15-10-2012, 10:27 PM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arayış.. dün sekiz saat telkin dinledim ve kendimi oldukça iyi hissettim. aklıma olumsuzluklar geliyor ama hemen uçup gidiyorlar. amerika'yı yeniden keşfetmek gibi olacak ama bence iyi hissetmenin temeli telkin. olumlamalar da yapıyorum ama hiçbiri 8 saatlik telkin kadar hafif, özgür vesaire hissettirmiyor beni. ama merak ediyorum bu rahatlık ne kadar sürecek? bugün elimde söylediğim üç 'hayır' var. bu üç hayırın bir tanesi benim sorumluluk alanımla ilgili olmayan bir 'hayır'dı. öyle çok yoruluyorum ki başkalarının yüklerini taşıyayım derken onun için bu hayati bir 'hayır'dı ve sonuç kıyamet kopmadı, kimse incinmedi. ikinci 'hayır'ım beni riske edeek bir işlemden kaçınmamla ilgili idi. bu konuda da nettim. ah bir bilseniz birilerini kırmamaya çalışırken nsıl geriliyoru, inciniyorum. üçüncü hayır'ı hatırlamıyorum :) beklentisizlik konusunda ise aşama kaydedemedim.insanlardan karşılık bekliyorum :( maviinci söylediklerin beni motive etti, çok teşekkür ederim sana... bugünün kötü haberi : sevdicek nedensiz yere kızdı, küstü bana. gidip yattı. oysa rahatsız olduğu noktayı söyleseydi böyle olmayacaktı.. çok gürültü yapıp germişim onu buradan çıkaracağımz ders: açık iletişimden kaçmayalm, alınganlık yapmayalım.. yarın barışırız umarım... |
| |