Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2016, 02:58 AM   #4 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: YARDIM LÜTFENNN

Telkinlerin etkisi ve kişilerin etkilenme süresi kişiden kişiye göre değişiyor.Bazen hap öneriler işe yarayamayabiliyor.Ben mesela uzun listelerde çok fayda göremediğimi keşfettim.En azından her spesifik telkinin en az 10 gün tek başına dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.21 gün önerisi yada 10 gün dinle 3 gün ara ver önerisi bir sürü öneri var.

-Öncelikle anlamanız gereken şey telkinlerin nasıl işlediği. Telkinler tek başına çocuğunuza İngilizce öğretmez.Telkinler beyninizin içinde ki iç sesinizi ve düşünme yapınızı değiştirir.Çocuğunuz ben İngilizce'den nefret ediyorum diyorsa telkinleri dinlemeye başladıktan sonra İngilizce dersini çok seviyorum ve bu dersten zevk alıyorum demeye başlayacak.İngilizce ona kavraması zor bir şey gibi gelmeyecek.Tüm telkinlerde bu böyledir.İçlerinde bazı olumlama cümleleri ve bazı bilinç altı hikayeler var.Bunlar bilinç altı kalıplarını değiştiriyor.İç konuşmaları değiştiriyor. Yapamamlar yapabilirimlere dönüşüyor.

-Süreci tam olarak anlamanız lazım.Oğlunuz İngilizce ödevinden kaçıyorsa veya "unutuyorsa" o ödevlerini yapmak isteyecek belki yapabilecek belki yapamayacak ama telkinleri dinlemeye devam ederse yapamıyorum diyerek vazgeçmeyecek.Sonra belki sizden İngilizce hikaye kitabı ya da çalışma kitabı almanızı isteyecek.Misal devamlı matematik yapıyorsa favori dersi İngilizce olacak ve daha çok zaman ayıracak.Belki alt yazılı dizi , film izlemek isteyecek.

-Neticede İngilizceyi ona öğreten kendi çabası olacak bu süreçte sizde teşvik edici olursanız ona yardımcı olursanız belki daha hızlı bu süreç gelişebilir.Gökten gelen bir bilgiyle öğrenmeyecek.Çaba gösterecek , sebat edecek.

-Bu süre ne kadar mıdır.Onu Allah bilir.Telkinler için belirli öneriler var.Üç hafta dinle bir hafta dinlen.Üç kere bunu tekrarla.Sonra en az bir ay dinlen.Yedi gün dinle üç gün dinlen ve bunu dört kere tekrarla gibi.Uyurken dinlemek çok etkili ama ortada bir süreç var.Belki üç ay sürer belki üç sene.Bu tamamen çocuğuza bağlı.

-Birde bu İngilizce için ayrı bazı telkinler var setin içerisinde bu telkinlerin içinde İngilizce bazı kalıplarla bildiğimiz İngilizce sözcükler ve Türkçe anlamları var.Misal kapı door gibi.Kafasının içinde devamlı bu kelimeler döndüğü için bu kelimeleri ezberlemesi daha hızlı olacaktır.

-Telkinleri yalnızca bütünün ufak bir parçası gibi düşünün.Pek çok şeyi bir arada kullanabilirsiniz.Kurs , kitap , eft , nlp , telkin , video vs.

Setinin hangisini aldınız bilemiyorum ama orada sanki bir İngilizce motivasyonu telkini olmalı ilk onu ego güçlendirici ile bir 10 gün kadar dinlesin.Ondan sonra İngilizce 1 , İngilizce 2 gibi kelimelerin olduğu telkinler var onları listeye koyabilirsiniz.Önce oğlunuz heveslenmeli ki o kelimelere ihtiyacı olduğunu hissetsin.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla