Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

bazı sorularım var

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız bazı sorularım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkinleri burada verdiğiniz adreslerden indiremedim ama gene sizin önerdiğiniz http://www.telkinmp3.com/ adresinden suçluluk duyguları su sesi ve ego güven güçlendiriciyide ney versiyonunda indirdim ve telefona attım.ego güven güçlendirici neyi telefondan dinlediğimde telkinlerin sesini duydum.duyduğum cümlelerse kendini daha iyi hissediyorsun mutlu ol ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

bazı sorularım var

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-03-2011, 06:42 PM   #1 (permalink)

gökçen_83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçen_83 is an unknown quantity at this point
Standart bazı sorularım var

Telkinleri burada verdiğiniz adreslerden indiremedim ama gene sizin önerdiğiniz http://www.telkinmp3.com/ adresinden suçluluk duyguları su sesi ve ego güven güçlendiriciyide ney versiyonunda indirdim ve telefona attım.ego güven güçlendirici neyi telefondan dinlediğimde telkinlerin sesini duydum.duyduğum cümlelerse kendini daha iyi hissediyorsun mutlu ol iyi ol daha iyi hisset şeklinde sanki iki kişinin normal konuşma tonundan biraz yüksek tonda hafif bağırma şeklinde bunları söylediğini duydum ama ego güvenin metin içeriğinde bu cümleler yok neden ? ve neden bu sesler duyulabildiği halde diğer telkin cümleleri duyulmuyor ? ara ara bu bu cümleler tekrar ediyor metin içeriğinde neden böyle bir tekrar yok ? ayrıca metin içeriği neden Türkçe İngilizce şeklinde karışık ? telkinler kim tarafından nerde hazırlanıyor ?telkinler uykuda yapıyor bunuda açıklarsanız sevinirim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Çirkindi yokluğuna dair kalem oynatmak.Çirkindi Sana yazılanlara yalnızlık besmelesi ile başlamak,yokluk ile mühürlemek.Halim ayandır Sana,ben bilemedim bitmezmiş elif elif uzayan yalnızlığım...Bir vav'ın ucuna asılı kalışım...Mim'lediğim zamanlarda hasretini La'ya anlatışım...
Bitmezmiş,yeni anladım...
Bitmezmiş Elif elif uzayan yalnızlığım...
gökçen_83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2011, 07:07 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bazı sorularım var

Merhabalar,

Öncelikle telkinleri dinlemeye başlamadan önce üyelerimizin mutlaka rehber bölümünü incelemesini istiyoruz ki dinledikleri zaman kafalarında soru işaretleri olmasın diye. O nedenle size de aşağıda verdiğim linkleri mutlaka incelemenizi öneriyorum.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-muzik-mi-var/

www.telkinmp3.com adresi sitemize aittir. Üyelerimizin ücretsiz telkinleri daha rahat bir şekilde temin edebilmesi için açılmıştır.

Telkinlerin tamamı Atakan Sönmez tarafından hazırlanıyor. Yine telkinlerin tamamında mutluluk telkini de eklidir. Bunu zaten söylüyoruz tüm telkinlerimizin içinde aynı zamanda mutluluk telkini de eklidir diye. Ritmotrans yöntemi ile hazırlandığı için zaman zaman ses yükselmeleri olabiliyor. Ayrıca telkinlerin tamamı Türkçe'dir. Telkin metinleri yabancı uzmanlar tarafından yazılır ve İngilizce'den çevrilerek hazırlanır. Sitede ekli olan scriplerden bahsediyorsunuz muhtemelen. Orjinaliyle birlikte çevirmiş şekli bir arada verilmiştir. Dinledikleriniz yalnızca Türkçe'dir ve subliminaldir. Duymaya çalışmayın. Şüpheleriniz varsa stüdyolarda sesleri ayırt ettirerek ne şekilde hazırlandığını ve metinlerde neler okunduğunu öğrenebilirsiniz.

Gün içinde uykunuzu getiriyorsa ve bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız uyurken de dinleyebilirsiniz.

Yine huzursuzluk yaşıyorsanız dinlememeyi tercih edebilirsiniz.

Sevgiler.
Alt 25-03-2011, 07:23 PM   #3 (permalink)

gökçen_83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçen_83 is an unknown quantity at this point

teşekkür ederim soruyorum çünkü aklımda soru işareti kalmasın diye içime sinerek dinlemek istiyorum çünkü
Çirkindi yokluğuna dair kalem oynatmak.Çirkindi Sana yazılanlara yalnızlık besmelesi ile başlamak,yokluk ile mühürlemek.Halim ayandır Sana,ben bilemedim bitmezmiş elif elif uzayan yalnızlığım...Bir vav'ın ucuna asılı kalışım...Mim'lediğim zamanlarda hasretini La'ya anlatışım...
Bitmezmiş,yeni anladım...
Bitmezmiş Elif elif uzayan yalnızlığım...
gökçen_83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2011, 08:23 PM   #4 (permalink)

Tesekkür: 4
10 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cernn is an unknown quantity at this point

Atakan Bey merhaba;
benim de telkinlerin içerikleri ile ilgili bir sorum olacak. Faydalı bir teknik olduğunu biliyorum, konuyla ilgili araştırmalarda yaptım. Fakat telkinleri dinlerken beni rahatsız eden bir durum var kurulan cümlelerle ilgili. Bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Bugüne kadar okuduğum tüm kişisel gelişim kitaplarında kurduğumuz cümlelerin tamamı anlam olarak olumlu olsa da cümle içinde geçen olumsuz kelimelerin bilinçaltı tarafından cümlenin de olumsuz algılandığı yönündeydi. Telkin içeriklerini dinlemeden önce okuyorum. Koskocaman bir paragraf ve içinde olumsuz kelimeler illaki oluyor. Örneğin başkalarının düşüncelerini önemsememe telkininde Diger insanlarin dusunceleri hakkinda da daha az endiseleniyorsun cümlesini okurken bile içindeki endişeleniyorsun kelimesini otomatik olarak çıkarıyorum, endişelenmek olumsuz anlam içerdiği için. Ve bu durumu o kadar alışkanlık haline getirdim ki zarar verebileceğini düşünüyorum. Telkinleri dinlemek istiyorum,işe yarar bir teknik olduğuna eminim ama her dinlediğimde de huzursuz oluyorum.

Teşekkür ederim.
cernn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2011, 12:48 AM   #5 (permalink)

Tesekkür: 1
10 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
psikolog_ank has a spectacular aura aboutpsikolog_ank has a spectacular aura aboutpsikolog_ank has a spectacular aura about

Olumsuz cümle kalıplarının kullanılmaması gerektiğinden daha önce ben de bahsetmiştim.Ben de hipnoterapistim ve trans anında olumsuz cümle kalıpları kullanmaktan kaçınıyorum,çünkü zihin olumsuzluk eklerini trans anında ayırt etmez,kelimeyi direkt anlamına göre alır,buna dikkat edilmeli kesinlikle.Bundan dolayı aynı telkin kalıpları bazılarında şikayetin daha da artmasına sebep olabilir.
psikolog_ank isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2011, 01:32 AM   #6 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Bu konulara forumda bir çok kez yanıt vermiştik.
Tekrar yanitlayalim.
Telkinler 2 türlüdür.Olumlama dediğimiz kisa olumlama cümlelerinden oluşanlar.
Bunlarda olumlu cümleler kullanılır.
Birde uzun metinlerden oluşan script olarak da geçen metinler.Bu metinlerde genel anlam önemlidir.Ve içerisinde olumsuz cümlelerde olabilir.
Zaten metinlerin ingilizcelerine bakildiğinda olumlu yada olumsuz gibi gözükebilen bir çok cümle olduğu görülür.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2011, 11:20 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light

EFT uygulamasında da bir duygumuzu ya da bir özelliğimizi öncelikle kabul ediyoruz,
ben ... bu duygumu seviyorum, onaylıyorum, kabulleniyorum şeklinde aslında olumsuz olanı
önce kabulleniyoruz.
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks