Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 03:56 AM   #43 (permalink)
cent
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: Ödüllü Bilge Hikayeleri Yaratıcılık Aktivitesi

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende güzel hikayeler okumayı çok sevmiştim..tabiki yazmayıda...ve kitabımıda çok sevdim..yani hediyemi..henüz bitirp sizlerle paylaşamdım yorumlarımı..eminim bu formdaki herkes sadece gözlemleyerek çok güzel hikayeler yazabilir..yolda yürürken bir küçük köpeğin gözlerindeki o anlamsız bakışı anlatıp bilgelnin gözünden yorumlayabilir..


bugün bir bilgeye sormam gereken şeyler var..hatta hayatta bir bilge arıyorum ..sormak için..yanıtsız kalan bir bilge hikayesi olacak yani bugün yazdığım..

bilgeye sorarım ki..ben içimdeki bene yani ilahi kudrete yakınlaştıkca , ilahi kudretten uzak olan en yakınım bile olsa benden uzaklaşırmı yoksa benimle beraber oda benim gittiğim yere mi gelir..?ben tek başına mıyım yolculukta yoksa sırtlayıp hayatımdakileri onlarıdamı taşıycam..?


bir gemidesin düşün sen kaptansın hakim
yanındakilerden indirdiğin varsa gemiden veya varsa yanındakilerden inen gemiden sorumluluk aldın o gemide taşımış olurmusun sen



sevgi ve saygıyla kalınız
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla