27-11-2008, 01:30 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: hayat bazen şaka yapar sen bu foruma ilk geldiğinde yazdığın bir anne yazısından okadar etkilenmiştim ki ağlamıştım..
o gün çok sevmiştim seni..
aradan yıllar geçti yakından tanıştık aynı imzandaki gibi asi hür hırçın ve kedi olduğunu gördüm daha da çok sevdim seni..
hayata bakış açılarımız bazen taban tabana zıt olsada bu dostluğumuza neşe kattı aynı zamanda beyin fırtınaları yaptırdı..
yeri geldi sen yeri geldi ben haklı oldum.. senle baş edemeyince sana haklıymışsın gibi davrandım onları sayma..
baktık olmuyo burnumuzun dikine gittiğimizde çok oldu
belkide uzun zamandır ilk defa bu kadar yüreğime dokunan bir yazı yazdın.. yine ağladım.. ağla beyaz kediciği kendim almış uyuması için çimenlere bırakmış gibi ağladım..
senin gibi bir kedinin perileri güzel beyaz kediler olabilir.. o bu hayattan belki erken ayrıldı ama payına düşeni yaparak görevini tamamlamanın sorumluluğu ile gitti..
en az iki kişi bu sınava katıldı.. o kediyi dikkatsizliği ile görmeyen sürücü ve o kediciği ezilme pahasına çimenlerde uyuması için asfalttan taşıyan asi hür ve hırçın pisi
hayattan tokat yememek için yaşam arabasını daima dikkatli ve sevgiyle kullanmak dileğiyle ..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |