Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2010, 08:33 AM   #313 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
süpper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de imgelememi yaptım fakat burda olmadı olmuyo şukadar denedim diyen arkadaşlar beni çok olumsuz etkiliyo. benim dileğimin de çok zor imkansız tarafları var ve aklıma hep o kısımlar geliyo. nasıl aşıcam. nasıl bu kadar zorluk geçecek, hayal bile edemiyorum. çıkar yol bulamıyorum. en iyisi durumumun o kısımlarını düşünmüyorum, sadece istediğim şeyi düşünüyorum. bi şekilde olduğunu hayal ediyorum. lütfen dileği olmayanlara bi umit verelim. bizim de ümidimiz kaybolmasın.
evrene yolluyorum dileğimi, dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum, bi şekilde gerçekleşecek. gerçekleştiğini hayal ediyorum. herşeyin evrenin gücüyle aşılabilceğini düşünüyorum. dileğim yolda. oluyo. hazırlanıyo. şuandan itibaren gerçekleşene kadar tekrar düşünmicem bu konuyu, aklıma getirmicem. gelirse o hayalimdeki resmi görücem. doğru mu yapıyorum???
gerçekleşince buraya yazıcam.. herkese bol şans....
merhaba dileğimi gönderiyorum dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum demek bile imkansız olduğunu düşündüğünüzü gösterir.dileğinizi gönderin gerçekleşirmi gerçekleşmez mi imkansız mı diye sorgulamayın.dileğinizi gönderip dileğin gerçekleşmesini beklemek yerine yaşamaya devam edin.dileğiniz mutlaka adrese teslim gelecektir....
  Alıntı ile Cevapla