceğimiz gibi, bilinçaltının olumlanmış olmasının bilinci her zaman olumlu yönlendirmeyebilir.

O zaman ne yapalım?
Öncelikle, kim olduğumuz, ne olduğumuz sorusuna yanıt verelim.
Kendimizi sevmek için çok nedenimiz var. En basiti, buraya değişim için geliyoruz. Günümüzde pek çok insanın gerici-beyne sahip olduğunun, değişikliğe açık olmadığının farkındayız.
Ya siz?
Siz farklısınız, değişime açıksınız.
Özelsiniz.
Güzellik, zeka daima kişisel bir ölçüte sahip olacaktır. Ve sizin kendi hakkınızdaki olumsuz düşünceleriniz, belki de gerçekten güzel olduğunuz gerçeğini değiştiremez!
Kim olduğunuzu düşünün.
Sevginin önce insanın kendinde başlaması gerektiğini; böylelikle diğerlerine de yayılacağını düşünün.
Özel olduğunuzu bilin, neden?
İnsanlar birbirinden nefret ederken, siz en az kendinizi önemsediğiniz kadar diğerlerini de önemsiyorsunuz. Benim nezdimde bir insanı değerli kılan budur.
Başkalarını insan oldukları için sevmek.
Şahsen ben kendimi seviyorum; çünkü insanı insan olduğundan seviyorum.

Kim olduğumuz sorusunun cevabını verdikten ve en güzel özelliklerimizi kendimize ayna karşısında seslice tekrarladıktan sonra, gün yüzünde olan problemlerimizle uğraşalım.
Evrim teorisinin bir parçası da doğal seçilimdir.
Düşünsenize, siz seçilmiş bir topluluk olarak buradasınız, güçlü ve diğerlerinden üstün olduğunuz için tabiat kendisine sizi seçti!

Bilincinizle konuşun!
Dediğim gibi, belki sorun bilinçaltınızda değildir.
Sevgiler..
Jdarc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla