Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2014, 11:17 PM   #9 (permalink)
Dusunsel
Üsteğmen
 
Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 408
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum

Alıntı:
Janer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu soruları direk Atakan beyi arayıp sorsan daha sağlıklı cevap alırsın. Ben çekirdek inanç yaptırmış biri olarak artık böyle birşeyin varlığına inanmıyorum. Bunun bir tlefon goruşmesinde tespit edileceğine de inanmıyorum . Telkinlere de artık mesafeliyim. Aynanın karşısında 21 gunluk olumlama bence tüm telkinlerden daha iyi.
Israrla cevap yaz dediğin için kendi görüşlerimi paylaşıyorum. Belki de telkinlerin çoğu kişinin hayatını değiştirdi ancak mutluluk telkinine 21 gün kitlenip dinleyene kadar orada birşey çalmasa da insan mutlu olur bir süre sonra.
benim telkin içeriklerinde mukemmelliyetçilik vardı. Fazlasıyla dinledim. Ancak hala öyleyim. Ruh eşini çek vardı . Aday adayı bile çıkmadı karşıma. Telkin alacam diyorsan arayıp sormanı tekrar tavsiye ederim. Kimse bu işi yapanlardan daha iyi bilmez.
Odaklanma telkinini dinledim aylarca fakat hala dikkatım dağılmakta üstelik 10 saatten fazla dinlerdim bende artık sizin gibi mesafe ile yaklaşıyorum yazdıklarınızı çok iyi anladım ve hak verdim bunları negatiflik yaymak için yazmadım size hak verdiğimi yanlız olmadığınızı söylemek için sevgiler :)
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla