Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2013, 04:52 PM   #16 (permalink)
BaskaBirHayat
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 1
Tesekkür: 14
23 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BaskaBirHayat is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: Şehit'im Mehmetime

Alıntı:
Sezennl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sehitlkerimiz haklarini gercekten helal etsinler bizlere. kendilerini pkkli olarak gorenler ve biz baska irkiz diyen turkleri sevmeyen kurtler derhal vatanimizi bosaltsinlar ne samin sekri nede arabin yuzu diye bir atasoizu vardir defolsunlar ve gitsinler hic bir kurdu gormek istemiyorum. biz onlri cumhur baskani yaptik sarkici yaptik, muhendis yaptik, hastanelrimizde canlarina can kattik ama BU KURTLERI ADAM YAPAMDIK. MADEMKI ADAM YAPAMDIK TERK ETSINLER TURKIYEYIMIZI her yil turkiyeye gidecegiz gidemiyoruz neden tum tatil tyerlerinde bombali saldiri, birsuru turist kizi kaciurp tacavuz etmerleri hirsizlik soygunculuk gasp asker lkacirmak avrupaya siginmak burda o sey poposunu yaymak icin binbir yalan soylemek yok turkler iskence ediyirmusda bunlara yok bilmem ne kardesim defolun topraklarimizdan ginin lutfen biz sizleri istemyioruz anladinbimi istemiyoruz. mademki kendi odalarinizi aciyorsunuz mademki kendi kahvelerinizi kendi toplugunuzu kuruyorsunuz gidin. ben turkiye cumhireytinin yerinde olsam diyarbakaria dolruirum kurtleri istanbuldan izmirden kardenizden trutarim kurtlerin kulaklarindan atarim bunlari diyarbakira ve cok yuksek duvar orerim gecirtmem butarafa kurban olsunlar turkiyenin topragina suyuna gitsinler geldikleri yerlere bu pkklilar iranin irganin cingesi degilermi ya onlarin eleclileri degilermi ya gitsinler ben bir turk vatandasi olarak istemiyorum kardesim.

az once kurt komsum tellefon acti bende hap istiyor basi agiyormus beter olsun gel vereyim dedim. ama beter olsun agrisin basi bana gecenlerde diyorki cunki: apo olmasaydi insanlar nerden bilecekti diyarbakiri abodan allah razi olsun sayesinde milet diyarbakiri tanidi diyor. bende deimki ben kucukene biluyordum diyarbakiri ama buyudgumde nefretle duydum adini cunki apo pis birsekilde tanistti sizi dedim. burdada istenmiyor bu kurtler artik hic birulke istemiyor bunlari allah belalariniz versinler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Burada yazilanlar gururuma dokundugu icin yaziyorum kimsenin anlamayacagini bile bile.... Sezen hanim, ben Kürdüm, her onurlu Kürt gibi basta gerilla olmak uzere Kürt ozgurluk hareketi namusumdur ve beni temsil ediyor! Türklük adina yapilan devlet zulumu ise en buyuk terordur! Bunlari sizin de sorgulamaniz ve yuzlesmeniz gerekir. Diyarbakir zindanini bilmeden, Zîlan'i, Dêrsîm'i, Roboskî'yi bilmeden Kürtlerin ne yasadigini bilemezsiniz. Bunlari bilmeden de bizleri asla anlayamazsiniz. Sizin yerinizde olsam arastirir ve anlamaya çalisirdim. Dunyada yapilan en buyuk devlet zulumlerinden birine maruz kalmis bir halkin çocuklari olarak direnmekten baska birsey yapmadik biz. En çok zoruma giden sey de, "biz onlari su yaptik bu yaptik" diyorsunuz. Allah razi olsun be! Bu ne kendini bilmezliktir yahu! Kürt halki kimsenin mali biseysi degildir! Dunyada 40 milyon nufusu olan bir halktan bahsediyorsunuz, soyu tukenmekte olan pandalardan degil! Lafinizi ve haddinizi bilin de konusun!

Bu irkçi mesajlar çok onceden yazilmis. Umarim bugunlerde yasananlar dusuncelerinizi azda olsa degistirmistir. Bir umut... Neyse size ve sizin gibilere ragmen birgun mutlaka BARIS olacak bu topraklarda!
BaskaBirHayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla