Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2011, 11:51 AM   #47 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum


Siz şu an kimsenin sizi anlamamasına içerliyorsunuz.Tabi ki kimse sizi anlayamaz.Siz kendinizi anlıyor musunuz? Kendinizle, duygularınızla yüzleşebiliyor musunuz? Buna niyetiniz var mı ?
Sizin anlattıklarınızdan herkes kendince yorumlar yapıyor, tavsiyelerde bulunuyor.
Konuyu takip ediyorum ve bütün yorumları okudum.Yazdıklarınızda bir isyan hissediyorum.
Sizin istediğiniz şey, size destek olmamız.Sonuna kadar elimizden geldiğince oluruz da.Ama bu istediğiniz destek sizi ileriye yönelik üzecektir.
Çünkü, sizin istediğiniz destek aslında boşanmanıza, artık eşinizle mutlu olamayacağınıza ve diğer kızın sizi aslında içten içe hala sevdiğine, onun çok masum ve haklı olduğuna, boşandıktan sonra sizi eskisi gibi seveceğine ve hatta mutlu edeceğine yönelik telkinlerde bulunulması.
Böyle bir destek sizi şu an için mutlu edebilir.Ama sonrası ne olacak.Kızınız eşiniz madur, diğer bayan yuva yıkan rolünde ve siz de bunların ortasında kalmış ve bütün bunlara neden olan bir psikoloji hali içinde..
Geriye dönüşü de yok.Eskiyi arar hale gelmeniz büyük ihtimal.
Eşinizle konuşup,sorunlarınızı halletmeye çalışmak yerine,başka biriyle bütün sorunlarınızı halletmeye çalışıyorsunuz.
Bakın ben tekrar söylüyorum.Diğer kızın sizi bu denli bir karışıklığa itmesini hiç bir mazeret haklı göstermez.Yaptığı yanlış.Evli bir erkekle sürekli görüşecek,eski defterleri karıştırıp sizi arkadaş gibi görecek ve sonra da haklı ve masum olacak.Bunu nasıl göremiyorsunuz.
Dışardan bakıldığında, benimle arkadaş,benimle dertleşiyor.Eskiden aşıkmış ama şu an yok diyor.Kız dürüst ve masum ki bunu bana söylüyor boşan da demiyor ve yardım etmeye çalışıyor... gibi görünüyor.Problemin kendisi çözümün bir parçası olamaz.Siz buna inanmak istemiyor olabilirsiniz.Burada da sizin şu andaki ruh haliniz devreye giriyor.
Esas çözüm de orada işte.Kendinizle ilgili bu problemler.
Aşık oldum napıyım demek çözüm getirmeyeceği gibi,boşanırsanız daha büyük bir çöküntü sürecine girebilirsiniz.Şu andan daha kötü olabilirsiniz.
Uzman birinden yardım alın bence.Burada, Abdullah Bey var kişisel Gelişim Uzmanı.İsterseniz iletişime geçin.Farklı duygu ve inançlara ulaşıp sorunun altında yatan belki başka şeyler bulabilirsiniz.Belki içinizdeki başka bir sorundur ve mutlulluğunuzun önünü kapatıyordur.Siz şu an sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz.Bi uzmanla görüşmenizde fayda var.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla