Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2014, 10:02 PM   #18 (permalink)
mavipapatya
Teğmen

mavipapatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 311
53 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavipapatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :))

Ah bu site iyi ki var uzun süre uğrayamasam da dönüp geldiğimde forumda kayboluyorum ve bir bakıyorum saatler geçmiş, uzaklaşmışım her şeyden. okuduklarım motive ediyor beni yine gaza geldim planlar yaptım bir sürü kafamda. kalıcı olmasını seçiyorum.
Bu aralar hayatımda biçok şey değişti atandım çok şükür. uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum çalıştım çabaladım, iyi de bir puanım vardı fakat tercih dışından aklımın ucundan bile geçmeyecek bir yere atandım. hep hayırlısı diye dua ediyordum vardır bunda da bir hayır deyip toparladım kendimi geldik ev tuttuk yerleştim okula öğrencilerime alıştım. mutluyum huzurluyum çok şükür ama evime aileme çok uzağım. bazen bu kadar özlem çekerken çalışıp para kazanmak anlamsız geliyor. :((
Bu aralar her gün yeni bir öğrenci kaydoluyor mevcudumuz git gide artıyor, haliyle sınıfta iki aydır sağladığım düzen alt üst oldu yeni öğrencilerin sınıfa ve okula uyum sağlaması lazım bu durum beni iki kat fazla yoruyor.
öğrencilerime faydalı olmayı istiyorum ve onların hayatlarında güzel anılar bırakmak istiyorum bunun için kendimi geliştiriyorum.
yaklaşık üç hafta önce usui reiki 1 e uyumlandım güzel bir deneyimdi ama 21 günlük arınma sürecini 1 haftadan sonra uygulayamadım eğer mümkünse yeniden başlayıp bu süreci tamamlamayı istiyorum, ve yeni telkin siparişi verdim bir iki güne elimde olur çok heyecanlıyım.:))