Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 06:28 PM   #3 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: telkinleri dinlemek için uzmana danışmadım

merhaba öncelikle hoşgeldinn..sorunalrını bulmuş arayışa geçmişsinn bu güzel bir başlangıç önceliklee..çünkü sorunları bilmeden farketmeden çözemezsin..

şimdi sorunların hakkında izninle yorum yapmak istiyorum..kendini yeterli bulmanla alakalı bir durum..kendini ne kadar seversen başkalarından o kadar taktir görürsün..amacımız en çok kendimizi sevmek sevecek hale gelmek..sen kendini 10 üzerinden kaç yeterli buluyorsun bunu bir düşün..

çok arkadaşının olmaması önemli değil kaliteli ilişkilerinin olması önemli bunu dikkate almanı öneririm..bu konuda yine kendini iyi tanıdıkca doğru insanlara yaklaşacaksın..

derslerin konusundaaa..evde aynanın karşısında egzersiz yapmanı ve büyük futbol maçlarına (tezuarat yapabileceğin) maçlara gitmeni öneririmm..

telkinler hakkındada tabiki önerim olacak..telkinleri dinle zevk al..sonra sana yararlarını gör..zihin yapın değişincede bırak..ego suçluluk kendine güvenle başlamanı öneririmm..

sevgiler.. güzel gelişmelerini bekliyoruzzz..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla